0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Yeni evliyiz 3 aylık hamileyim lekem var diye progestan kullanmaya başladım doktor dinlenmem gerektiğini söyledi. eşim özelde veterinerlik yapıyor kendi işi ve yoğun haliyle. Ben ne zaman yorgunum desem ben de yorgunum diyor ne zaman uykum var desem benim de uykum var diyor Bugün doktora gittim kıza benziyor gibi dedi bunu müjdeledin sevinmeye bile Halim yok yorgunum diyor oysa ben daha çok yorgunum çocuk yok ortada daha dolsun ondan sonra seviniriz diyor bu durum benim moralimi çok bozuyor kendimi iyi hissetmiyorum bütün erkekler mi böyle anlamıyorum belki de doktor olduğu için olaylara biraz daha bilimsel bakıyor ama bu durum beni yaralıyor kızlar nasıl yapayım ne edeyim bilmiyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hani leken falan oluyormuş ya erken sevinmek istemiyordur belkide . Eşim doğana kadar kıyafet almama karşıydı mesela düşük yapmıştım öncesinde 
tarafından
Düşer diye dedi zaten düşer filan bağlanmak istemiyorum dedi
-Reklam-
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Canim neden yorgun oluyorsun?kendine psikoloji tesir yapiyorsun..hamileliyin tadini cikar..yanliş anlama kalk iş yap demiyorum ama daha enerjik ol ki eşinede yansisin.
tarafından
Bende anemi var doğuştan :(
0 oy
tarafından

İlk hamilelihjmde sabahtan akşama kadar sevincinden herkesi aradı testte öğrendik sorna kan verdim çıkmadı kimyasalmis,2.de de testte öğrendik yerimde duramıyorum sevinçten o pek sevinmedi sonra kan verdim yanımda yoktu isteydi aradım öyle bir sevindi ki hemen arkadaşlarına dedi baba oluyorum falan diye yüzünde güller açıyordu,sonra bir araya geldik dedim gel karnımı okşa sev orda bebeğimiz dedim pek yanaşmıyordu bu seferde dedi ultrasonda görelim doktor bana dedi kese var bebek yok ama %75 oluşur dedi kesin dedi bende eşime dedim bebek var diye,sonra öğrendik ki boş gebelikmis o doktora 2 defa gittim ikisinde de anlamadı,o yüzden şu an desem ki hamileyim o da aynısını söyler doğana kadar sevinmem diye adamın iki sefer kursagin da kaldı,Belki senin esinde öyle düşünüyordur üstüne gitme doğunca sana bile vermez 

:D

(906 puan) tarafından
Ayy o boş gebeliği iki defa yaşadık çok zor (( ikide düşük al sana dört kayıp benim eşimde öyleydi sevinmiyordu bile , hatta ben bile şükür bir oğlumuz oldu,genetige gittik ve hamile kalınca kan pihlasmaai oluyormuş ,oda bebeği beslemesini için büyümüyor kalıyormuş öyle dollenip iğne vuruldum 9 ay boyunca hergun heparin şükür sağlıklı bir evlat sahibi olabildim
tarafından
Rabbım kimsenin başına vermesin inşallah bize herhangi bir sorun yok denildi,3 Ay sonda tekrar kornumaxan ilişki olabilir dediler,3 ayin dolmasını bekliyoruz,insallab Rabbım hayırlısıyla nasip eder
(906 puan) tarafından
Himm bende iki boş gebeliğe kadar kırk kapı dolaştım sorun yok dediler (( artık ikiden sonra pes ettilerde bir zahmet detaylı baktilar
tarafından
Rabbım bi daha yaşatmasın kuzum❤
(906 puan) tarafından
Sağol cnm cumlemize
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Benim eşim de veteriner ama senin eşin gibi hiç davranmadı. İşten gelir bide kızımla ilgilenir oyun oynar. İlk doğduğunda yemeğime kadar o yapardı sabah işe gidecek ama gece kız uyansa alır kucağıına uyuturdu sen yoruluyon diye

Senin eşin biraz tembel sanırım o konuda 
tarafından
Aşırı yoğun çalışıyor ve gece yorgun oluyor gündüz de benim nerem Ağrısa onun da orası ağrıyor ilginc bir şekilde. Düşerse üzülürüm diye dedi az önce konuştuk
(3,818 puan) tarafından
Kuzu benimkinin gündüz yüzünü görmüyorum hergün 100lerce büyükbaş küçükbaşla uğraşıyor anlıyorum eşini ama o bence korkuyor ondan sana öyle yansıtıyor onu da anla sen moralini yüksek tut ki bebişiniz de sizde iyi olun
tarafından
Haklısın canım sağolasın
0 oy
(702 puan) tarafından
Benimde esim böyleydi hic bebek icin duygularimda benle bir olmadi ben karnımı tutsun onla konussun sevsin flnda isterdim ama yapmadi bzn ben olduğum için böyle diyorum baskasi olsa degil kanama tirnagina zarar gelsin istemezsi bence diyorum bu dönemde ihtiyaç duydugun ilginin karşılığıni bulamamak çok kötü
0 oy
(6,712 puan) tarafından
İlk gebeligim de 14 haftalikken ikizlerimi düşürdüm 

Ikincisi kimyasalmış 

Üçüncü 26 haftalikken erken doğum oldu sadece 1 ay yaşadı 

Şimdi 30 haftalık hamileyim çok sevinmiycem kucağıma alana kadar diyor 

Anlamak lazım yani çok bağlanmak istemiyorlar 
0 oy
tarafından
Senin adam dogurmadan lohusa depresyonuna girmiş 
0 oy
tarafından
Genel olarak erkekler doğmadan önce bişey hissetmiyor babalık hissi çok sonra geliyo. Valla yalan yok bende doğana kadar hiçbir şey hissetmiyorum. Hatta babalar bebek ele avuca gelinceye kadar pek anlamıyor sonradan babalık hissi oluyo 
0 oy
(906 puan) tarafından
Senin piskolojinden etkileniyordur,bir şekilde enerji yansıması,mesela ben iki gün enerjik mutlu ve sevgi dolu olayım eşimde öyle olur)) ben yorgun olsam oda yorgun ustunede başı ağrır )) ben uykusuz olurum o benden daha çok uykusuz olur )) bu yüzden üzme kendini hamileliğin tadını çıkart strese asla girme çocuğun doğduktan sonra pişman olursun,sen ne hissedersen oda hissediyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,947 soru

24,190,579 cevap

336,868 kullanıcı

...