0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Az önce aradı hıckıra hıckıra ağlıyordu 3 yıl önce eşiyle kacarak evlenmiş eşide dayısının oğlu babası vermemiş bunlarda kacmış ilk yıl iyi güzel ama sonra şiddet falan başlamış bide eşi Esrar kullanıyor ne zaman bize gelse kolları hep mosmor sürekli şiddet hic calışmıyor hep dışarıda gece 2 3 te eve geliyor bitane de cocuğu var 2 yaşında evde bişey yok para alabilirsem markete gidelim dedi bekledim az önce aradı 50 TL vermiş evde sadece peynir var ben 50 TL ye ne alayım bıktım artık yeter diyor aileside reddetti istemiyor şimdi tutturmuş kendimi de cocuğumuda öldürücem diyor ve cok ciddi cocuğumu bunlara bırakmam diyor ona diyorum babanın evine git zalim değiller ya illaki sahip cıkarlar yok diyor bu düşünceden nasıl vazgecirebilirm burada kimseyi tanımıyor Bi bana gidip geliyor ben şuan ne yapıcam bilmiyorum cok ağlıyordu cok zoruma gitti cokta iyi bir insan ailesine gitmesi mantıklı değil mi 

10 Cevaplar

0 oy
(12,971 puan) tarafından
Sığınma evine gitsin canına kıyacağına 
(1,263 puan) tarafından
Bende diyorum o cocuğun sen sucu var diyorum ama sinir krizi geçiriyor galiba
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Ailesi kabul etmiyosa nasil gitsin cnm sen konussan ailesiyle belki inanir sana kiziniz cok kotu durumda sahip cikin desen yoksa kadin siginma evi baska care yok o siddet bitmez el bikere alistimi
(1,263 puan) tarafından
Sığınma evi geldi aklıma ama orası hakkında cok kötü şeyler söylüyorlar
(747 puan) tarafından
Hic inanma ole seylere muge anliya basvurun o cok yardimci bu konuda mutlaka geri doner size
(1,263 puan) tarafından
Bi konuşayım canım bakayım ne diyecek
(747 puan) tarafından
Evet watsap hatti var ulasin ordan siginma o yerlestirir guvenilir
(1,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(878 puan) tarafından
Aynen en kötü aile bunlardan yine iyidir hiç değilse birinde sizlamasa ikincide sızlar icleri
(1,263 puan) tarafından
Cocuğun var git torunlarını görseler bişey demezler diyorum
0 oy
tarafından
Bence de ailesine gitsin yaa ne demek kendimi de çocuğu da öldürecem o çocuğun günahı ne arkadaş 
(1,263 puan) tarafından
Ailene git hic bir şey yapmazlar diyorum kabul etmezler diyor
tarafından
Bacım o çocuğun günahı ne Allah için
(1,263 puan) tarafından
Bende cocuğa üzülüyorum
0 oy
tarafından
Devlet çatısının altına girsin ölüm nedir yaaa
(1,263 puan) tarafından
Bunu da söyledim ama kafasına koymuş cocuğa zarar vermesinden korkuyorum
0 oy
tarafından
Al arkadaşını ilçe karakolona götür ailesi yoksa devlet var iş değiştirilmesini isteyip kadın sığınma evine yerleşsin kendinede bebeğinede yazık Allah yardımcısı olsun 
(1,263 puan) tarafından
Zaten bu akşam o evde bırakmıyacam gelsin bende kalsın sakinleşsin sabaha kadar bir cözüm yolu buluruz inşallah
tarafından
Ben sizin yerinizde olsam evimde ağırlamam sinir krizi geçiriyor diyorsunuz eşi madde bağımlısı sorumluluğu üzerinize almayın sadece karakola kadar eşlik edin çok üzücü bir durum ama fazla mudahale etmeyin
(1,263 puan) tarafından
Canım ben hamileyim bitanede 1 yaşında kızım var karakola kadar gidemem eşi 4 te cıkıyor gece 3 te geliyor o zamana kadar bana gelse belki mantıklı bir yol buluruz
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun.bundan 2 hafta once kocam anlatti bi kiz varmis  cocuguda kendinide gole atmis cocuk bogulmus ama kendi buyuk oldugu icin bisey olmamis cocuk bir yasindaymis .yazini okuyunca o aklima geldi.yaparmi yapar bak yapanlar var .olan cocuga oldu .lutfen vaz gecdirin o dusunceden onu .
(1,263 puan) tarafından
5 dk ara vermeden konuşuyorum
0 oy
(327 puan) tarafından
Hangi sehirde
0 oy
tarafından
Annesini arasan anlatsan durumu 
(1,263 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm
0 oy
tarafından
Cok üzüldüm bnce sz kızın aılesıne ulaşın kızınızın durumu boyle dıye.. o kadar vicdansız olamazlar heralde ya 
(1,263 puan) tarafından
Ablasına ulaşmaya calışıcam

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 757 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,315 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 426 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu