0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,737 puan) tarafından
Kizlar  merhaba 10.5 aylik oglum 1o gun once ateslendi  kulak enfeksiyonu  dedi doktor 1 hafta antbyotik igne vuruldu bu esnada balgmli oksrk burn akntsi da oldu bakti doktor geniz akıntısı  var dediler bu surecte agzinin koktgnu farkettim hala da devam ediyo geniz akintisi da tam duzelmis sayilmaz acaba ondan mi olmustur veya baska bi sebebi mi vardir tecrubeli basina gelen hanimlar cevaplarinizi  bekliyorum simdiden sagolun

4 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Hanımlar  cevap  veren yok mu:(

-Reklam-
0 oy
(3,982 puan) tarafından
Pek bilgim yok post yukarı çıksin geçmiş olsun
(1,737 puan) tarafından
Sagolasn cnm
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ağız kokusu mideyle alakalı olabilir canim ne türlü açlık gibi mi antibiyotik kullanımında bol su vermen gerekiyor muahhakkak karin ağrısı gazi kabızlığı var mı ? 
(1,737 puan) tarafından
Valla cnm hic kabiz olmayan cocugum dun kabizdi gunduz gece de karin agrisi cekti surekli uyandi zeytinaygi verdim oyle rahatladi yapti suyla pek arasi yok:(ama gene icirmeye calisiyorum tabi
(4,655 puan) tarafından
Bi kan idrar testi yaptır canim ağız kokusu önemli gibi olmasada enfeksiyon belirtisi
(1,737 puan) tarafından
Hala bitmedi o zman enfeksiyon tamam sagolasin
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Bu dediklerinin hepsi bizde var hastanedeyim şuan kan idrar istediler. Enfeksiyon dedi doktor antibiyotik yazdı
(1,737 puan) tarafından
O zman enfeksiyonu atamadi hala canim bide yan disler geliyor acaba ondan mi dedim dis donemi de koku olabiliyormus
(14,957 puan) tarafından
Kızlarda normal dedi olmasını bekliyoruz zaten felan dedi ama atamamis olabilir bidaha gotursen
(1,737 puan) tarafından
Kuzum 4 disi var iki alt iki ust baktim ust yanlar da geliyo inmis bi damak yarilmasi var arkadas 1 haftaya cikar dedi sanirim onun da etkisi var bi de kulak enfeksiyonu 2 haftada ancak toparliyormus gozlemleym de olmadi kbb ye gotururum
(14,957 puan) tarafından
Olabilir canım kulak kiri felan da olabilir ihmal etme
(1,737 puan) tarafından
Sagolasin canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
11 cevap 517 göst.
30 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
28 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,468,191 soru

24,054,931 cevap

329,860 kullanıcı

...