0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 3 haftalik bebegim var ve surekli memede kalmak istiyor memedeyken genelde kasıyor kıpkirmizi oluyor ayni sekilde uyanimcada oyle. Emzirip bırakiyorum hemen ağlıyor. Ne yapmam lazım gece 1 saatlik uykuyla duruyorum. Gunduz yine uyudu gece uyumicak.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalp atışını dinlet ona fön makina sesi süpürge sesi aç canım bebekler öyle sakinleşirler 
tarafından
Denedim hepsini onada sinirleniyor
tarafından
O zaman gazı olabilir gaz damlası kullan
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Gazı vardr canım çıkarmasına yardımcı ol
tarafından
Gazinı cıkariyoruz yine aynı
(4,875 puan) tarafından
Canım gazını çıkarmakla bitmiyor ki aldığı nefesten bile hava yutuyor ve  gaz oluyor ona . Sürekli masaj yap bol duş aldr  vücudunu iyice yağla kimyon ve rezene ver   Sürekli ağlaması açlığından değil
0 oy
(3,141 puan) tarafından
O uyudukca sende uyu gaz sancısı çekiyordur gaz damlaları alabilirsin birde rezene çayı yap aktardan kendin alarak 
tarafından
Gaz damlasıda kullanıyorum gayet rahat ama beni istiyor surekli sarilik diyr saatte bir emziriyordum ordan alisti heralde
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Canim dun benim oglan hiccc uyumadi gunduz aksam oldy hala gozunu yummadi baktim uyumucak kundak yaptim ayagima koydum biraz hizlica salladim aninda uyudu sabaha kadarda hic kalkmadi dene bi istersen
tarafından
Uyandiriyorum emzirmek icin mecburen
0 oy
tarafından
gazi mi var acaba canım
tarafından
Yok rahat uykuya daliyor damlada kullaniyorym
tarafından
vardır bir skintisi bide bebekler sadece emmeyi biliyor canim o yuzden hep memede duruyorlar
0 oy
tarafından
Kendimi gördüm ki 6 ayşık hala öyle deneyeceklerini söyleyebilirim:öuhtemelen gazı var rezene tüket rahatlatır, kimyon demle tüket. Telefondan beyaz gürültü açıp sakinleştirebilirsin ve hamakta(hamak vari salıncak vs) rahat eder sancılarını hafifletir. Ha bana karı olmadı ama olanlar çok deneyebikirsin zararı olmaz inşaallah işine yarar bişey olur. Sen ve bebeğinde ayaklarınızı üşütmeyin, geçecek inşaallah bende beklemedeyim hala tatlım :) umatım kolik değildir. 
0 oy
(707 puan) tarafından
Emzik vermelisin faydasını çok görüsüsün.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 599 göst.

Kategoriler

1,476,869 soru

24,175,070 cevap

336,064 kullanıcı

...