0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar boguyorlar sanki ya hergun çok sıkıldım hergun hergun aynı şey yıllardır iyice asosyal bişey oldum insanlarla konuşmayı unuttum yıllardır adam akıllı gezme yüzü görmedim hep aynı market hastane ev başka bir aktivitem yok sigaraya çöktüm iyice bu yüzden önceden istanbuldaydik pandemi virüs diye cocukla çıkmak istemedim şimdi eşimin memleketine taşındık köye anca bı markete 101 veya bim veya gene hastane eşimde uzakta kizimla ben varız bı merkeze gittim geçen gene aynı civilden çocuk alışverişi yapıp geri eve geldim burda merkeze falan anca yanında biri olcakta gitcen o zamanda kaynimla gittim şimdi öyle gidecek kimsede yok üstüme üstüme geliyor herşey yediğim yemekten uyuduğum uykudan hiç biseyden tat alamıyorum herşey batiyo artık napcam böyle oturduğum yerde sürekli agliyasim geliyo varacak yerimde yok soyle gidiyimde oturuyum sohbet muhabbet edeyim vakit geçsin kimseyle samimi değilim kimsede beni sevmez zaten ömür gecermi böyle 4 yıldır evliyim 4 yildir aynı sey

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalnız değilsin. Ailelerimiz den uzak ayrı memlekette hız hiç komşum yok üniversite okumak için gelmiştim buraya sonra evlendim sevgiliyken eşimle gezerdik tozardik şimdi bebek bekliyoruz kendimizi kisitliyoruz kimsem yok. İlçede oturuyorum gezecek yerde yok çarşı da uzak hava da çok sıcak zaten bende agirlastim baya ama çok bunaldım imkan buldukça kızınızı alıp parka gidin alın bı içecek yanınıza en azinda kafa dagitirsiniz. Aklıma başka bişey gelmedi. Kelin ilacı olsa kendine surermis :D
(3,102 puan) tarafından
Park ne arasın canım köyde parka bile tek gidilmiyor kahvenin ve halisahanin orda diye
-Reklam-
0 oy
(731 puan) tarafından
Ücretsiz psikolojik destek hattı vardı biri paylaşmıştı postu görürse yazar belki
(3,102 puan) tarafından
Varmı öyle ya inşallah görür cidden çok doldum düşünsene akşama kadar sus pus oturduğunu akşamda eşimle az bişey konusabilirsek konuşuyoruz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,665 soru

24,157,913 cevap

335,194 kullanıcı

...