0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından

Ayın 3de kontrolüm var o zaman belli olacak bakalım

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkek gibi hissettim 
(297 puan) tarafından
insAllah sağlıklı olsun da :)
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Erkek bebek.      
(297 puan) tarafından
Nasıl anliyosunuz kimisin yatisindan kafasının bakışından anliyo da :)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Içimden erkek geçti 
(297 puan) tarafından
insAllah sağlıklı olsun da :)
0 oy
(235 puan) tarafından

Ultrason goruntumuz aynı ogrenınce soyler mısınız ben dun gttım 12 haftalıkken ck erken ddi 

image

(297 puan) tarafından
Allah seni çok güldüm kız :) söylerim tabi haftaya cuma kontrolüm kaç haftaliksın sen ben şuan 14+4 başından beri erkek geciyo içimden ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da
(235 puan) tarafından
Benm 12 hafta benm tam yaaa benm de ıcıme erkek doguyor ve erkek istyorum :) hayırlısı tabi ama bakalm. Unutmayın ama goruntu aynı valla
(297 puan) tarafından
Rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla unutmam söylerim ben unutsam sen hatırlat :)
(297 puan) tarafından
Öğrenemedim cinsiyeti 2 hafta sonra gel dedi devlet söylemiyo 18 haftalik olmadığı için ama ben ultrason da önce bacak arası boş gördüm sonra pipi gördüm tabi doktorlar daha iyi anlar
(235 puan) tarafından
Yaa devlette evet cok gec belli oluyor ben de 15.haftayı beklıyorum cinsiyet ıcın, gitmeye. Ben ozele gıdıyorum bulunduğum yerde devlette asla randevu yok
(297 puan) tarafından
13haftalikkende özele gittim de ne oldu 2 hafta sonra gel netlessin dedi şu 2 hafta doluyo ama 2 haftalar hiç bitmiyo :)
(235 puan) tarafından
Ben tam 12haftalıkken gttm hıc bakmadan cok erken ddi. Beklicem 2 3 hafta daha ogrenmeye yım bakalım:)))
(235 puan) tarafından
Merhaba ogrendınız mı:) bana kıza benzıyor ddi doktor
(297 puan) tarafından
Yok canım nerde pazartesi gidicem bakalım insAllah söylerler :)
(297 puan) tarafından
Naptın canım benim bugün randevum vardı yine öğrenemedim cinsiyeti bacaklarını acmiyo dedi devlete gidiyorum çok da ilgili değildi doktor hatta bana cinsiyet yeri değil burası dedi gösterirse söylerim dedi bacakları kapalı dedi göstermedi dedi o kadar
(235 puan) tarafından
O ne demek ya burası cinsiyet yeri degil sacmalıga bak. :( bana 13+5 de kıza benzıyor ddi devlette bacak arasını gormeden ddi ama. O gun cok hareketsızdı bebişim. Sımdı 15+4 olduk işte üçlü testi için gittiğimde net ogrenirim diye dusunuyorum izindeudık bide kendı doktoruma gidemedim yani :)
(297 puan) tarafından
İkili taraman temiz çıktıysa üçlüyü yaptirmasaydin canım benimki temiz çıktı doktorum üçlüye gerek duymadi. Malesef devlettekiler çok ilgili değil ya detaylı ultrason da öğrenicem artık
(235 puan) tarafından
Daha yaptırmadım yaptırmam o zmn ya ben de.
(297 puan) tarafından
Yaptırma tabi benim komşuma ikili istediler bişey cikmadi doktoru üçlü tarama istemiş sıkıntı gördü karnından sıvı felan aldırdı hiç bişey çıkmadı biliyomusun sadece yaşı büyük olduğu için çıkmış 35 yaş üstünde de hep çıkarmış boş yere strese girdi kadın o yüzden dedim detaylı ultrason da zaten belli olur herşey
(297 puan) tarafından
Cinsiyet öğrendim sonunda bugün %95 erkek dedi doktor
(235 puan) tarafından
Yaaa çok sevindim Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin beni ki kesin kız:)
(297 puan) tarafından
Amin canım hepimizinkini almayi nasip etsin erkek istiyodun sende nasip demek ki hayirli olsun senin kızında :)
(235 puan) tarafından
Saol canm. Aynen erkek istyordum ama hep de kız diye geciyordu içimden içime öyle dogmus tu :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,540 soru

24,100,112 cevap

332,372 kullanıcı

...