0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Hiç böyle değildi güzel sözler söylerdi bugün bir garip noldu diyorum sıcak iş var dio gurbette çalışıyor bu arada nasip bir msj atsam mutlu olur 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Atma boşver kız 
(73 puan) tarafından
İçime dert oluyor
tarafından
Onun da içine dert oluyor müdür senin içine dert olmaması acaba.gercekten öyledir yorgundur sıcaktır.aksama düzelir :)
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
gurbet zor canım patrona vs kızmıştır birşey olmuştur şarkı gönder veya facebookta paylaş onu etiketle 
(73 puan) tarafından
Hiç böyle yapmazdı
(1,992 puan) tarafından
niye sormuyosun canım
(73 puan) tarafından
Sordum sıcak diyor sadece
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Canı biseye sıkılmıştır mutlu olacaksa at tabi kavga etmediyseniz kalbini kırmadıysa at bence gurbet zor ne iş yapıyor bu arada
(73 puan) tarafından
Astsubay
(2,321 puan) tarafından
Olmuştur birşeyler canı sıkılmıştır normal sen alttan al görevleri kolay değil
0 oy
tarafından
Kendine sor yavrum cevabı kocanda :))
0 oy
tarafından
Hava sıcak diye sana mı soğuk yapıyor. Sende çocuk altına kaka yapti diye ona soğuk yap, bu kapı niye açık diye soğuk yap .. sıcak diye bahane mi olur 
(3,102 puan) tarafından
Herşeyi niye kötüye yorup insanları delalete getiriyonuz canım bide kendini adamın yerine koysana akşama kadar iş kiyafetleriyle dur bakalım sıcağın altında senin morelin hergun aynı oluyormu
tarafından
Tamam da niye hayat arkadaşının canını sıkıyor ki soğuk yapacak ne var.
(3,102 puan) tarafından
Bugün bana hiç güzel sözcük demedi demiş sen hergun askimlar balimlarmi bekliyosun Allah aşkına veya sen hergun o şekildemi oluyosun
tarafından
Niye böylesin dediğinde sıcak demiş ona yorum yaptım herşeye muhalefet olma aşağıya yorumunu bırak geç
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Benimkide şuan aynı şekilde evde oturuyor ne oldu diyorum bişey yok diyor
(73 puan) tarafından
Bu erkekleri anlamak çok zor
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kız benim eşimde aynı akşam konusuyoruz böyle bı eski konuşmasından farklı Adana'ya geçti çalışmaya orası çok sicakmis sıcaktan hastalandı takma bu kadar yazık adamlar sıcağın altında çalışıyorlar işi ne tam olarak bilmiyorum ama kendini koy yerine akşama kadar sıcağın altında çalıştığını efor sarfettigini düşün biz bile ev işinde yorulunca davranışlarımız degisiyor
(73 puan) tarafından
Astsubay eşim ilk defa böyle olunca aklıma kırk şey geliyor
(3,102 puan) tarafından
Canım şunu unutma bı insandan hergun hergun güzel cümleler askimlar balimlar beklersen çok üzülürsün sadece kendini yipratirsin astsubaymis onlar o kadar çok olaya maruz kaliyorlarki şöyle bı düşünsene psikolojisini emin ol askeri iş ile uğraşanlar biz kadınlardan daha çok ilgi bekliyorlar sen böyle ufak şeyler için sıkma canını büyük ihtimal bişey yaşadı onun etkisinde bı konuşursunuz anlatmassada gitme üstüne eminim seni üzecek bişey yapmiyordur yaptığı iş zor kolay değil gerçi hiç bir işin kolay yani yok benim eşimde tesisatçı akşamki o yorgunlukla konuşmasını görsen aklına neler neler gelir ama birazda halden anlamak lazım ben bile bazen abartiyorum ama düşünüp kendi yerimi koyuyorum  gerçekten zor
0 oy
tarafından
Is yerinde bir şey yaşamış olabilir 
0 oy
tarafından

Sitres yapma cnm bunalmış tır   yorulmustur   buz bile yeri geliyor suratsız geziyoruz  üzerine gitme düzelince sor  daha açıklayıcı  cevap gelir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 392 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 774 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,675 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 938 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,177 soru

24,121,212 cevap

333,481 kullanıcı

...