Canim yeni cikan bebek arabalari guzel dedigin gibi parasina da degiyor, pusetlerde güzel ama durumu olmayan mecbur aliyor. Herkes herseyin en güzelini en kalitelisini almak ister, para olmadimi, o kucuk gördüğümüz fermuarli süngerli bebek koruyucusuna mecbur kaliyoruz. Kaba bir tabir ile, cennette guzel ama gunahlar birakmiyor
Canım sen neden aşağılıyor Sun onu bile bulamayanlar var brak onu yiyecek bulamayıp cocugu aç kalanlar var bak ne olursa olsun böyle şeyler agizaa yakışmıyor biraz daha kibar sorarsın bu şekilde değil battaniye ye sar ne olacak sanki yoksa mecbur herşeyi yaparsın Allah'tan sabır dile Allah rızkı verir
Niye bu kadar dert ettin ya bi rahat olun relax. Bizim herşeyimiz vardı ama ilk zamanlar battaniyeye sardık çünkü küçüktü yenidoğmuştu.
Şimdi battaniye şeklinde ana kucakları var örme. Ya annene ya kaynana söyle ondan örsünler. Onu kullan. Başka birşey kullanılmıyor zaten bebek küçük olduğu için mecbur kucağa alıp çıkıyorsun. Sade battaniye ile de alıp çıkabilirsin. Doğumun ne zaman ve kaynananlar nerde yaşıyor? Şehre ve mevsime göre al kıyafetlerini bi de
Valla ben battaniyeye sarıp sarmaliyorum oyle çıkartıyorum puseti de var ama kucağımda en çok öyle güvenli geliyo şart değil bişey kullanmak zaten kucakta duruyolar
Battaniyeye sarınca bebegin incilerimi dökülecek pardon da bir kalın battaniye bulamayanlar var !
1,488,462 soru
24,330,692 cevap
345,663 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın