0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya bu gün keyfim yerinde değil aslında bir sebebi de yok da evlenmeden önce çok yakın olduğum bir arkadaşımı instagramdan gördüm öyle sayfasına baktım eşinin baya durumu var belli yurt dışına tatild falan gitmişler çocukları olmuş sonra dur bi arayım dedim aradım konuştuk ettik. Özenmek mi kıskanmak mı bilmiyorum ben adını koyamadım şükür sağlığımız yerinde başımızı sokucak bi evimiz var kira da olsa zar zor kıt kanaat geçiniyoruz. Eşim 3000 alıyor istanbulda kira faturalar oğlumun eksikleri falan. Sağolsun ben konuşmuyorum ama kaynanam destek yapıyor biraz yani aç kalmıyoruz faturalarımız ödeniyor ama kendimize bir kıyafet almak istesek lükse giriyor alamıyoruz. 23 yaşındayım en son hamile kıyafeti almıştım kendime bir gömlek bir pantolon 2 senedir kendime bir iğne almıyorum özeniyorum yeni yeni giyinmeye gezmeye eğlenmeye ama hiç birşey yapamıyoruz. Modum düşük biraz 

5 Cevaplar

+2 oy
(546 puan) tarafından
Ah bu sosyal medya aaahhh...kac kisinin yuvaaina huzursuzluk cokertiyor boyle
tarafından
Ya kuzum insanoğlu işte özeniyor düşünüyor onun benden ne özelliği var o istediği gibi gezip tozuyor hayatını yaşıyor. 10 gündür 100 tl ile idare etmeye çalışıyoruz. Sağolsun kaynanam aylık et kıyma almıştı dolaba oğlumun mamasını da aldı o olmasa yani ne olcaktı bilmiyorum
(546 puan) tarafından
Emin ol senin hayatina da ozenenler vardir.mesela bak kaynanan ne guzel destek oluyomus.benimki bendekini ister.bosver bunlar kucuk seyler.sagligin varsa kican evine tutkunsa gerisi bos
tarafından
Öyle tabi canım bu günümüze şükür
-Reklam-
+1 oy
(17,592 puan) tarafından
Senden ustunleri değilde senden aşağıda olanları dusunsen keşke.,.......
tarafından
Ya karşıma çıktı öyle bir bakındım ama özendim işte
(17,592 puan) tarafından
İşte bu özenme huzurunu kaçırmaz insallahh onda var bende niye yok olmasın eşine sarmada
0 oy
(213 puan) tarafından
O bende de var aynı durum üstelik destek olan da yok hayat bahalli
tarafından
Çok pahalı kuzum çok Allah yardımcımız olsun inşAllah
(213 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ama evlerinin icini bilemezsin.. belki aldatiliyir, belki bi hastaliklari var vs yani rabbim hayırlısını versin inşallah
tarafından
Amin kuzum inşAllah
0 oy
tarafından
Birde şöyle dusun senin yasadigin hayatada iç geçirenler vardır 

Hastalıkla mücadele eden 

Eşi vefat eden 

Kaynanasi hayırsız olan 

Evlat sahibi olmak isteyen 

Yiyecek bir lokma ekmeği olmayan 

Başını sokacak evi olmayanlari da düşün 

İnsanız nefsimiz var anlıyorum ama orda görünenler bazen yaşanan ile aynı olmuyor kim bilir onunda yaşadığı neler vardır 
tarafından
Doğru söylüyorsun kuzum sonradan zaten ben ne yapıyorum dedim bu günümüze şükürler olsun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 497 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Merhaba ben sen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
+1 oy
18 cevap 1,081 göst.
0 oy
4 cevap 500 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,478 puan) tarafından soruldu

Kategoriler