0 oy
355 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızımı fiziğe gönderdim hostesle hastayım uzanmisim siz napiyorsunuz

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek ne yapsam diye düşünüyorum
tarafından
Makarna bitmiş evde ya
tarafından
Market yakınsa al canım valla benimde yok Alaçam marketten yakın olsaydın alırdım sanada:)
tarafından
Allah razı olsun canım yoruldum valla hiç gözüm kesmiyor çıkmayı
tarafından
Getir sende oluyorsa getiri indir canım yada Trendyol hızlı market hemen beş dakikada getiriyorlar bende yeni kesfettim
tarafından
Bir deneyim canım eski oturduğum yerde olmuyordu burda denemedim
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım

Bende aynı uzanıyorum bütün işler beni bekliyor bakalım kalkarım inşallah:)
tarafından
Sağol canım kalk canım yaparsin sen hemen beş dakkada benim ev savaş yapsamda bitmez ev taşıyoruz
(777 puan) tarafından
Yaparım ya :D
Ayy zor valla ev taşınma işi hastasın yardımcı olan yokmu ?
tarafından
Yok kuzum herşeyi tek başıma yapıyorum kızımdan olmasa biter de birde hastayım ailemin yanına tasinacam onlar orda yardım edecek dangalak kocam ve ailesinden birşey beklemiyorum:)
(777 puan) tarafından
Aman boşver herkes ektiğini biçer ... Allah yardımcın olsun inşallah canım yeni evinde çok çok mutlu olursun inşallah:)
0 oy
tarafından
Cnm sen kızı rahatsız olansin dimi hani kizinin sırtında kese olan noldu ne karar verdiniz
tarafından
Binada şükür cnm rabbim tez vakitte şifa versin inşallah ertelenmesi iyi olmuş
tarafından
Allah razı olsun kuzum ben biliyordum zaten o yüzden yaptırmak istemedim ameliyatini şimdilik doktor zaten diyor riski kabul ederseniz yapayım ama kaldıramayacağıni bilgimiz halde o ameliyata sokmak onu ölüme göndermek gibi birşey Allah korusun
tarafından
Allah korusun hele bir büyüsün gerisi Allah kerim Rabbimin hikmetinden sual olunmaz
tarafından
Aynen öyle canım buyuse yapılsa daha iyi ama otururken kambur oturuyor skolyoz oluşacak diye korkuyorum kambur kalacak diye o yuzden onu oturtmuyorum sadece kanepede sırtını yastıklara dayayıp oturtuyorum
tarafından
Peki şöyle ceket gibi giyilen şeyler olur çocukları için de varmıdır acaba hani kambur olmaması için rabbim şifa versin inşallah kuzuma elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor cnm peki yegeninmiydi gözünde katarakt olan o noldu
0 oy
(607 puan) tarafından
Kızım uyusada ben de yatsam diye bekliyorm elimde telefon :D  oda inip inip oyuncaklarının yanına gidiyor erkende uyandı niye uyumuyor yiiiaaaağğ 
tarafından
Jsjsjs yakın olsaydık ver bakım sen uyu diyecem de yakın değiliz ah bu çocuklar buyuyene kadar anamızı aglatiyorlar yaramazlık yapacak ya annesi ondan uyku tutmuyor onu
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Uzanıyorummmm :DD 
tarafından
Bugün neden bilmiyorum ama insanın birşey yapasi gelmiyor
(4,687 puan) tarafından
Sana geçmiş olsun canım
tarafından
Sağol canım❤️❤️
0 oy
tarafından

Kırık hayatları izliyorum

tarafından
Sabah gördüm ama kızım durmayinca trtcocuk açtım güzel mi o dizi
tarafından
Yeni izlemeye başladım bende ama güzel bi diziye benziyo
(14,201 puan) tarafından
Ay çok yapmacık geldi bana ya
tarafından
Dur hazır kız yokken iki dakka açıp bakayım evde trtcocuktan başka kanal haram bize:))
tarafından
Evet çok yapmacık gerçekçi değil sanki hepsi acemi oyuncular :D ama güzel bi dizi olabilir di oyuncular ve filmin konusu filan güzel
0 oy
tarafından
Misafirlikteyim misafirin üstüne misafir geldi :) . Misafir misafiri hiç sevmezmis ev sahibi de hiçbirini :)
tarafından
Jsjsjs doğru ama misafir misafiri sevmiyor bende öyle oluyorum hep gittiğim yere misafir gelince hiç sevmiyorum sevmediğin biri mi geldi kiz
tarafından
Yo tanımıyorum bile :) kuzenimin arkadaşı . Sıcak Kanli da aslında ama ben öyle uykusuzum ki feriştahi gelse umrumda olmaz . Xjjxxjjx
tarafından
He anladım uykunu almadın mi canım ayıp olmasa ev sahibine uyu dinlen diyecem ama
tarafından
Valla o da hamile bende ;) sıcaktan uyunmuyor kahvaltı bile yapamadım düşün yani burası esmiyor . Vantilatör bile yok .
0 oy
tarafından

Oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyusada yarım kalan işlerimi yapsam sabahtan bitiricektim güya ama durmuyor:/neyse az kaldı işim

tarafından
Uyur canım evin işi hiç bitmiyor ki yapıyorsun yapmıyorsun aynı sanki hergun başkasının evini supuruyoruz az kaldıysa uyuyunca beş dakka yaparsın hemen biter kuzum
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin yavruma canım

Ayaklarımı uzattım oturuom:) 
tarafından
Allah razı olsun canım❤️❤️
Ohh iyi yapıyorsun aslında bir lahvede olsaydı fena olmazdı:)
tarafından
Kahveyi. Öğlen içerim artıkın :)
0 oy
tarafından
Kızımı 4 aylik aşıya götürdüm geldim uyuyor baygin baygın benim de uykum var ama kıyamıyorum prensesime Allah korusun ateşi çıkar diye uyumuyorm
tarafından
Çok geçmiş olsun canım hemen ateş yapmaz ama uyu dinlen kendine gerçi benim kızımda asi ateş yapmadı hiç ama
tarafından
Çok sağol cnm size de geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah kuzucuğuna benim kızımda da hiç yapmadı şimdiye kadar olduğu asilarda da yine de korktum uyumamaya çalışıyorum
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun uyu dinlen yanında sende canım en azından uykunu alırsın huzursuzluk yaptığı zaman annelik çok zormuş ama bir o kadar da güzel değil mi normalde başkası için olsa uykumuzu bolmeyiz evlat olunca birşey olursa diye uyumayiz
tarafından
Annelik bambaşka şimdiki aklım olsaydı yıllar önce evlenirdim anne olurdum cnm hiç sorma hayatta sabahın 6 sinda uyanan biri değilim ama anneyim işte uykumda gidecek ömrüm de gidecek yeterki iyi olsun her şeyim feda olsun
0 oy
(6,396 puan) tarafından

image

bal bebegimi uyuturum☺
tarafından
Oyy onun kollarını yerim inşallah uyurda sende dinlenirsin hemen kuzum
(6,396 puan) tarafından
InsAllah kuzumm uyusun bende hemen yatip uyuyacam
0 oy
(2,310 puan) tarafından

image

serumun bitmesini bekliyorum çok halsizim
tarafından
Çok çok geçmiş olsun kuzum neyin var
(2,310 puan) tarafından
Sağol canım benim dün akşam dan beridir şiddetli bacak ağrısı bel ağrısı kaşık ağrısı bulantı kusma vardır bide adetim sekmisti 10 gün dün geceyi uyumadan sabah etim eşim yarın işe gidecek diye uyandirmadim geri dayanamadim sabah çıktım acile geldim covid testiyle betam alındı bekliyoruz bakalım
tarafından
İnşallah covid değildir kuzum ama sanki hamilesin gibi geliyor Rabbim gonlunden ne geçiyorsa onu nasip etsin insallah
(2,310 puan) tarafından
Covid negatif çıktı çok şükür canım gebelik te 5 çıkmış betam keşke hamile olsaydim çok istiyoruz 5 seneden beri dir
0 oy
(6,064 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım evimde yatiyordum annem gel biraz da bizde yat dedi şimdi anamın evinde yatıyorum 
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Kocama cam sildiriyom allahim bugünleri gorecekmiydim:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,790 soru

24,144,839 cevap

334,628 kullanıcı

...