0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Adetim dün bitti eşimle bugün ilişki yaşadık boşalma oldu iki kere hamile kalrmym adetlerim düzensiz bazen bir ayda bazen iki ayda bir emziryorum iki yaşında bebegm var kalrmym ?..
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanı cidden 1 çocuğun var nasıl olduğunu biliyosun çocuğun şimdi yumurtladın mi o çatladı mi bilemeyiz ama adet bitimi düşük ihtimaldir düzensiz olan biseyi hiç bilemeyiz süt korumaz onu biliriz yanı kalabilirsin de kalmayabilirsin de o yumurtanın gelmesine ve spermlerin savaşı kazanıp kazanmalarına bağlı. Istiyosan bebek ovulasyon testi kullan onunla net sonuç alırsın 
tarafından
Dger bebeğim istyerk olduğu için yumrtlama dönemini TKP etmstm adet duznlyxi kullndm öyle kaldm ama şuan da duzensz emzrdgm iicn brde iki ayda üç ayda.regl.oluyorum.esim.ona güvendi Sanrm. yumrtlama dgl dyerkten
tarafından
Istemiyosan bebek yarın sabah eczaneye git ertesi gün hapı al yoksa her ihtimalde kalabilirsin de kalmayabilirsin de bilemeyiz bunu şimdi kalmazsın derim kalırsın ertesi gün hapı al bebeği emziremicejsin ama bikac saat tam saati bilmiyorum. Eşindeki kafa da bahane etmiş bence o iş oluyoda kalırsın yanı neyine guveniyo
0 oy
(592 puan) tarafından
Geri çekilme falan olmadimi 
tarafından
Yok eşim adetn bitti yumrtlama olmaz dyp iki kere arka arkaya gldi brde adetim duzensiz dye bazen iki ay bazen üç ayda oluyorm ona güvendi hrlde
(592 puan) tarafından
Canm büyük ihtimalle hamilelik gerçekleşir eşin neye güveniyor ki anlamıyorum sen dikkat etceksin erkeğin umrumda olmaz bnce o işler onlar zevk boyutuna bakıyorlar..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,737 soru

24,418,957 cevap

351,442 kullanıcı

...