0 oy
1,823 göst.
Diğer kategorisinde (7,138 puan) tarafından

Kızlar 42 günlük bebeğim var normalde karni ac olması dışında hic ağlamaz çok sessiz ve sakindir pazar günü halamlar gelmişti bebeğimi görmeye annem saolsun bebeği öveyim yok şöyle yok boyle derken bu bebek hic ağlamaz öyle mızmız değil falan diye çok söyledi baya muhabbeti geçti bunun sonra ne olduysa pazartesi gününden sonra bebeğim bir mızmız oldu ki kucaktan inmek bilmiyor gündüzleri uyumuyor onu uyutayim derken bi de sallamaya alistiridim kucağımdan da inmiyor zaten indiği an ağlamaya başlıyor kaç gündür bi ev isi bile yapamaz oldum acaba bebeğime nazar mi degdi ne yapmam lazim bildiğiniz dua falan yok mu yaa :'(

12 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Nas süresi felak süresi ayet-el kursi oku canım nazar degmislerdir. Benim bebegimi de birisi görünce hemen göz değiyorlar birden ağlamaya başlıyor susmuyor nazar duası nida oku bol bol oku canım abdestini al iyi gelir insallah kuzuya 
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Nas felak  oku  canım bebeğin sakin ise bile  bir süre sonra sürekli kucak istiyorlar 
0 oy
tarafından

Olabilir canim ama bebegini okumak icin nazar degmesini bekleme. Benim oglum 11 aylik bugune kadar okumadan asla uyutmamisimdir. Ayetel kürsi, 3 ihlas,felak,nas, fatiha sureleri. 

7 kere "bismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil erdi velaa fissemaa i ve hüvessemiul alim"
7 kere" vecealna nevmeküm sübata" (ayettir)
7 kere" ya Şafi celle celalühü

(7,138 puan) tarafından
İlk ayeti hep okuyorum canım diğerlerini de okuyucam çok saol
0 oy
tarafından
Muhtemelen nazar degmis cnm sen bol bol ayetel kursu felak ve nas oku cnm
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Keşke onlar gittikten sonra bi ılık sudan gecirseydin canim ama nerden biliceksin işte. Nas felak oku sür bebegin uzerine elini. Insallah nazara gelmez birdaha 
0 oy
tarafından
Aynen benim oğlumda öyleydi eşim millete anlata anlata çocuğu huysuz biri yaptı.kucaktan inmek istemiyor bırakınca ağlıyor ne yapicagmi şaşırdım
0 oy
tarafından
bak cok iyi bir dua var istersen açıp hemen deneyebilirsin işe yaradığını göreceksin youtube a nazar duası yaz ilk çıkan videoya tikla bebeğine dinlet hemen sakinleşip uykuya dalacak..
tarafından
allah senden razı olsun megersem üstünde nazar varmış
tarafından
senden de razi olsun canim ise yaradi mi hani surekli tekrarlıyor ya haseden haseden diye o cok iyi geliyordu benim kizima uyutamadığım zaman da açıyorum dinletiyorum hemen sakinlesiyo bebekler cocuklar daha musaittir nazara savunmasizlardir
tarafından
yavrum evet 4 saat agladi sonunda senin dediğini yaptim uyudu şimdi tek bir sefer dinlemedim sabaha kadar açık.kaldi telefonda o kadar iyi geldiki
tarafından
doğrudur Allah bütün yavrularimizi nazarlardan korusun :)
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Nas felak ayetel kursu falan oku canim bol bol. Ayriyeten bebegin banyo suyuna da oku onla dus aldir normal suyada okusan olur bebegin elini yuzunu islatirsin kendinde ic sonucta yedigin ictigin sutten geciyor okunmus suda gecer benimkisi de oyle oldu kem gozluleri allah bildigi gibi yapsin. 26 aylik kizim var bi nazar degdi duzeni bozuldu 3 aydir toplamaya calisiyoruz mahvoldu disiplin duzen uyku yemek hic kalmadi.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım nazarda olabilir büyüme atağıda olabilir. Sen yine bildiğin düzeni uygulamaya çalış. Kucak sallama vs yapmamaya çalış bebişi sakinleştirmek için başka şeyler lap müzik,dinlet konuş oyna başka şeylere ilgisini çekmeye çalış
0 oy
tarafından
Ben o nazarı bizzat yaşadım ilk kırk gün resmini sosyal medyaya atmadım kırkıncı gününde bi attim bebeğim bir başladı ağlamaya susturmazdim sonra sildim bütün resmini ve ertesi gün eskisi gibi sakin bir bebek oldu herkesin gözü göz değil bu kim olursa olsun nazardan ölen bebekler olurmuş önceden Allah korusun bebeğine bildiğin bütün duaları oku
0 oy
(136 puan) tarafından
Nazara çok inanırım çok doğum yapdım bebeğim kiloluydu arkadaşım geldi hastaneye baktı bebeğe aaaa sen ne kadar büyüksün falan filan kadın gitti bebeğim fenalaştı yoğum bakıma aldılar neyse iyleştik falan filan eve geldik baya zaman geçti eve geldi bu kadın yine ama benim aklıma hiç gelmiyor ki nazarı değiyor geldi yine bu kocaman olmuştu dişi çıkmşta gülüomşta dedi gitti anam çocuk sabaha kadar bağırdı ağladı benim akıl işte yine kadınla konuşuom falan filan 3 cüdüde gördü yine bu seferde hastanelik olduk 4 gün hastanedr yattık be şuan o kadınla görüşmüyorum inanırmısın bebeğimi 3 kere gördü mahvoldu patlayacaktı nerdeyse bebeğimi gözüyle o yüzden değmiş olabikir nazar rabbim korusun yavrulwrımıxo inşallah
0 oy
(2,241 puan) tarafından

nazara inanirim canm . benimkinede cok deger kalem suresinin sur iki ayetini okurdu annem internetten bakabilirsin . benim bebegimin gozu mavi bir kadin oy bu nasil goz diye diye bir oldu iki saat sonra gozu sisti bebegimin :angry:

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 837 göst.
19 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,836 soru

24,189,112 cevap

336,801 kullanıcı

...