0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gnydn kızlar permolit boya badana yaptıran varmi aranizda? Ben ilkkez duydum boyacida bu markayı kullaniyormus bana bi akıl verin ? Filli boya marshall düşünüyordum normalde 

3 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Permolit yetişti artık filli boyaya kuzum ama içinde kalacaksa sen boyaları kendin al fiyatta öyle anlaş bakalım ustayla. Bazıları çünkü permolit kullanıyorum diyip adı sanı belli olmayan şeyler kullanıyormuş 
tarafından
Ya boyacimz guvenilir allahtn yapmaz.oyle bisey inslh herhalde  :))))  iyi diyosun demek ben griye boyatcamda filli marshall boyadan hep şikayet var oyuzden bu markaya şans vermek.istedim
(13,307 puan) tarafından
Yok yaa işin içindeyiz biz de ondan biliyorum en iyisi jotun ama o da pahalı cidden. Sen boyat sorun yaşayacağını sanmıyorum. O şikayet edenler de boyadan anlamayanlar emin ol ne müşteriler geliyordu bir görseniz dükkana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Permolit kaliteli marka ben sprey vernigini kullanıyorum 
0 oy
tarafından

Bak canım 34 yazıyor sağ köşede gördün mü oraya bakacan

image

tarafından
Evt 1 kişi hala :((( kaydetmiolarmi benimkini ya nedennn fotoda ekleyemedim senin gibi gösterecektim de :(
tarafından
Sen ne zaman başladın yapmaya bunu ?
tarafından
Şimdi:) ama herkese msj attim onlarda kaydettik diolar  ama yok ben  65 kişiyi kaydetmsim
tarafından
Kız şimdi yaptıysan hemen gözükmez bi kaç saat sonra gözükür kaydedenler zaten hemen gözükmüyor çok kişi yaptığı için donma oluyor
tarafından
Ya inslh öyledir:(  yordum senide teşekkür ederim:)

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler