0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (2,179 puan) tarafından
Kizlar esimin is yerinde birisi vsr esimden kucuk baska odada calisiyor ama surekli esimin odasindaki insanlarn yanina geliyor ve kizdan biraz suphelendim neden bilmiyorum surekli esime cay kahve icermisin seyinde esime guveniyorum ama kiz icime kurt dusurdu herkesle samimi konusan biri guelr eder esime ozel degl ama hamileligin verdigi etki ile kiskandim galiba 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Boşver ya eşine güveniyorsan zaten eşinde hisseder ve tepkisini gösterip mesafesini koyar yok zaten eşinin içinde de o pislik arsa ortaya çıkmış olur eşinin ne olduğunu anlarsın 
(2,179 puan) tarafından
Soyle birsey var esim hep insanlara iyi niyetle yaklasiyor kiza falan surekli bacim diyor sevgili ikende bayagi kucuk bir kiz vardi avon satiyordu parfum almistik esime yazmis bu koku tenine gider gibi esimde tesekkur  ederim sevdigim neyi begenirse alirim demis anlamamis ben uyarinca anladi
(4,088 puan) tarafından
Canm sonuçta erkek yani kadın ne kadar ileti gidecek o kadar da saf değildir anlar gayette Güzel cevap vermiş işte kıza çocuk değil
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kimi insanlar içinde kötülük olmadan yaklaşıyor ama dinende toplum olarakta hoş birşey değil yaptığı mahrem sonuçta eşine guveniyirsan sıkıntı yok 
(2,179 puan) tarafından
Esime guveniyorum hani esimin yaninda iki uc kiz daha var onlar bu kadar itici gelmedi
+1 oy
(13,306 puan) tarafından
Hamileliğin etkisindesin bence en azından inşallah hamile değilken bu kadar kıskanç değilsindir umarım 
(2,179 puan) tarafından
Yok degilim ama kiz itici geldi
(13,306 puan) tarafından
İş yerinde herkes nefes almak için birbirine çaya kahveye gider aşırı normal bir durum kuzum
(2,179 puan) tarafından
Evet normal hani baskalarida var baska kadinalr kizlar onlar itici gelmedi bu haric evet onlarda gelir cay kahve icerler gulerler eglenirler ama bu cok itici geldi ondan
+1 oy
tarafından
Eşine guveniyorsan sorun yapma yapmicak olan insan kadin onunde ciplak durup Domalsa bile dönüp bakmaz bile canım içini karartma yapcak olsa coktan yapar
(2,179 puan) tarafından
Haklisin canm
0 oy
(546 puan) tarafından
Esine abi mi diyor yoksa ahmet bey mehmet bey falan mi diyor?
(2,179 puan) tarafından
Bazen abi diyor
(546 puan) tarafından
Yani abi demesi iyi tabi ama garantilemez de.kadin bir sey hissetti mi altindan bir sey cikar gibi geliyor
(2,179 puan) tarafından
Banad aoyle geliyor umarim hislerimde yanilirim
0 oy
tarafından
Kiz benim kinin Odasına 8 gacı var ben napim7 aylık gebeyim arkadan sesleri geliyor ne zaman arasam eve gelince de arayıp yazan oluyor 
(2,179 puan) tarafından
Kiz baska kadinalrda var ama bu kadar itici gelmediler hatta samimi olduk
tarafından
la bide bendeki numarasını veriyor arsızlar gece gündüz demeden yazıyor biri sabah 7 de mesaj atmış  biri gece yazıyor arıyor hani söv sülaleme diyorlar eşime dedim bunlardan aramiz açılırsa hakkim sana haramdır dedim giderim hani zaten 7 aylık umrumda olmaz karşıma geçip hele savunma yapsin
0 oy
tarafından
İçine kuşku düşmesine hak verıom

Devir bozuk 
(2,179 puan) tarafından
Aynen valla cok bozuk
0 oy
(777 puan) tarafından
Valla artık kimseye güvenmiyorum canım ne olaylar duyuyoruz .. sen yine de dikkat et bence 
(2,179 puan) tarafından
Haklisin canim ya zaten sirf kendi odasinda iki uc kiz kadin var onalrdan kiskanmiyorm onalrda hani cayi kahveyi sigarayi beraber icerler beraber ogle yemegi yerler ama bu nedense bir itici geldi
(777 puan) tarafından
Dikkat et herşeye rağmen bence . Dünya hali ne olacağı belli değil o kadar kötü olmuş ki Allah yardımcımız olsun inşallah
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kız çaycımı hayırdır milletin çayından kahvesinden ona neymiş
(2,179 puan) tarafından
Yok cayci degil isi vazifesi degil ben esimin yanndaydim bizi samimi gordukcede surati dustu
(14,412 puan) tarafından
Kocanla konuşup ilgilenip seninile muhattap olmuyosa eyvahlaar olsun bacım
(2,179 puan) tarafından
Kocamla konsuor ben ordakilerle konstum bir kere kahve ile gldi konsmadik hic o kadar
0 oy
tarafından
Canim benim eşimin iş yerinde de kizlar var samimi de konuşuyorlar ama bir defa eşimle kavga ettik bu yüzden sonra boş verdim ne b.ok yerse yesin dedim inan yapacak olan her türlü yapar sen farketmezssin bile ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum hani buradakiler diyorlar ya eşine güveniyorsan sorun yok ben buna katılmıyorum, evet sorun çıkarma sen dedikçe daha çok ilgisini çeker kizlar ben öyle yapıyorum artık asla adlarını bile ağzıma almıyorum  ,eşimin bir hatasını görmedim daha ama dediğim gibi benim esim de senin esinde tüm erkekler yapacaği varsa yaparlar emin ol sen sürekli onun yanında duramazsın telini kurcalayamazsın boş ver Allah büyük ve her şeyi görüyor 
(2,179 puan) tarafından
Ama her aksam o kizin lafi var
tarafından
Nasıl yani
(2,179 puan) tarafından
Esim is yerinde yaptikalrini anlattiyor kiz gelip gidiyorms falan agliyorms esime agliyorms onu anlatior
tarafından
Neden eşinle dertleşiyor ki eşin buna müsaade etmesin bu yüzü eşinden buluyor canım ama hayret eşin yine de gelip sana anlatıyor bak her erkek gelip karısına anlatmaz
(2,179 puan) tarafından
Esim anlatir herseyi anlatir bu zamana kadar birsey sakladigini gormedkm bende analtirim herseyi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,051 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,261 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,970 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.