0 oy
616 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar lütfen dikkat edin sizde arabasının pilini çıkarmış ve yutmuş Allah'a şükürler olsun sabah kakasinda gördüm ucunu de çıkartmış Allah'ım onları korusun 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yine bir doktora görünün canım pil çok zararlı bir kontrol edilsin çok geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay nasıl yutu Rabbime şükür bişey olmadan çıkmış hastaneye götür istersen canım önlem amaçlı
tarafından
Götürdüm birşey yok dedi kadın çok şükür hemen ati sizde lütfen çocukların önünde küçük bozuk para aklı oyuncak bırakmayın gerçekten ben fark etmedim bile bugün Sabah gormeseydim
tarafından
Ay çok haklisin vallhi şükür ki çıkmış ya cikmasaydi pil çok tehlikeli dikkat edicem bitanemm saogl bilgil için çok geçmiş olsun
tarafından
Ne demek rabbim onları korusun
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ama pillerde pas fln oluyor o bağırsaklara ve mideye zarar veriyormuş. Bi 112 yi ara sor hastaneye gitmeme gerek var mı diye varsa götür göster yinede. 
tarafından
Götürdüm film çekti kadın birşey yok dedi çok şükür hemen atmış
0 oy
(314 puan) tarafından
Çocuk emniyetli olmuyolar mi benim aldığım bütün oyuncaklarda pil yerleri vidalı anca yetişkin biri açabiliyor genelde öyle oyuncaklar aliyorum
tarafından
Bizde oyuncak alırken dikkat ediyoruz vidalı olmasına
(314 puan) tarafından
Aynen canım en güvenilir onlar diğer türlü insanın aklı kalir
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Pil ölümcül bir şey çıkartsa da başka da olabilir ya da kanına zehir geçmiş olabilir bence doktora git. 
tarafından
Götürdüm birşey yok dedi kadın çok şükür hemen ati sizde lütfen çocukların önünde küçük bozuk para aklı oyuncak bırakmayın gerçekten ben fark etmedim bile bugün Sabah gormeseydim
(1,500 puan) tarafından
Gercekten iyi bi sey olmamis ya burada biri yazdi 1 ay yogun bakimda kalmis cocuk ve hala cok kotuydu cok cok riskli bir seymis pil Allah korumus valla yerinde olsam sadaka verirdim
tarafından
Valla haklısın canım verecem Allah'ım bir daha göstermesin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Çıkmış olabilir ama pil çok zararlı daha önce onunla alakalı bir yazı okumuştum, ihmal etmeyin. Çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın bütün evlatlarımızı..
tarafından
(2,203 puan) tarafından
Allah korusun, ben çok dikkat ediyorum öyle minik şeylere, pilli oyuncaklarının hepsinin arkası bantlı.. dediğim gibi pil, para ve düğme ile alakalı bir kaç makale okumuştum bebeğim o zamanlar 6 aylıktı. Bütün pilli oyuncaklarını bantladım :) bozuk para kutusu yaptım asla bozuk para olmaz ortada.
tarafından
Aynen valla bende öyle bozuk para bırakmam ama o. Pilleri nasıl çıkardı hala aklım almıyor
(2,203 puan) tarafından
Çok şükür bir sorunu yok.. Allah birdaha yasatmasin inşallah.
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Allah korusun ya 
tarafından
Aynen ya valla nasıl yutmuş anlamadım gitti
(15,022 puan) tarafından
Çocuk aklı canım valla gözden kaçırıyorlar
tarafından
Öyle işte bazen dikkat etsekte gözümüzden kaçıyor Allah'ım onları korusun
0 oy
(778 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ama bence bir doktora görünmenin faydası var .
tarafından
Götürdüm canım birşey yok dedi kadın çok şükür hemen ati sizde lütfen çocukların önünde küçük bozuk para aklı oyuncak bırakmayın gerçekten ben fark etmedim bile bugün Sabah gormeseydim
(778 puan) tarafından
Doğrudur canım sürekli kontrolüm altında ... Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Benimin eltimin oğlu da para yutmustu. Yolda para bulmuş ablasi da babasına demiş bu yolda para buldu aldi diye . Çocukta parayi babası almasın diye yutmuş.  Ertesi gün ben ordaydim. Çocuk wc ye gittiydi bi ses geldi ağlama sesi bağırma sesi . Anasi gitti bakti çocuk parayi çıkarmış tuvaletini yaparken bunu da hissetmis galiba param gitti diye agliyomus. Alakasiz ama aklıma geldi 
tarafından
:) ay kız sende Allah'ım kimseye göremsij inşallah
(3,799 puan) tarafından
Benim oğlan da kağıt buldumu yiyodu
tarafından
Kız benimki de  öyle elimden geldikçe bırakmıyor ama nerden biliyor anlamıyorum
(3,799 puan) tarafından
Şimdi bıraktı tabi 3 buçuk yaşında artık.  1 1 buçuk yaşındayken çok yiyodu.
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Arkası vidasız olan hiç bir oyuncak almam pille çalışanlar özellikle kumanda da yerde olmaz çünkü benim oğlumda ağzına koyuyor geçmiş olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım rabbim kimseye göstermesin
0 oy
tarafından
Siz genede doktora götürün bir film çekilsin her ihtimale karşı 
0 oy
tarafından
Ayy çok geçmiş olsun cnm

Pil. Çok tehlike Bi cisim inşallah bişi olmaz yavruna cnm ❤️ 
0 oy
(546 puan) tarafından
Peki oyuncagindaki piller 3 tane miydi daha fazla olabilir mi?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
30 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 158 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,619 cevap

335,738 kullanıcı

...