0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doktora randevumu aldim ama boş yere ümitlenmek istemiyorum kızlar ben adet gormedigim için turlasol mu ne öyle bir adet söktürücü kullandım 5 6 gün sonra adet olursun dedi doktor ilacı kullandıktan sonra 5 6 gün geçti hala adet olmadım o zamanlarsa defalarca kanda gebelik testi yapıldı hep yok çıktı acaba o zamanlar çok küçüktü ondan mi çıkmadi şimdi hamile olabilir miyim acaba (8 ay öncesine kadar tek bir kere 3 aylık iğne vurudrudm doktor adet kesilmek bundandır desi ama adet söktürücü buna iyi gelmez miydi)

4 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
Ben o adet söktürücüyü kullandığımda 10-11 gün sonra geldiği oluyodu
tarafından
Öyle mi onu bilmiyordum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedım ama sankı hamile değilsin gibime geldı nedense 
tarafından
Kısmet canım inşallah nasip olur hayırlısıyla
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bekleseydiniz keşke on gün ićinde oluyor zaten adet tarlusaldan sonra. Henüz olmaması normal yani
tarafından
Doktor 5 6 gün dedi canım ondan korktum bende olmadım daha
(2,493 puan) tarafından
Defalarca kullandım canım. Bazen hap bitmeden olurdum. Bazen biter bitmez olurdum bazen de. 9.veya 10. Günü olurdum
0 oy
(738 puan) tarafından
Tarlusal kullanmasaydın keşke :( evli olupta adet olamayınca tarlusalı hiç bir doktor önermiyor hamilelik riski olduğu için gebelik olmadığından emin olunca kullanman daha sağlıklı ablam aynı hatayı yaptı hamile iken acele etti değilim değilim dedi durdu yalvardım o ilacı içme diye hastaneye gittik hamile çıktı doktor neden kullandın bebeğe zarar vermiş olabilirsin dedi çok kızdı şimdi bebek zor gelişiyor kullanmaya devam etme inşlh vardır varsa da sana bağışlar inşlh :) yoksada üzülme sağlık sorunun yoksa elbet olur
tarafından
Canım doktor alttan muayene etti kan aldı sıvı aldı benim zaten 3 aylık iğneden dolayı hamile kalmam şuan biraz zormus yani 1 yıl içinde dene olmazsa çok istersen tüp bebekte yaptirabilirsin dedi çok korktum zaten ama sonra Allah nasip ettiyse niye olmasin dedim doktor test yaptıda verdi sen öyle diyince şimdi inşallah yoktur.diyorum
tarafından
Ablanın bebeği nasıl suan canım
(738 puan) tarafından
O zaman hamile değilsindir korkma o kdr muanede olsaydı çıkardı içini ferah tut ama sen işini ihtimale koyma bidaha olamaz isen kullanma bide olmaz diye korkma bana da yumurtalıkların verimsiz tembel dedi zor anne olursun dedi evlendiğim günün gecesi kalmışım hamile allah sanada nasip eder merak etme hiç
(738 puan) tarafından
Yavaş yavaş toparladı kendini engellilik durumu yok kilo alımı düzenlendi sürekli yedi içti sağlıklı beslendi sıkıntı gözükmüyor şuanda şükürler olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
29 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kadinca_3323220 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kadinca_7095168 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bambam (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,212 soru

24,055,169 cevap

329,873 kullanıcı

...