0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (923 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta bakır sipiral taktırdım ama öğünden bugüne regl oluyorum sürekli hep böyle mi olacak bakır mecburi taktırdım devlette bakır oluyormus sağlık bakanlığı bakır gönderiyor dedi ebe zaten demir eksikligim var iyi mi ettim kötümü bilmiyorum sürekli ölurmu normale döner mi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Döner tabi daha yeni vücut alışıyor 
(923 puan) tarafından
Bende hep böyle olacak sandım ya sağol canım inşallah düzelir özeller çok pahalı 1250 + muane ücreti istediler ozelde
(1,292 puan) tarafından
Gene bile iyi istemiş. Ben geçen sene ana sağlıkta taktırdım kontrol için mecbur özele gittim ama ebe çok ilgili çok bilgilendirici idi. Hatta telefonla bile arayıp danışmıştım. Özeller sadece ticarethane
(923 puan) tarafından
Özel iyi en azından soru sorabiliyorsun gittim bodrum gibi biryere indim kadın bulaşık yıkıyordu geldi taktı acuklama yapamadan gitti oturdu sadece seçme şansım varmı dedim ben hormonlu istiyorum dedim sağlık bakanlığı sadece bakır gonderiyor dedi    Kayseri'de devlet hastanesi takmiyormus
(1,292 puan) tarafından
Anladım yaa şans sanırım biraz da. Bizim burda hiç öyle değildi, ve ebe gerçekten sanki kızıymışsın gibi yaklaşıyor. Bu arada yaşadığım yerde değil annemin orda taktırdım çanakkalede. Yazları burda geçirdiğim için. Çok memnun kalmıştım. Doğum yaptığım özel deki doktor hormonlu takacaktı ama taşındığımız için olmadı.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bir yilda düzeldi adetim hep adetliydim
(923 puan) tarafından
Yapma ya inşaallah düzelir canım insan huzursuz oluyor dışarıya cikasim bile yok
0 oy
tarafından
Instagram da cok iyi bir doktor var Zahide Küçük,  kadın dogum ,bakırlı olanı tavsiye ediyor , vücudunuz zamanla alışır inşallah
(923 puan) tarafından
Benim istagram yok canim youtubtan aratiyim iyi iyi alissinda ben hep böyle olacak diye korktum
0 oy
tarafından
birkaç ay böyle olur cnm zamanla alışırsın 1 ay somra kontrole gitmelisin.bir süre sonra normal adete dönersin
(923 puan) tarafından
Allah razı olsun için rahatladı canım
tarafından
bünyene alışması zaman alır ama aşırı kanama sancı ağrı yaşarsan muhakkak git cnm bazı bünyeler kabul etmiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
11 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 299 göst.
20 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenseskizannesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
16 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde mrvd (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,042 soru

24,067,060 cevap

330,435 kullanıcı

...