0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (67 puan) tarafından
Annemi kaybettik bir ay oldu . Toplayamiyorum kendimi. Kardeşlerimin yanında iyiymiş gibi yapıyorum .insanlara iyiyim diyorum ama evde tek kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aklım almıyor, kimseyle konusasim yok ,herkesle iletişimi koparasim var. Sanki herkesten nefret ediyo gibiyim .napicam bilmiyorum. Annenizin kıymetini bilin.  :((((

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başınız sağolsun cnm yaa :-((( Rabbım sabır versin inşallah 
(67 puan) tarafından
Sağol cnm amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah canm ya Allah sabır versin . Herkesin kaderi farklı çizilmiş annen yerinde sen de olabilirdin.  Başına böyle birşey gelseydi sevdiklerinin üzülmesini ister miydin . Annen şimdi çok üzülüyordur sen üzülüyorsun diye . Üzme kendini kardeşlerinin yanında olmaya çalış . Allah sabır versin inşallah . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ☹️❤️
(67 puan) tarafından
Orası öyle . hep  dik durmamizi,güçlü olmamızı isterdi ama çok zor  amin inşallah
tarafından
Ne desem boş biliyorum . Allah yardımcınız olsun gözlerim doldu....
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
tarafından
Senden de canm
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Başın sağolsun canım, olur o şekilde... Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Ölümden kaçış yok ne yazık ki Allah ölümüm de sağlıklısını versin 
(67 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun. Malesef öyle kaçış yok.
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Başınız sağolsun rabbim mekanini cennet etsin..bende babam rahmetli.olunca boyleydim.kendi evine dönünce çok kotu olmustum.tek uzakta olan bendim.cocu zaman ağlama krizleri geçiriyordum.annem dayanamadı yanıma geldi baya kaldı eşim cocugum çok ilgilendi zamanla alıştım.
(67 puan) tarafından
Zaman lazım dediğin gibi.Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Başınız sağ olsun cnm :( Rabbım sabır dayanma gücü versin inşallah 
(67 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Basın saolsun Allah rahmet eylesin . Seni en iyi ben anlarım canım böyle olması çok normal zamanla alişacaksin acısı  hiç geçmeyecek ama duruma alisacaksin . Ben herkese düşman olmuştum neden benim annem diye herkes ölsün istiyordum . Ama zaman herşeyin ilacıdır önünde zor ve uzun bir yol var kendinide öldürsen geriye gelmiyor artık .. ahhh benim içime düşen o ateş hiç sönmedi hala cayır cayır ama alıştım duruma toparla kendini kalk hadi buda senin sınavın... 
(67 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah. Çok zor çok . yokluğu kavuruyor resmen. Bu yanmaya da aliscam galiba zamanla
0 oy
(5,057 puan) tarafından
O kadar zor ki biliyorum kuzum babam öldü babam öldükten 6 ay sonra ablam öldü babam bir de evlilik yıl dönümüm de öldü 19 eylül de babamın senesi dolacak 28 nisanda da ablamın bir de beni sen düşün ama mecbur iyi olmasam da oğlum için iyi olmaya çabaladım annem abim var her annemlere geldiğim de babamla ablamı da arıyorum gelmeyecekler biliyorum bir gün ben de onlara kavuşacağım Rabbim zaten ne demiş kimi benden çok seversen onu senden alırım diye .

Ölümü dağlara taşlara vermiş dağ taş dayanamamış sonra denizlere vermiş ölünce bir deniz diğer deniz de fırtına olmuş kasırga olmuş ölümü kaldıramamış sonra insanlara vermiş ve bakmış ki bir tarafta ölürken diğer tarafta doğuyor bir yenisi bir tarafta kalkarken bir cenaze diğer tarafta evleniyorlar düğünler oluyor insanoğlu kaldırır bu acıyı demiş hayat böyle işte .
(67 puan) tarafından
Öyle rabbim kaldıramayacağmiz yükü vermez ama işte ağır geliyor malesef. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Annesizlik çok zor ALLAH sabır versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun 
(67 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ay içim bi tuhaf oldu canım başın sağ olsun Allah rahmet eylesin çok zordur eminim. Rabbim sana kardeşlerine sabırlar versin 
(67 puan) tarafından
Çok çok çok zor. Rabbim kimseyi anne babasiyla imtihan etmesin
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Anne .. Cümlelerin tükendiği yer benim için Rabbim sana sabır versin annenin mekanı cennet olsun inşallah
(67 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
2 ay olmadı daha bende kaybettim canım Allah dayanma gücü versin... Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan...başınız sağ olsun 
(67 puan) tarafından
Senin de basın sağolsun canım .Allah yardımcımiz olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Handrella63 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,466 soru

24,111,523 cevap

332,982 kullanıcı

...