0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanam eşim askerden sag sağlim  ailesinin yanina gelirse 4 ayakli bir  h ayvan keseceğim diye adak adadı. 

Bugun o adagi kesmek için koye geldik. Benim görümcem hemen oğlunu koc ile resmini cekip dedemizin ogluma adağı allah kabul etsin yazmış. Kesilirken başlıyor oğlum deden sana adak almış. Bak bu  senin adagin deyip duruyor. cok sinir oldum. 

Kaynanasina babam  bi ali ihsana ( oğlum) bi elvana (esim) adak adamıştı şimdide oğluma adadı demiş. Hayir anlamıyorum hayir işi ilede  hava atılmaz ki. 

Evet benim ogluma kirban kesildi ama biz akika kurbanı kestik. Buda kaynanamin eşime ve ailesine adagiydi.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gorgurusuzmus gorumcen
tarafından
Ay cok sinir oldum ya. Resmen bizim kurbanimiza çöktü. Belki boyle dersem kayinbabamda bize keser diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne insanlar var ya :D 
tarafından
Oyle valla hic bir seye karışmadım
0 oy
(568 puan) tarafından
Ama sadece size yapıp ona yapmadıysa laf çarpmak istemişte olabilir yani.
tarafından
Inan onun cocuguna benden daha cok sey yapılıyor. Ben sehir dışındayim o yanlarimda geldimi 10 15 gün gitmez onun çocuğunun eksigini hep kayinbabam alır. Ama benim oglum bir oğlunun bir çocuğu. Yüzlerine karsi tum torunlarımdan daha degerli diyorlar zaten
0 oy
(607 puan) tarafından
Ama neyine sinir oluyorsun , adak belli kişisi belli ne yaparsa yapsın 
(607 puan) tarafından
Keşke sende deseydin orda bu bizim sahiplenmeyin bidahaki sefere falan diye şakayla karisik
tarafından
Dedim ne ara sizin oldu biz bizim diye gelmiştik dedim.
(607 puan) tarafından
Peki kimin adına kesildi
tarafından
Esimin adına
(607 puan) tarafından
Heh mesele bu işte , kendince hava atmaya çalışmış ona buna , bosveeer kurban sizin adak sizin . Belki de bilerek yaptı sen sinir ol diye.
0 oy
tarafından

Amacı ne seni sinir etmekmi yoksa huyumu böyle

0 oy
(694 puan) tarafından
Niyet başta belliymiş ki görümce öyle diyince yandan güler tabi derdim çok kafaya takmayın ya 
0 oy
(53,842 puan) tarafından
kayinvalidenler düzeltmedi mi
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yanlıs anlamıs yada sizofren olabilir mi kadın

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
8 cevap 259 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu