0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
............................

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin bu yazdıklarını anlayacak kapasitede mi?
tarafından
Pek değil bunları konuştuk tartışmaya yer ariyorsun dedi. Ben bir fotoğrafımizi paylaşmıştım birkaç gün önce altina da bakın bize gerek var mı size yazmıştım . Babası da mesaj attı bana babam sana kırılmıştır benim kırmızı cizgim diye mesaj attı bugün bana bende Benimde annem öyle bizi babasız büyüttü sizin evinizde soba yanarken benim annem odun kömür diye bir belediyeye bir fona koşturdu sırf bizim için üvey baba elinde büyümeyelim aman kız çocuğum ne olur ne olmaz korkusuyla gençliğini bize adadı hem annelik hem babalık yaptı yemedi yedirdi kendi aç kaldı bizi aç bırakmadı okumam için elinden geleni yaptı hep destek oldu abimde öyle her zaman harçlığımi verdi beni dershaneye gönderdi hep arkamda durdu ama ben şimdi izne gittiğimde o güzel insanın yanında iki gece kalabildim neden çünkü çok sevdiğim kocam ve onun annesi öyle istedi peki benim annem size ne yaptı. Bu mesajı attım. Bunlari konuştuk tartışmaya yer ariyorsun dedi.
tarafından
Öyledir zaten bacım işin içinden çıkamayınca tartısma yaratan sen olursun. Çok yolun var bacım inşallah bu yol sana zor gelmez bu tip insanla ugrasmasi zordur. İnsanı yorar ne konusabilirsin nede derdini anlatabilirsin. Allah yardımcın olsun
tarafından
Evet konuşamıyorum malesef ya sözümü kesiyorsun diyor ya da konuşuyor konuşuyor bana fırsat vermeden kapatıyor ya da bunları daha önce de konuştuk tartışmak için bahane arıyorsun diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu kadar uzun yazmışsın da eşin bu yazdıklarından yola çıkarak bi değişim gösterecekmi

tarafından
Sanmıyorum söylediğimde kaliyorum hep bir ümit diye ama bir fark yok malesef
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Insallah düzelir canim
tarafından
İnşallah
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Boşuna yazmışsın eşin azıcık anlayışlı olsaydı zaten bu olanlar hiç olmazdı 
tarafından
Çok doğru:(
(4,548 puan) tarafından
Üzme kendini onun umrunda değilse sende umursama ki o da kendisini değersiz hissetsin
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Canım sen kendi annende kal o da kendi annesinde kalsın bence böyle durumda en mantıklısı bu oluyor 
tarafından
İzin vermiyor bende dedim bundan sonra izni gitmicem gideceksek de annengilde rahat edemiyorum her gittimizde benimle tartışıyorlar annemgilde kalicam diyorum izin vermiyor adaletli olucam yarısında orada yarısında orada kalicaz diyor ama hiç içimden gelmiyor artık yüzlerini görmek
(4,088 puan) tarafından
Ya gurbette yaşıyorsun sonuçta aileni özlüyorsun ne demek izin vermiyorum seni büyüten o değil
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Umarım eşin seni anlar ama muhtemelen yazdığınla kalacaksın. Çünkü seni anlayacak insan konustugun da anlar. Bu aileler neden herşeye müdahale ederler anlamam.
tarafından
Eşimden yüz buluyor diğer eltimle kaynimda gelmişlerdi izne eltim sofra bile kalkmadan masadan kalkıyordu arkasından da hemen kaynım kalkıyordu bir saat odada durup hazırlanıp çıkıyorlardı biz çarşıya gidiyoruz gezmeye gidiyoruz isim var diye onlara afedersin itim bile diyemedi kaynanam ama bana gelince hep bir tartışma çıkarıyor annemde kakacagima bile karışıyor akşam geri gelin burada yer mi yok diyor eşimde akşam geri getiriyor asla o kaynanaya hakkımı helal etmicem çok bunalttilar beni

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,610 soru

24,061,123 cevap

330,153 kullanıcı

...