0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından

Kızlar kasada önümde orta yaşlı bir adam vardı kasiyerle tartışmaya başladı dedi ki 20 kuruş niye benden kesiyorsunuz da Kendinizden kesmiyor sunuz sonra kız da bir şaşırdı :)) karşı kasadaki kız dedi 25 kuruş varsa ver ona dedi O da yok dedi kalmamış 25 kuruşlar sonra bebek arabasının arkasında bende de 15 kuruş vardı kıza dedim ki al ver istersen kız aldı adama verdi Adam direkt Parayı aldı kızın bir yüzü düştü anlatamam Yani bu kadar da Tutumlu olmak iyi değil sizin eşiniz de böylemi ya benim eşim yapsa kızarım rezil ettin beni diye 20 kuruş lada zengin olmayız yahuu:woot:

22 Cevaplar

0 oy
(4,026 puan) tarafından

En İyi Cevap
Evlenmeden önce kasiyerlik yapıyordum tutumlu oldukları için yapmıyorlar canım aksi oldukları için yapıyorlar emin olabilirsin özellikle bağırıp çağırıyor bazıları egoları o şekilde tatmin oluyor 
(2,586 puan) tarafından
Aynrn bebeğim aşırı iticiler oysaki
-Reklam-
+1 oy
(3,101 puan) tarafından
Yani öyle tabi bende şeyi merak ediyorum 9.99 verdim nerde bunun 1 kuruş üstü
+1 oy
tarafından
20 kuruş 5 kuruş 1 kuruş bunları olduğu halde vermiyor marketler 29.90 fiyat etiketi basip 30 tl alıyorlar sadece senden benden degilki kaç milyon insan o şekilde alışveriş yapıyor 10 kuruş 10 kuruş adamlar resmen vurgun yapıyor bu tutumluluk degil ki ben paramı bırakmam onlara haksız kazanç elde edemezler benim üstümden ben olayım bende isterim paranın üstünü ki istiyorum da "D
0 oy
(607 puan) tarafından
Canım orası öylede bizde olmayınca istiyorlar BİM için demiyorum onlar vermeyince de sıkıntı olmuyor 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ah ah neleri var vallahi sorma canm var oyle tipler 5 kurusun bile önemli onlar için 
(2,586 puan) tarafından
Bi de bir çalışanı azarlamak en nefrett ettiğim hareket yani 20 kuruşun hesabını yapan adam eşine neler yapıyordur o kadına acıdım :)
(4,061 puan) tarafından
Aynen canım valla bende acıdım kız
0 oy
tarafından
Valla uzun yıllar bimde dahil marketlerde çalışmış biri olarak gerçekten kasasında yoksa 20 krş amcaya söyler bir poşet geçeyim.sana kasamda para yok yada bir dahakine.vereyim der çünkü bazı.kasiyerler kasa fazlası çıksın diye kesiyor gerçekten hemde 5 kuruş bile eksik vermiyorsa adam tabiki 20 kuruşun hesabını yapar bende hiç eksik vermem ama onlarda vermese böyle tepki vermem 
0 oy
tarafından
Ben inadına istiyorm canm valla 20 kuruş olmadmmı ekmek bile vermiyolar canm bi kere ekmek alırken kışın ortasnda çıplak ayaklarıyla durumu olmayan bi çocuk ekmek alıyordu ekmekçi 25 krş eksik die ekmeği vermedi o gün bugündür inadına para üstlerinide alırım 
0 oy
tarafından
Bazı mağzalar bu olayı gerçekten hak ediyor kasiyer arkadaşım vardı günde 400-300-700 TL kasaya para kaldığını söylüyordu ve bilerek yapıyorlardı kasada
0 oy
(84 puan) tarafından
markette çalışıyodum yurtdışında , para üstü veriyodum geri gelip 1 cent'imi vermemişsiniz diyolardı karıştırıyodum hee işte burdaa diyodum :D .. yada para üstünü adamlar bırakıyodu kadınlar elini uzatıyodu bende veriyodum .. :D bi keresindede kasamın kenarında 10cent duruyodu müşteri bulmuştu bende yoğunluktan unuttum onu çalmış biri .. :D böyle daha neler neler ..
0 oy
tarafından
yeri gelince 5 krş eksiğimiz olsa ekmek alamıyoruz..ben de o kuruşları kumbaraya atarım çocukların kumbarasına.birikir orda yeri gelir o parayla 1 hafta ekmeğimi alırım yani.
(2,586 puan) tarafından
Çok haklısın kuzum ama kızı azarlaması yanlış bence onlarda cebine koymuyor ya sonuçta çalışan
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Biz  5 kuruş eksik verelim bakalım isteyecekler mi istemeyecekler mi? :angel:bu devirde tutumlu olmazsan evin yolumu kaybediyorsun canım. Herkes rahat yaşantı yasamiyo onu da düşünmek gerek 

0 oy
tarafından
Bence adam tutumluluktan değil hakkini istemiş sadece o bir kuruş bile alın teriyle kazaniliyo günde ne kadar haksız kazanç elde ediyor marketler düşün bakalım aslında istemek gerek asla ayıp değil 
(2,586 puan) tarafından
Ama azarlamadan isteseler keşke kuzum
tarafından
Tabi ben de konu ne olursa olsun kabaliktan hoşlanmıyorum
0 oy
(3,551 puan) tarafından
O tutumlu olduğundan değil adam belliki onlardan bu davranışı gördü aynını yaptı yoksa 20 kurş nedr
0 oy
tarafından
Canim bizim burdaki a 101 de kasiyer hergun eşime 10 kuruş 5 kuruş 25 kuruş eksik veriyormuş ama hergun eşim sonunda patlamış hayırdır demiş bi maaşta böyle milletten kırparak mi çıkarıyorsun kendine demiş ama allahin her günü kesik atıyormuş 
0 oy
(3,965 puan) tarafından
Valla ben kasiyerkn 10 kuruş alan gördüm şaisirmadim öyle olduğu 5 kurus bile bekliyen olunca 10 kuruş veriyodum olmayinca
(2,586 puan) tarafından
Bende öyle kuzum düşün Adamın parasını ve ben vermiş oldum shhshs
(3,965 puan) tarafından
Öyle ne yapcan yetek laff demesinleer bazi kişiler cok takintili
0 oy
(79 puan) tarafından
Bacım o neki benim kaynana 2 tl için gidip yerinden alıyor damacanayı eve getirirse sucu 8 tl yerinden alırsan 6 tl susuzluktan ölsekte karı üşenmiyor gidiyor alıyor valla onca yol gidip 
(2,586 puan) tarafından
Anaaaaa kız fıtık olucak jsjsjsjsj 2 lira için jdjsk
(79 puan) tarafından
Valla npim öyle bir kadın
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Ama onlar da eksik para olunca bisey vermiyorlar 
(2,586 puan) tarafından
Gecen eşim gitti bez almaya karttan para çekmemiş ordaki çalışanlar demişki abi acilde götür sonra geri getirsin valla Allah razı olsun çalışan olmalarına rağmen takdir ettim
0 oy
(29,920 puan) tarafından

Hakkını yedirmemek bu bacım tutmluluk değil

(2,586 puan) tarafından
Hakkını 20 kuruşta aramak çalışanı azarlamak bence hiç hoş bi davranış değil be kuzum bana göre bazı erkeklerin kafa yapısından çok korkuyorum
(29,920 puan) tarafından
Bilmem ki ya
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ay gülüm adam 20 krş istemiş ben zincir markette çalişirken adamlar bir krş istiyorlardı valla kasamda hep olurdu çıkarır verirdim öle tip insanlarla yüz göz olmaya gerek yok 
(2,586 puan) tarafından
Hahaha valla yaa sanki zengin olucak bebeğim zaten 20 kuruş isteyen 10 kuruşu da ister nsjs
(3,417 puan) tarafından
Valla değişik karakterli insanlar var ama zengin her zaman cimri oluyor çlliştiğim yer memur du hep ne gelirse onlardan geliyordu
(2,586 puan) tarafından
Çıkışta zaten arabasına binip gitti hdjsjsj
0 oy
tarafından
Malesef Marketler 5 kurusun hesabını yapıyor bazen bozuk yoksada Abla 5 10 kurusu sonra veririz diyo

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 411 göst.
0 oy
21 cevap 574 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 388 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 454 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu