0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
26 aylik kizim var henuz tam konusamiyor derdini yarim yamalak göstererek anlatiyor o yuzden seneye yaz 3 yasini doldurunca baleye vermek istiyorum ama bir yandan da kres daha mi yararli olur acaba diyorum aklim karisiyor krese guvenemiyorum haberlerde filan duyuyoruz dövüyorlar falan diye bide baleye hevesim var esnek olur hem diyom. Krese verirsem eger ozele vermeyi dusunuyorum eger o zaman gucum olursa. Resim muzik dersleri ingilizce yuzme falan ogretiyorlar çocuklara. Sizce bale mi kres mi??

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kereste sabah akşam napck bale daha iyi eğitici kurslar da olabilir 

Neden konuşamıyor fazla TV çok mu izliyor
(3,146 puan) tarafından
Yok aslinda hic izlemiyor tv tablet telefon vermedim hic bikac aydir sadece ara sira youtube dan ingilizce sarki cizgifilm aciyoruz onu izliyor bende elimden geldigince konusuyorum evde onla zaten baska bisey izlemiyor oda sureli zaten. Anne baba evet hayir su mama anane dede vs diyor ama isine gelmiyor tek dedigi baba ve no no no diyor.
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Canım ablamin çocuğu 5 yaşında oda doğru düzgün konuşmuyor doktora götürdüler kreşi önerdi doktor konuşması acısından şimdi kreşe gidiyo yavaş yavaş konuşmayı söktü 
(3,146 puan) tarafından
Cokta utangac benimki bide pasif baya bi. Aslinda kres acilmasina yardim eder ama iste bi yandan iyi yer bulmak lazim serviste unutmalar dövmeler falan cekiniyor insan. Bale de aslinda baska cocuklar olcak ordada enerjisini atar dans egzersiz derken yorulur evde sakin olur diyorum ama lararsiz kaldim o yuzden. Bizimki normalde tek tek konusuyor ama isine gelmiyor tek dedigi baba ve no no no. Bildigi kelimeleride kullanmiyor pek.
(834 puan) tarafından
Işte kreş eğitici oluyo en azından canım utangaç olsa bile alışır ablamin çocuğu da az çok konuşuyordu ama genellikle ya elinle gösteriyordu yada el hareketlerinle anlatmaya çalışıyordu. Evet güvenilir kreş bulmak zor gerçekten ama özeller daha iyi oluyor devletlere nazaran sonuçta baleye herzaman gider.ama konuşmayı tam anlamıyla kavrayamazsa sıkıntı çünkü kendilerini anlatamadiklari için sınırleniyorlar
(3,146 puan) tarafından
Evet bizimkide ayni ablaninkisi gibi hep elle gösteriyor bizi götürüyor pesine istiyor ne istiycekse. Tesekkur ederim canim ♡
tarafından
Ayy fotikini gördüm :) maşaallah sizeee oğluşunda çok tatlıymış sende :)
(834 puan) tarafından
Teşekkür ederim efenimmm o senin güzelliğin:** :)
0 oy
tarafından
Konuşma açısında kreş daha iyi tabi ki arkadaşları falan olur sosyalleşir ve daha hızlı konuşur bence 
(3,146 puan) tarafından
Bende oyle dusundum aslinda ama sonra dedim balede de arkadaslari olur tek olmiycak sonucta ondan dolayi kafam karisti. Krestem daha cok verim alir ama sanirim dimi.
tarafından
Bence de kreş daha iyi
0 oy
tarafından
Kreşe verirsen derslerde müzik, drama, ingilizce gibi ek dersler oluyor zaten. Ama kreşi çok çok güzel seçmeniz gerekiyor. Çocukların tüm hayatıno etkileyen ilk dönem olduğundan ortamı ve öğretmeni çok iyi olmalı. Eğer varsa bilindik prensip sahibi merdiven altı eğitime sahip olmayan güzel bir kreş kesinlikle kreşe gitsin çok faydasını görürsünüz.. 
(3,146 puan) tarafından
Evet haklisiniz bide kizim henuz konusamiyor ve bezli oldugu icin önümüzdeki yazi bekliycem kayit icin ama simdiden arastirip gorusmek mantikli yani. Cok tesekkurler :)
tarafından
Rica ederim ne demek :)  seneye kuzunuza gelecek öğretmen bellidir değişim olmazsa kadroda, öğretmeni olarak başladığım anaokulunda dolandırıldıkta komple o yüzden eski öğretmenler personel var mı ona dikkat edin, kurumun köklü olmasının yanı sıra bu yüzden önemli :) inşaallah iyi insanlar çıkar karşınıza.
(3,146 puan) tarafından
Oylemi onceden belirlenmis mi oluyor bunu bilmiyodum bak o zaman sectigimiz okulda yeni personel olmamasina dikkat ediyim herkes eski calisan ve pozitif köklü bilindik bi okul olsa daha iyi olur allah razi olsun ♡♡
tarafından
Bi öğretmen 3 yaşta başladığı çocukları 5 yaşta anaokulundan mezun edip başa tekrar dönüyor. Aynı öğretmene alıştıkları için tüm anaokulunu öyle bitiriyorlar  bu sistem çok güzel çoğu anaokulu bu şekilde ama farklı olanda var tabi. Hahah yok yeni öğretmen olsun ama tüm kadro toptan yeni olmasın :) sizdende Allah razı olsun ❤️
(3,146 puan) tarafından
Ha anladim cok tesekkurler tekrar bilgiler icin cok yardimci oldu :) ♡
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım imkanın varsa iyi bir kreşe ver. Yarım günde verebilirsin. Kreşte sosyalleşir oradaki farklı dersleri tüm olarak öğrenemez dışardan destek yoksa. Ama baleye gönderirsen çocuğun için ileriye dönük vücuduna yatırım yapmış olursun. Hem spor hem sanat öğrenir. İlk olarak kreş daha iyi olabilir sonrasında bale daha iyi olur.
(3,146 puan) tarafından
Evet aslinda ikisine de yollamak isterim ama hem ozel kres ve hem baleyi karsilayamam kaldiki cocugun tum zamaninida aileden uzakta yorularak gecirmesini istemiyorum evden atilmis hissi olmasin diye. Kres mantikli aslinda balede oyle ama onada ne kadar erken verirsen o kadar iyiymis. Bazilari bebek yurumeyi igrendigi gibi yolluyor bende cok gec birakmak istemedim o yuzden yil gectikce verim azaliyormus kemikler gitgide gelistigi icin.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
 Bale kısa süreli oluyor kreş daha iyi bence 
(3,146 puan) tarafından
Kisa sureli derken kendi istegimize gore belirlemiyor muyuz yani bale okulları filan oluyor sonucta orasida okul biz birakana kadar degilmi?
(13,675 puan) tarafından
Yeğenim sadece 3 ay gitmişti belki bizim buradaki öyledir 4 yaşındaydı
(3,146 puan) tarafından
Yaz kursu falan miydi o acaba onlar sureli oluyor ya yuzme futbol bale falan
 Ben okuluna kayit yaptiricam direk ama bi soriyim yinede sagol canim.
0 oy
(2,241 puan) tarafından
en cok heves ettigim seydir cocugumu sosyallestirmek bir spor dalina falan yonlendirmek . gercekden bale cok guzel olur kesinlikle inaniyorum ki bir becerisi olan cocugun omur boyu kendine ozguveni oluyo :) 
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle canim benimde hayalimdi hep kendimde istemistim bana nasip olmadi kizima olsun bari diyom hem esnek olur hem bi nevi sanat sosyallik ama kres de daha yararli gelisim acisindan. Baleye ilkokula basladiginda versem ertelesem diyom ama onada verim almak icin erken yaşta vermek daha iyiymis kararsiz kaldim. Ikisine ayni anda versem bu sefer evden atmis gibi olcak ordan oraya cok yorulur cocuk bu sefer evde uyur kalir otel gibi. :)
(2,241 puan) tarafından
hahah otel gibi :)) canm baleye erken vermelisin vucudu alismasi icin en azindan alisir biraz devam eder sonra krese verirsin diycem de bilemedim şimdi:)) benimki 4 aylik olacak daha kucuk yoksa hemen verecem jimnastige falan :D
(3,146 puan) tarafından
Aynen erkwn vermek lazimda karar verebilsem :D oo senin daha minikmis masallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,711 cevap

333,218 kullanıcı

...