0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gitti 

28 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Söyleme eğer damarına bastığında tehdit et bak söylerim diye kuzu olur söylesen sana ilerde iftarada atar ama onu sır oyla tehdip et 
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Hazır fırsat var elinde koz olarak kullan söyleyeceğin zaman gelir elbet sonra söyledin diye bide sen kötü olursun
0 oy
(48 puan) tarafından
Abim ilk evlendiğinde yengemle arkadaş olmaya çalıştım sirlarimi falan anlattim şükür abim öyle kaba biri değil ama sonra bu baktım abim herseyimi biliyor sonra yengeme hiç birşey anlatmamaya basladim ona bakarsan yengemin de bende sırrı var ama abimi üzecek birşey yapmak beni daha çok üzer oysa yengem bana neler neler etti herşeye abim için katlandim şimdi diyeceksiniz niye ne gerekcen vardı çünkü abimin ilk eşi onu bırakıp baskasiyla kaçtı bu ikinci eşi abim çok acılar çekti bide ben huzurunu tekrar kaçırmak istemedim 
0 oy
tarafından
Bence direk söyle yüzüne bak ben seninle ilgili bişeyi kimseye söylemedim ama eğer ki sen bi daha benimle ilgili bişeyi abine yetiştirirsen ben de söylerim duyduğum her şeyi de.
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Senin kimsenin bilmediği bir sırrını birisine söyledi mi ? Şikayet etmek başka, sır söylemek başka. Zamanında mesafe koyabilseydin bunları yaşamazdın belki de. Islediğimiz günahları gizleyip, bizleri  rezil olmaktan koruyan Allah'a layık kul olmaya çabalamamız  lazım.
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence söyleme. Görüncene de sen ağzını ne kadar tutarsan bende o kadar tutarım diye söyle. Kocanla aranı bozmuyor olsa unut gitsin bildiklerini çıkar aklından derdim. Ama madem o seni kocanla bu hâle getiriyor sende bundan sonra izin verme kocanla aranı bozmasına. 

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 1,094 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Maygilumay (428 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,121 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 577 göst.