0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Malatya doğanşehir insanları nasıl olur kültürü nasıl olur ? 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bikac malatyali tanidim ama okadar guler yuzlulerdiki kendilerini paralarlar karsisindaki icin o derece bebem ama iste insandan insana degisiyo bilemessinki
(1,861 puan) tarafından
Valla be angaraliyim malatyalılar için söyle derler etrafimdan malatyadan adam çıkmaz:):):)
tarafından
Ne saçma bı genelleme dimi :) bizim annemiz babamız ailemiz adam değil mi şimdi Malatyalı diye :))
(1,861 puan) tarafından
Saçma evet
tarafından
İste bazilarinin cani yanar bi kisiyi gorur hepsini oyle sanir yavrum insan olsun valla memleket onemli deel :)
tarafından
Aynen öyle abla
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Malatyalilar genelde kulturlu insanlardir, ama soyle bi durum var erkekleri genelde bi sinirle sesli sesli soylenirler anlık parlama diyelim, ama onun disinda misafir agirlama yemek vs bu konuda kulturludurler hosgoruludurler, sadece biraz incelik yok diye bilirim erkeklerinde kadinlarini bilemem de, iste bi an parlayıp sesli sesli soyleniyolar
0 oy
tarafından
Eminim iyisi de kötüsü de vardır

Rabbım iyi insanlara rast getirsin 
tarafından
inşallah amin
0 oy
tarafından
Malatya insanının hepsini bilmem ama eşimin pesinde gezen dul bı orspu vardı odur budur malatyadan da insanından da nefret ediyorum. Sorun benimle alakalı yoksa insanları tabikide iyidir güzel yuzludur ama dullarina dikkat etmek lazım evli bekar demeden her gördüğü erkeğin peşine düşüyorlar
(4,687 puan) tarafından
Hepsi değildir ben turizmde çalışıyordum malatyalı bir kaç kadın tanıdım şeflere yaşıyorlardı evlilerdi annemin bir arkadaşı vardı malatyalı arkadaşının kocasıyla ilişkisi vardı eçen aylarda malatyalı bir kız tanıdım eşimin arkadaşının sevgilisiydi çocuk kızın telefonunda erkeklerle olan fotoğrafını çıplak resimlerini yakaladı ablasının kocasıylada ilişkisi çıktı
(2,493 puan) tarafından
Allah Allah gerçekten çok şaşırdım ben hiç tanımıyorum. Çevremde de yok merak ettim şimdi
tarafından
Allah Da seni böyle insanlarla tanistirmasin bacım ben kaç ay çektim bı ****** yüzüne ki kızın malatyada vermediği kalmamış nerdeyse neler neler yaptım insanın içinde olucak birazda sen evli adamlarla görüşünce ne zevk alıyorsun ben bilmiyorum ki git o kadar bekar var bekar adamlsrin evindende tiktoklara vidyolar atiyosun orda millete ver gel birde benimkine vermeye uğraş yok ya vallaha rezillikj
(2,493 puan) tarafından
Ar damarı çatlamış insanla uğraşamazsın ki bacım
tarafından
Vallaha öyle geneli diyemiyorum ama tanıdığım Malatyalılar hepsi o yolun yolcush
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Doğanşehir büyük bir ilçe. Her türden insan bulabilirsin
0 oy
(3,454 puan) tarafından
İnsandan insana değişiyor ya canm artık memleketine göre adam kalmamış ki ve her yer karma şimdi
0 oy
tarafından
Ben Malatya darendeliyim iyi insanda var kötü insanda değişir canım 
tarafından
Sünni mi oluyorlar o kısım
tarafından
Evet nedenki
0 oy
(511 puan) tarafından

Malatya Akcadagliyim diyeceğim sadece şu kadar Akçadağ nefret edilecek bir yer ama Malatya çok güzel tabi sadece gezmek için :D

0 oy
tarafından
Doğanşehiri genellemek mümkün degil karma bı ilce muhacir Alevi Kürt Türk ne ararsan var insanlar kendi halinde kimse kimseyle uğraşmaz genelde esnaflık yaygın bı de tutunculuk :) hee bı de elma 
0 oy
(713 puan) tarafından
Ben ben kuzum has Doğanşehirliyim hemde her yerin iyisi kötüsü olduğu gibi Malatya'nın da var ama bu ilçe olarak değil de kuzum kişilik olarak 
(713 puan) tarafından
Yok kuzum savaklı köyünden
tarafından
Hmm yakın değilmişiz :)
(713 puan) tarafından
Sen neresinden kuzum
tarafından
düzenlendi
Smfvklvvl
(713 puan) tarafından
Orayı bilmim :)

İlgili sorular