0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bilenler vardır belki.  Eşim dün test verdi pozitif cikti.  Bende verdim bugün benimki de pozitif..

Eşime dün ilaç verdiler farivir mi neci? Son kullanma tarihi geçmiş. 

Şuan benim hiç bir sıkıntım yok. Ben içmek istemiyorum. 

Icmezsem birşey olur mu? Maşallah yemem çok iyi. Limon acı falan yiyorum içiyorum. 

İçmeyenler oldu mu? 

12 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ben sut kesiyor diye icmemisdim gecen sene ama malesef sikintidan uzuntuden grnede gitti sutum
tarafından
Ayyy yyy :( kuzum kolay değil valla.
(2,765 puan) tarafından
Oyle canim bide yeni cikmisdi  korona 10 gun olmusdu dogum yapali  bebegime geldi kuveze aldilar 37 gun boyunca hoc bi sekilde goremedim aglaya aglaya gitti sutum rabbim kimseye yasatmasin
tarafından
Abooooooo :( benim büyük oğlum 1 hafta kaldı kafayı yedim :(
(2,765 puan) tarafından
Ben oldum oldum dirildim canik serumlar falan takiliyordu bana hastanede yrmeden icmedeb kesilmisdim cok kotuydu 15 kilo verdim 37 gunde sikintidan hastaneden eve bilr grlmedim bi dakikaligina bilr orda yattom orda kalktim en son doktra yalvardim yakardim eve gidicel artik 37 gundur burdayim yol uzun yolda kaza olur bisey olur bidaha hic kavusamayiz bir kere uzakdan bari goriyim dedim doktor insafli cikdi saglik bakanligindan onay alip kizimi pozitif halds bana verdiler evde ben baktim negatif olana kadar sukur suanda 16 aylik oglumda 57 gunluk oldu kizimda yasayamadiklarimi oglumda yasiyorum
tarafından
Ayyy yyy :( zor bee annelik çok zor. :( eve geliyorsun kucağın bomboş. Evde sessizlik var.  Her arayan soruyor. Ağlamaktan konuşamıyor sun :( bende çektim kuzum bende.
Orada ne yapıyorlar bilmiyorsun. O zaman korona yoktu ben emziriyordum.
Küveze gittim emzir dim. Sagmaya gidiyordum. Bebeğim sırt üstü uzanıyordu. Ağzına da emzigi bantlamislar. Bende dedim hadi bu bebek kusarsaa kusmugu genzine kacarsa  dedim. Biz bakıyoruz diyolar. 10 tane bebeğe 2 hemşire vermişler.  Nasıl bakacakalr :( bende zor günler geçirdim.
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Tat yok 

Koku yok 

Bir hafta aciller de geçti 

Korona testi negatif!

Ama o testler de hata olabilir diyen sağlıkçılar var. kanda antikor bakmıyorlar burda

İlaç verdiler aynı eşine verdiklerinden almadım .

Korona nin en pis tarafı olmezsen eğer :P tat gitmesiymis (tövbe bismillah)
tarafından
Yok valla agzimizin tadı da tuzu da yerinde. Koku da alıyoruz miss
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende atlattım. Hafid geciriyordum bana ilaç vermedi filyasyon ekibi Emzirdigim için. Eşim kullandı hafid geçirmesine rağmen. Hastalık bittikten sonra vücudunda kabartılar çıkmaya başladı doktora gitti ilaç alerji yapmış iğne falan oldu 
tarafından
Ayyy yyy ne illet bir hastalık yaw. Ne yiyonuz yarasayi.  Gidin şehriye çorbası için mercimek corbaşı için kelle paça için. Hiç bişe bulamadılar mı gidin su için yaw.  Derdiniz ne yarasa ile.
Yarasa herkes içerdi :D :D
0 oy
tarafından
Tarihi geçmişse yetkilileri arayın size yeni ilaç getirsinler, 8+8 içme 2+2 iç 4+4 iç istersen kuzum çabuk toparlanırsın ama kullanın kesinlikle
tarafından
Bekle bakalım kuzum ama ağırlaşırsan iç, böyle devam eder inşallah gerek duymazsın :)
tarafından
İnşallah çiçeğim.  Bir de eşim geçen hafta çarşamba ilk doz aşı oldu. Aşidan sonra kotulendi. Ben yaptirmadim.  Yaptırmam da şimdilik bişeyim yok allaha Şükür
(8,315 puan) tarafından
Aşıdan sonra o kadar çok korona olan var ki ...
tarafından
Sinek ilacının sineğe parfüm geldiği gibi insana da aşı parfüm gibi geliyor. Hiç bir etkisi yok :D
(54,137 puan) tarafından
bu cok iyiydi ya harbiden sinek ilacı sinege parfüm gibi geliyor☺️☺️☺️
0 oy
(12,143 puan) tarafından
Ben olsam içmezdim eşin de içmesin bence..son kullanma tarihi de geçmiş fln diyordun.. ne olur ne olmaz.. gecmis olsun
tarafından
Esim laf söz dinlemiyor. Elleme kendi ölümünü kendi versin napim. 33 yaşında adam.
(12,143 puan) tarafından
Içecem mi diyor illa
tarafından
He valla. Bişe olmaz diyip lıkır lıkır goturuyo
(12,143 puan) tarafından
Ohhhh :D sen içmek istemiyorsan içme
0 oy
(8,315 puan) tarafından
Eşim yatakta ben ayakta atlattik ikimizde icmedik ben yersiz buluyorum sağlıklı bir insanın ilaç içmesini ... 
(8,315 puan) tarafından
Ahahhaha valla çok güldüm kusura bakma :) napsinlar o kadar para döküldü boşuna mı gitsin ilaçlar (≧▽≦)
tarafından
Ahahah :) verdiğimiz vergiler bizi öldürsün Die geri veriyorlar
(8,315 puan) tarafından
Rabbim sonumuzu hayr etsin bu şeyi bize dayatan devletinde ötesinde bir şey bütün dünya da dönüyor bu olaylar ne diyeyim ...
tarafından
Allahım tez zamanda tersine cikartsin da görelim kim ne yapıyor.  Ama sunu diyim erken seçim olsa tayyip direk gider.
(7,786 puan) tarafından
Gitmez canim Suriyeli ler afganlar falan secime kadar Türk vatandaşı olup oy kullanabilecek simdi bike var kullanma hakki olan cogu
Bide telefonunu göster diyen angutlar pardon amcalar var zor....
0 oy
tarafından
Eltim içtı 2 3 gün boyunca durumu çok kritik oldu

Bıraktığı gibi de iyileşti hemen cnm karar senın 
tarafından
Valla bilemedim ki. Millet hep farklı şeyler. Söylüyor. Kafam karıştı vallah :D
0 oy
tarafından
Benim kocam kovit oldu , ben hiç birini içirmedim, bianda vucuda 16 tane ilaç yüklemek bana ürkütücü geliyor, d vitamini içirdim, udi hindi yağı , çörek otu yağı , ve propolis içirdim, 10 gune toparladı, ilk üç gün zor geçti sonra düzeldi cok sükür..
tarafından
Valla ben onları anlamam. Boğazı çok kötü idi. Yutlunamiyordü bilé.  Yarım limon 2 tatlı kaşığı bal azıcık zencefil yaptım.  Onu yavaş yavaş yemesini istedim. Hemen su vermedim. Sonra et sulu çorba yaptım.  Yanına bol sarımsak. Maşallah şimdi iyi. Şimdi de boğazını durduramiyorim :D
tarafından
Vitaminli besleninde toparlarsınz inşallah, hersey beslenmeden geçiyor:) abur cubura kaçmamalı bu süreçte:)
tarafından
He yok öyle yemem. Sağolsun bugün babam canın cekmesin hakkını helal et. Cezerye lokum falan almış. Şekerim düşerse ondan yiyorum
tarafından
Ne demek kuzum helal olsun afiyet olsunn
0 oy
tarafından
Kuzum ben de korona oldum çok da ağır atlattım ama hiç bir tane bile ilaç içmedim eşim içti ben içmedim şu an turp gibiyim güvenmiyorum korona ilacına aşısına falan bol bol sirkeli su ile duş aldım meyve yedim baş ağrısı felaket ti parol içtim sadece bir tene 
tarafından
Aynen benim de az başım agriyo ama çok değil.  Icmezsem de olur yani o derece. :) yemem çok iyi masallah benim. İlaçtan alacağımı meyve sebze sarımsak soğan dan alırım daha iyi
tarafından
Aynen öyle ilaç alma derim Yemen de varsa
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Emziriyorsanız içmeyin.

Ben de içmedim zamanında. Zor oldu ama emzirmek zorundaydım.

Geçmiş olsun 
tarafından
Yok cnm emzirmiyorim
(3,561 puan) tarafından
O zaman bişey diyemem. Kendinizi kötü hissetmeye başlayınca için. İllet bişey durdurmaz insanı ağrıdan. İnşallah öyle olmaz. C ve d vitamini kullanın
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Kendini iyi hissediyorsan içme o ilaçlar da çok zararlı
0 oy
(54,137 puan) tarafından
ic icme diyemem kaynimla esim ayni gun korana oldular ikiside icmedi ilaçları

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,064 soru

24,148,829 cevap

334,796 kullanıcı

...