Kızlar ben sezeryanla doğum yaptım.bebegim bı aya yakın yoğun bakımda kaldı.kaynana daha hastanede başladı.sen onu yapmıyorsun sütun olmayacak.sen bunu yapmiyosun sütun olmayacak.ki sütüm doğumdan bı ay önce gelmeye başlamıştı bile.
Lohusalıkta ağzıma etti.bi yandan herifle sıkıntılar var bı yandan ameliyat yerimle ilgili sorunlar.bi sagmada 60 CC çıkıyordu.
Sıkıntılar devam etti ben emziriyorum ama sütüm azaldı.sut artı mama gidiyorduk.
Şimdi iyice azaldı çok stres var yemek yiyemiyorum.bebek te artık az gelince sinirleniyor.
Valla sırf laf duymamak için gizliden fazla mama veriyorum.esime bile söylemedim çünkü sorunlar var bosansak zaten emziremiyordun demesin diye.
Şimdi biz onlara gitsek ya da onlar gelse emzirmeye diye gidip mama veriyorum.mamadan sonra emziriyorum çünkü o zaman tok oluyor emiyor.belki böyle çoğalır diyorum emsin de.bir de memeyi unutmasın.
Ama şöyle bir sorun var biz onlara gidecez.fazla koydugumu görse mamayı habire soracak.
Mesela 60 ml suya 2 ölçek koyuyoruz ya.
Ben 3 ölçek koysam o daha fazla doyurur mu.
Öğrense başımda dırdır edecek.he lafı söylerim gocunmam ama uğraşmak istemiyorum onunla