0 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,738 puan) tarafından
Ben  hamile kalma isteğiyle korunmayı biraktigim ilk ay hastaneye gittim yumurtalik sayim azaldigi icin 2. Cocuk istiyorduk.  Ve muaynede kist var dendi 4 cm  antibiyotik verildi . Sonra gittigimde dis gebelik olabilir dedi.  Ve kan testi aldi  negatif cikti .. 2 hafta  sonra baska hastaneye gittim dis gebelikmi oyleyse eger kurtaj mi diye . Oda dis gebelik olmadigi hamile oldugumu soyledi .  Ve 11 haftalikkende takibimi yapan dr. Bebekte sorun oldugunu soyledi surekli sinandim. Ama kurtaj olmadim. Cok saglikli yavrum 5. Ayinda 

Yani bir teshis konuldugunda direk kurtaja gitseydim yavrumdan olacaktim ama baska hastanede olay degisti. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim evladını sana bağışlamış canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benzeri benimde başıma gelfi direk o akşam rahmimi alıcaktı doktor kan pıhtısı kanamadan olmuş dediler sonra dış gebelik düşürmemiz lazım dediler 19 aylık oğlum var 
(1,738 puan) tarafından
Masalllah allah bagislasin canim vallahi ben bu tecrubeden sonra doktorlara guvenimi yitirdim bir teshisle islem yaptrmuyorum. Baska dr. Gidiyorum
tarafından
İlk hamileliğim benim burnundan gelfi doğuma kadar başımıza gelmeyen kalmadı en son depresyona girdim hamileliğim çok kötü geçti doğum yaptım gene sorunlar oldu şuan 2. Hamileyim 36 haftalık olucak doktor gerçekten çok önemli bundada özele gidiyorum doğum yok bu zamana kadar rahat mutlu geçirmemde en büyük sebep doktorum
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Canm benim annemde kazara hamile kaldi hamile oldugunu bilmeden dişi agriyor diye bir sürü hap yutuyor tabi ogreniyor sknra doktor diyor bu haplar sakıncalı bebegin dogsa bile engelli dogacak aldirmayi teklif ediyo ama annem kiyamiyor ve ne olursa olsun dogurucam diyo ve suan kardesim 4 yasinda sapasaglam hicbir problemi yok. Boyle olaylar cok var doktorlara bile guvenemiyorsun. Iyi ki herseye ragmen sende dogurmussun Allahim size bagislasin

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 310 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,657 soru

24,101,551 cevap

332,441 kullanıcı

...