0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
,...........

12 Cevaplar

0 oy
(1,346 puan) tarafından
Evet ben rüyamda gördüm adetine 10 gün kala test yaptım çıkmadı adet günün geldi gene yaptım şükür hamileydim
(59 puan) tarafından
Evet eşim inanmadı ama ben inatla hamileyim biliyorum hissediyorum diyordum ilk test boş ikincisi silik çıkmıştı adet günüm daha gelmemişti adet günüm geçtikten sonra kan testi yaptık ancak inandı tabi ben sürpriz falan yaptım umursamadı bile belki de umut etmek istemiyordu sonradan üzülür diye çünkü baba olmayı çok istiyor ailesinden görmediği sevgiyi bebeğimizde yaşamak istiyor
(1,346 puan) tarafından
Benim gibi  canm  ya
(59 puan) tarafından
Ama çok güzel bir duygu herşeye bedel ❤️
-Reklam-
0 oy
(16,757 puan) tarafından
Evet ilki de de ikinci dede 
0 oy
(219 puan) tarafından
Içime doğmadı da rüyamda gördüm ben
0 oy
(505 puan) tarafından
Evet 2. Ye hamileyim ikisi de doğdu ilkini 3 gün önce 2. 'yi de 2 gün önce öğrendim adetten önce canm
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Evet baya önceden dogmusdu
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Evet emindim diyebilirim
0 oy
tarafından

Yooo istiyoduk deniyoduk ama hic anlamadim 

Birgun oncesinden temizlik yapmistim belim ağrıyodu bide sık idrarim geliyodu az az sandım enfeksiyon kaptım daha oncesinden kapmistim sık idrara cikarıyodu 

Sonra esim test yaptin mi dedi yo dedim yaptim 2 cizgi :Dşuan dizimin dibinde huysuzlanıyo uykudan uyancak paşam

0 oy
tarafından
Valla ben suphelenmistim çok ta.kararsizdim.ama kızçem olacağı dogmustu
0 oy
(594 puan) tarafından
Yok valla tamamen şans eseri öğrenmiştim :D kadın doktoruna her kontrole gidisimde hamilelik var mı yok mu emin olmak için test yapar öyle giderdim soruyorlar çünkü orda yine randevu almıştım ve gitmeden test yaptım şak diye çift cizgi çıkmıştı şok olmuştum :)) 
(594 puan) tarafından
Abla deme alınırım 26 yaşında çıtırım ayol :D amiiiin hepimizi insallah canım :))
(59 puan) tarafından
Ben daha gencim 20 yaşında hamiş anne :)))
(594 puan) tarafından
Ayyyy ne istedin kendinden diyesim var ama demicem :D Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahhhh ❤️
(59 puan) tarafından
Kısmet ôyle imiş amin Allah razı olsun ❤️
(594 puan) tarafından
:) ❤️.
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Hamile olduğum değilde

Bi kızım olcağını ve adının merve olacağını hissetim

Adını ben koymadım haaa
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Evet 1 sene denedik olmadı, hamile olduğum ay bu ay hamile olcam görceksin demiştim eşime öylede oldu 
0 oy
tarafından
Adetim düzenli değildir aylarca adete girmedigim oluyor hic belirtimde olmadı ama içime doğdu test yaptım pozitif çıktı. Ama ilk gebelikte içime doğmadı tesadüfen hastanede öğrendik

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 211 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 193 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu