0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Çok doluyum kendimi sıka sıka mahvoldum. Doğuma 38 gün var erken gelmezse tabi şimdiye kadar çalıştım hiçbir hazırlığımı yapamadım evim berbat durumda hastane çantamı bile hazirlayamadim sadece bebeğiminki hazır ilk çocuğum olacak ama gücüm kalmadı çalışmak zorundaydım inanın çok zorlandim özel sektör AVM de ayakta çalıştım hiçbir şekilde kolaylık sağlamadılar kasiyerim insanlarla uğraşmak gerçekten çok çok zordu şimdi izne çıktım ama şimdide babam hastanede yatıyor çok düşkünüm ona o kadar üzülüyorum ki hamileyim diye bana detaylı birşey de söylemiyorlar durumu ne olacak bilmiyorum ya torununu goremezse diye gözlerim doluyo ağlamamaya çalışıyorum Ebrarım da hissediyo biliyorum dua edin bana ben napicam 

4 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Geçmiş olsun şuan yapabileceğin tek şey bebeğini düşünmek babanı bı kenara atamazsın elbet ama evladım hissediyor diyosun onun bu stresi üzüntüyü yaşamasını istemezsin dimi dua et sen kendi doğumuna odaklan uzulsen de elinden bişey gelmicek çünkü 
(2 puan) tarafından
İnşaallah herşey yoluna girer
-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım her kötü şeyde hayır vardır aklına kötü şeyler getirme
(2 puan) tarafından
Sürekli iyi düşünmeye çalışıyorum Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hayırlısı ile önce bebeğini kucağına al baban için de dua et bacım..allah şifa versin tez zamanda inşallah o da görsün bebeğini. Allah yardımcın olsun 
(2 puan) tarafından
Amin inşaallah Allah razı olsun
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Allah babana şifalar versin. Allah yardımcınız olsun...
(2 puan) tarafından
Amin inşaallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 516 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,278 göst.
0 oy
25 cevap 750 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,779 soru

24,020,867 cevap

328,211 kullanıcı

...