+1 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar ben yatmadan önce veriyorum ama hatamı ediyorum sizler ne zaman veriyorsunuz?

21 Cevaplar

0 oy
(1,030 puan) tarafından
uyurken süt içiyor
(3,100 puan) tarafından
Benim sade süt icmiyor önceden bebe bisküvisi ile veriyordum doktor fazla süt verme kansızlığı var dedi ondan beri arada bı veriyorum
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Uyumadan önce devam sütü veriyorum canim
(3,100 puan) tarafından
Ben çorba tarzı veriyorum canım oda ağır olur gibime geliyor
(1,795 puan) tarafından
Benimki asla içmez. Akşam yemeğinde bizimle birşeyler yiyo ama süt olmadan uyumuyor
0 oy
(4,673 puan) tarafından
Kızım sekiz aylık emerek yatıyor ama doktor yatmadan 1 saat önce ver en fazla dedi midesi tam dolu olmasın demişti 
(3,100 puan) tarafından
Bende en iyisi bundan sonra 8 gibi yediriyim
(4,673 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum çünkü benim bebeğim erken uyumuyor 10 11 gibi uyuyor
(3,100 puan) tarafından
Ben 10 en geç 10 bucuk gibi yatırıyorum ama yemek için geç sanki bu saatler bundan sonra biraz daha öncesinde veririm
0 oy
tarafından
Bizimle 6-7 gibi son yemeğini yer 8.30 9 gibi emerek uyur ben yatmadan yedirmedim hiçbir zaman ek gıdaya geçtiğinden beri doktor reflü yapar gece sık uyanır demişti o zaman hiç yedirmedim 
(3,100 puan) tarafından
Bende öğününü 8 gibi ayarliyim en iyisi uyku saati en geç 10 buçuk
0 oy
(3,725 puan) tarafından
7.5 ta akşam yemeği yer bir daha birşey yok sabah kahvaltiya kadar 
(3,100 puan) tarafından
2 yaşındami canım bide kahvaltıyi kaç gibi yapıyor öyle verince benim kızım geç yedirmeme ragmen kalkıyor sabah 5 gibi genelde açlıga
(3,725 puan) tarafından
Sabah 9-10 gibi kahvaltı ediyoruz
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Akşam yemeğinden sonra birşey yemek isterse veriyorum. Uyumadan yarım saat önce falan ayran içiyorum. Yatirirken de emziriyorum.. 
(3,100 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Yemek olarak 8 civarı bazen bucuku buluyor 10 da süt 
(3,100 puan) tarafından
Ben süt fazla veremiyorum canım kansizliktan dolayi zaten sade içmiyor çorba çeşidi veriyorum akşamları ekmekle yanına genellikle yoğurt
tarafından
Bende süt çok vermiyorum cnm sütun 4 1 ne su katıyorum ve cici bebe atıyorum içine
0 oy
(4,594 puan) tarafından
7 gibi veriyorum . 9 a dogru uyuyor   canim 
(3,100 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(7,211 puan) tarafından
Bi yarım saat önce yedi uyudu az önce uyuya kalms yoruldu bugün bazen sütte veriyorum 
(3,100 puan) tarafından
Ben süt fazla veremiyorum ya ama bende yemek saatlerini tekrar bı düzene oturtucam
0 oy
tarafından
Akşam yemeğini genellikle 8 gibi yiyoruz eşim o saatte geliyor son öğünü o olmuş oluyor yatmadan süt içmeyi falan sevmez hemde tuvalet eğitimi zamanı gece beslenmesini kesmek baya zor oluyor o şekilde alıştırmadım bende
(3,100 puan) tarafından
Bende 8 gibi vereyim diyorum bundan sonra zaten 10 gibi uyuyor
tarafından
En iyisi canım benim kız da öyle 10 gibi falan yatarlar yarı ac yarı tok yatınca da daha rahat uyuyorlar çok tok yatınca uyuyamaz gezer durur "D
0 oy
tarafından
20 aylık oğlum en gec 6 da akşam yemeği yer 9 gibi yatarken de 120cc mama yaparım her zaman içmez 
(3,100 puan) tarafından
Ben mama vermiyorum canım işte çorba çeşidi yapıp veriyordum ama bende tekrar bı düzene oturtucam yemek saatlerini
0 oy
tarafından
yemekle uyku arasi en az 1 saat olmali yani 2 saat oncesi idealdir.. yatarken sut vermekte midesini rahatsiz eder
(3,100 puan) tarafından
Süt vermiyorum canım versemde gece vermiyorum zaten sade içmiyor bebe bisküvisi ile genellikle doktor kansizliktan dolayi fazla verme demisti
0 oy
(49,827 puan) tarafından
7 gibi akşam yemeği yer 9/10 gibide sütünü içer yatar
(3,100 puan) tarafından
Tekrar bı düzene oturtuyum en iyisi bende
0 oy
(932 puan) tarafından
Uyumadan hemen önce ve uyurken yemek yedirmeyi uzmanlar önermiyor canım mide ve diş problemleri gibi sorunlardan bahsediyorlar kızım da 2 yaşında 
(3,100 puan) tarafından
Bende hata ediyormusum ya sabah 5 gibide kalkıyordu bazen acikti zannedip bebe bisküvili mama veriyorum bazen ama iciyorda baya bundan sonra akşam yemegini 8de vereyim diyorum 10 gibide uyuyor
(932 puan) tarafından
Evet canım daha iyi olur sanki bir de bebe bisküvi gerçekten boş karbonhidrat şeker basılmış bir gıda faydası hiç yok canım ya
(3,100 puan) tarafından
Canım çok fazla vermiyorum o an çok sıkısırsam veriyorum
(932 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün bebisler çok mutlu olsunlar insallah
0 oy
tarafından
19 aylık akşam yemeğini yer 2 saat sonra mamasını yer uyumadan önce çok yemekle dolu olmaz midesi
(3,100 puan) tarafından
Bende 8 gibi vereyim bundan sonra 10 gibide uyuyor
tarafından
Bizimde hemen hemen uyuma saati 10 yemek saati 7-8
0 oy
(20,949 puan) tarafından
Yatmadan önce vermek de gri değil biraz üzerinde gidip gelmesi hazmetmesi gerek o yüzden bir saat önce ver 
(3,100 puan) tarafından
En iyisi öyle yapcam canım 8 gibi yesin 10dada yatsın diyorum bundan sonra
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Yoğurda muz eziyom yer yatar her gece klasik bu canim 
(3,100 puan) tarafından
Bende onu öğlenden ara öğün olarak veriyordum genellikle ama şu ara kabız oldu ondan kestim biraz
0 oy
(313 puan) tarafından
Bizim duzenimiz şöyle 

Sabah normal yumurta süt peynirli kahvaltı 

Öğle uykusundan önce çorba 

Kalkınca meyve 

2 saat sonra sebze yemeği 

Saat 8 buçuk da en son bı kase yoğurtlu makarna yedi yattı valla 6 da yedirip yatıran arkadaşlar çocuk tüm gece acikmiyor mu acaba gerçekten merakdan soruyorum bizimki az yediğinde gerçekten gece kıyamet kopuyor 
(3,100 puan) tarafından
Benimde genellikle kızım gece 5 gibi kalkıyordu bende bebe bisküvili mama veriyordum ama zararliymis vermemeye caliscam bundan sonra
0 oy
(13,570 puan) tarafından
2 buçuk yaşında sütsüz uyumaz yatmadan yarın saat önce falan içer cnm
(3,100 puan) tarafından
Benim kız sade sütü sevmiyor ya bebe biskuvisi ile veriyordum ama kansızlık tan dolayı eskisi gibi pek fazla vermiyorum onun yerini ayranla yoğurtla doldurmaya çalışıyorum
(13,570 puan) tarafından
Heee e onu bilmiyorum cnm ya
0 oy
(15,126 puan) tarafından
Genelde 6 da en gec 7 de yiyolar

Bazen meyve 1 saat sonra

9 da yatıs 
(3,100 puan) tarafından
Bende bundan sonra öyle yapcam ya belkide rahatsız oluyor ama belli edemiyor
(15,126 puan) tarafından
Evet direkt yatmadan yedirmek sağlıklı değil canım
(3,100 puan) tarafından