0 oy
287 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Yüzüm pütürlü duruyor ve kullandıktan sonra zamanla kayboluyo güneş değince kızarıklık oluyo resimli olarak istiyorum diğerini pek anlamıyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Güneş değince kızarıyorsa güneş kremi mutlaka kullan canım. Fondöten kullanmadığım için o konuda öneri yapamam. Ama rimel konusunda Maybelline nın rimelleri iyidir.
tarafından
Güneş kremi kullanıyorum altına herhalde eriyor fondeten kalmiyo yuzumde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Puturlu olmaması için ilk önce cildinin temiz olması gerek canim nemlendirici yada baz sureceksin sonrasında fondöten sureceksin onuda asla elinle degil sungerle tampon şeklinde kullanacaksın 

Fondöten olarak 

image

Bu fondöten cok iyi 

image

Bu rimeli geçen bende aldım çok beğendim yapışma akma falan olmadi
tarafından
Çok tşk ederim cnm bakayım gidince
0 oy
(1,176 puan) tarafından
Kuzum fondöten olarak not var gratiste bende kullanıyorum harika yapiyor pürüzsüzlestiriyor ben çok memnunum rimel olarakta Lash sensa tional maybelline sürekli kullandığım bu ikisidir
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Rimel olarak Rimmel London Wonder'full Argan Yağlı Maskara Extreme Black rimel ve maybelline unlimited rimel ikisini tavsiye ederim.

Fondötenden önce yüzünü nemlendir güzelce öyle dene bir de maybelline fit me ile tru match fondoteni tavsiye ederim ♥️
0 oy
(853 puan) tarafından
Tamda anlattığın gibiydi benimki kuru olduğu icin demişti cildiye selin ciğerinin bbsini aldim krem gibi burun kenarındaki puturlukleride yok etti
0 oy
(425 puan) tarafından

image

bu rimeli kullaniyorum indirimde 12 liraya falan dusuo ucuz ama mukkemel
0 oy
(932 puan) tarafından
Rimel lash paradise aşırı memnunum fondöten de maybelline fit me var çok matah birşey değil.ama en doğal da o duruyor bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
2 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
20 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.