0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde (2,321 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bilen bilir eşim Antalya'ya çalışmaya gitti iş buldu otelde kalacak yer yemek filan veriyor otel oğlumla biz gitmedik eşim çalışsın para biriktirsin öyle taşınacaz dedik. Neyse annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz annemlerde kalayım para harcamak kira filan biriktiririz dedik. Annemlere geldik oğlumla daha geleli üç gün oldu bugün tartıştık kız kardeşimle 22 yaşında çocuk değil oğlum daha 80 günlük biraz rahatsız zar zor uyuyo yemin ederim WC gidemiyorum sürekli kucağımda uyku zaten hiç yok neyse ben uyutuyom pat küt ses çıkarıyo uyanıyo çocuk bir değil iki değil sürekli yapıyo üç gündür kendimi Sıkmaktan çatladım biraz sesli şekilde yavaş dedim vay efendim sen kimsin de bana yavaş diyon diye bağırmaya başladı yine uyandırdı çocuğu ben ev hanımıyım kendi eczacı olacak seneye diye annem babamda bisey demiyor kendimi sığıntı gibi hissediyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

17 Cevaplar

+1 oy
(12,271 puan) tarafından
İkinizde haklısınız 
-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bence herkezin kendi ewi canım herkez kendi ewinde rahat onada birşey diyilmez sonuçta kendi babasının ewi sanada birşey diyilmez karışık biraz
(2,321 puan) tarafından
Evi onlar boşalttordı bana
0 oy
(3,999 puan) tarafından
evime giderdim sanirim 
(2,321 puan) tarafından
Evi boşallotırdılar bana
(3,999 puan) tarafından
komple bosalttiniz mi evi ,esya falan kalmadi mi
(2,321 puan) tarafından
Maalesef kalmadı evi boşalttık
0 oy
tarafından
Kardeşin ayıp etmiş o bebek onun yigeni ve sen misafirsin kendi de o durumda olabilirdi okumakla egitilmek farklı şeyler demek ki 
(2,321 puan) tarafından
O seneye eczacı olacak diye tek kelime etmiyorlar iş çok önemliymiş onu anladım
tarafından
Git bence ben olsam giderdim
(2,321 puan) tarafından
Gidecek yerim yok param yok ağlamaktan yoruldum açım şu saat olmuş yemek yemedim öğlen yedim en son çocuk aç sütüm yok
tarafından
Eşinle birlikte esjnin memleketine git canm orda şartlar daha iyidir belki
(2,321 puan) tarafından
Azerbaycana gitmek hiç istemiyorum ora daha beter
0 oy
tarafından
Evınde kal bacım ne minnet çekecen 
(2,321 puan) tarafından
Evi boşallotırdılar bana.İnadına gelip çocuğuna da sanada diye bağırdı yüksek sesle uyandırdı daha yeni sakinledi şu saat olmuş açım yemek yemedim sütüm de kalmadı yemek yemediğim için
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
0 oy
(1,168 puan) tarafından
e  canimm oyle  anne  evide  olmuyor  ben kizim oldu  1 yil kaldi burda  postalarimin hepsi o olaylardan bagrim catladi.  dayanamadim    ayri eve ciktim sonunda.     kendi abim kardesim bile  anlamazdi bebeyim uydugunda  pat  kut  ve  ben o evde annem bile  varken cocuguma  hep yalniz  bakdim gecem gunuduzum hep
(2,321 puan) tarafından
Evlendin Çocuğunu da aldın geldin demeye getiriyorlar hareketleriyle
(2,321 puan) tarafından
Araba yok para yok oğlum hastalanıp duruyo
(1,168 puan) tarafından
esim asgeri gorev yapiyordu sehir disinda  calisuyordu eve  bile  gelmiyordu kaynanamgil koyde idi bende  sehirde  annemgildeydim. ama  ben gordunki kiz evlenince  anne  babasindan da fayda  yok. bazi bosanayib anne  baba evine donmeyenleri cok iyi anliyorim  ben evliyken siginti gibiydim 1 yasina  kadar  benim kizim hep sarkiyla  uyudu. her kes uyudugu zaman sarkini kapatardim.
(1,168 puan) tarafından
neden yardim etmiyorlarki onlarinda  torunu
(2,321 puan) tarafından
11 oldumi uyuyorlar gündüz de film izliyor arada bakıyor ama oğlan durmuyo
0 oy
(325 puan) tarafından
Kendisi isterse doktor olsun bu resmen saygısızlık annen baban da ayrıca bu denli bir ayrımcılık yapıyorsa bence çok yanlış orda stresli günler geçirip para biriktireceğine kendi evine git bari huzurlu bir yaşantın olur
(2,321 puan) tarafından
İnadına gelip çocuğuna da sanada diye bağırdı yüksek sesle uyandırdı daha yeni sakinledi şu saat olmuş açım yemek yemedim sütüm de kalmadı yemek yemediğim için
0 oy
tarafından
Hiç hissetme valla neden sığıntı gibi hissedicekmissin. Sende onların evladısin orası senin de evin 
(2,321 puan) tarafından
Evlendin çocukla geldin demeye getiriyorlar hareketleriyle
tarafından
Hiç güzel canını sıkma onlar evi bosalttirmis sonuçta katlancaklar
(2,321 puan) tarafından
Ben bilmezdim böyle olacağını bilsem gelmezdm
0 oy
tarafından
Ayıp etmiş kardeşin annen onu uyarabilir sığıntı olmadığını seninde evli olsan bile o evin kızı olduğunu söylemesi lazım 
(2,321 puan) tarafından
Bana bağırıyo nolmuş ses olduysa diye kızmaz ona
0 oy
tarafından
benım kardesıme bır bakısım yeter boyle konularda hele kı yegenı konusunda ayıp etmıs kardesın bence bılemıyorum ama nazık olmalı
(2,321 puan) tarafından
Saygı yok maalesef saygısızlık diz boyu egosu tavan
0 oy
tarafından
Oğlum doğdu doğalı ailemin evinde daha çok kaldım benim kardeşim yok aranızdakş muhabbeti bilemem ama orası seninde evin saygı duyması lazım sen orda misafir değilsin 
(2,321 puan) tarafından
Bende işletme mezunuyum adamdan saymıyo
tarafından
Aman boşver hiç aldırış  etme kafana takma didişme bile kardeşin daha farklı bir bölüm okusaydı bilmiyorum daha fazla nasıl egosu olurmuş :)
(2,321 puan) tarafından
Ben paraya para demezken sen milletin g.tünün b.kunu temizle diyo satış elemanı olarak çalışmıştım ona diyo
tarafından
Bende çocuk gelişimi okudum ama evde çocukta baktım anketörlükte yaptım broşürde dağıttım kendi mesleğimide yaptım çalışmakta ayıp değil sonuçta
(2,321 puan) tarafından
Ben hiç utanmadım Allah utandırmasın çalıştığım için
0 oy
tarafından
Bu nasıl kardeş canım ya . Okumuş bide yazık bugün ablasına bağıran yarin isinde milete bağırır kusura bakma 
tarafından
Tuhaf bir kardes ya
(2,321 puan) tarafından
İnsan hiç ne çirkin kıllı bi çocuk der mi kız doğursaydın deyip duruyor
(2,321 puan) tarafından
Saygının s si yok
tarafından
Şaşırdım doğrusu.  Bu nasil millete hizmet edecek
(2,321 puan) tarafından
Söz konusu paraysa yapar
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diim.. benim ablam yazin bize gelir 1 ay kalirdi çocuğu gidene kadar bi emzirirdi biz bakardık ne sesinden ne varligindan rahatsiz olurduk o iyi olsn diye bakardık. Yaradana kurban melekler onlar.. senin kardeşinin kalbinin yumusatilmasi lazm taş kesmiş.
(2,321 puan) tarafından
İnadına gitti çocuğun uyuduğu yerde çocuğuna da sanada diye bağırdı uyandırdı
(2,321 puan) tarafından
Durup durup kız doğursaydın erkek çocuğu ne ya sevimsiz çirkin kıllı deyip duruyo
(1,022 puan) tarafından
Valla canm kardesin okumuş ama biseler eksik olmuş vicdan önemli aile kavrami önemlidir heskesin kendi tercihi kendi yaşantısı tabiki ama  ne bileyim bazı insanlar yasamadan öğrenemiyor.
(2,321 puan) tarafından
İnsan değil saygı yok terbiye yok
0 oy
(2,225 puan) tarafından
ama sonuçta kendi evi canım insan kendi evinde de rahat olmak istiyor yani 
(2,321 puan) tarafından
Pat küt kapıları çarparak mı rahat edecek aldığını yere çalarak mı
0 oy
tarafından

Eczacı olacak diye ablasına hakaret edemez ne oluyor yani okuyunca adam mı olunuyor ne kadar ayıp ya.. 22 yaşında kız bilmiyor mu evde bebek var sessiz olunucağını 

(2,321 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum ev hanımıyım kendi seneye eczacı olacak iki lafından biri sen kimsin ben eczacıyım elimin altında senin gibi çok eleman olur der
(2,321 puan) tarafından
İnadına gitti çocuğun uyuduğu yerde çocuğuna da sanada diye bağırdı uyandırdı
(2,321 puan) tarafından
Üç gündür bir değil iki değil hergün her dakka pat küt ses yapıyo hiç dikkat etmiyo
tarafından
Bilerek yapıyor resmen
(2,321 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Başka odaya geç aynı odada kalmayın sana bı oda versinler
(2,321 puan) tarafından
Bana oda mı versinler güldürme :) misafir odasında klima var diye orda uyuyo çocuk odasında kıyafetleri makyaj ürünleri var diye ben oturma odasında kanepede yatıyorum kanepe açılmıyo bile çocuk ışıkta uyuyamıyo diye işığı kapatıp sallım dedim demez olaydım karahlıkta mı oturacaz dedi annem iyi bulduk işi diyo
(6,676 puan) tarafından
Yaa kayinvalidene git belliki çekilmez boyle
(2,321 puan) tarafından
Eşim Azerbaycanlı kaynanam da orda
(6,676 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 397 göst.
0 oy
19 cevap 734 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu