0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
24 yaşındayim boy 1.60 kilo 53 bir türlü kilo alamıyorum ne yemeliyim yardım

13 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından
Bugün bende bunla ilgili post açtım bende çok istiyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bende vermek istiyorum akahajahahs :D
0 oy
(6,309 puan) tarafından
Bnmde 1 70 kilo 53 cnm alamıyorum ya:(
(6 puan) tarafından
Aynı kaderi yaşıyoruz
(6,309 puan) tarafından
Bnde 23 yaşındayım ama benım boyım daha uzun sen milyon tipisin okdr zayıf gostermıyon bnce ben çok zayıf ince gostersyorum herkes dyor tahta gbı sın
0 oy
(125 puan) tarafından
Ayyy bacım 53 kg ile kilo almak istiyorsan ben öleyim o zaman :)))
(6 puan) tarafından
Dışardan çok zayıf gözüküyorum buda beni rahatsız ediyor
(125 puan) tarafından
Bence gayet iyisin keşke ben 50 olsam razıyım 43 kg falanim:(
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Ben 39 kiloydum diyetisyene gittim bir kaç şey önerdi bir kaç ay içinde 51 kilo oldum boyum da 163
(6 puan) tarafından
Ne önerdi mesela
(569 puan) tarafından
Ne önermıstı
(302 puan) tarafından
Kız ne önerdi diyiver
(8,279 puan) tarafından
Her sabah kahvaltı da haşlanmış yumurta öğün aralarında sandviç tarzı şeyler her gün muhakkak bir avuç kuruyemiş (ben fındık fıstık badem tarzı şeyler yiyordum)ve kek sabah öğle akşam yemeği muhakkak yenecek işe yarıyor gerçekten çünkü ben hiç kilo alamayan biriyimdir ben de bile işe yaradı
(8,279 puan) tarafından
Heyecan yapma kız diyiverdim işte:D
(302 puan) tarafından
Çok sağol kız 41 kiloyum yaa alamıyorum 165 de boy leylek gibi düşün işte
(8,279 puan) tarafından
Böyle yap kesin alırsın kız diyetisyen ve benden onaylı :D
Bende zayıfım doğum da 25 kilo aldım yine oldum 49 ama bunları yapmaya da üşeniyorum bi de ben yüzden kilo almak istiyorum benim mübarek hep kalçaya gidiyor
(302 puan) tarafından
Kalça dümdüz yüzler çökük et yok but yok kadın dediğin az ele gelir ya :)
(569 puan) tarafından
Keşke  benimde bı tek kalçaya gitse ya direk yüzüm ve omuzlar şişiyo yanaklarım tombul oluyo siye istemim bide gebeyım dıye canım pek yemek istemiyor zor yıyıyom ıln aylarda bulantı oldugu için nolucak benim halım
(8,279 puan) tarafından
Şöyle tuttun mu et gelecek :D
(569 puan) tarafından
Aynen bence butun erkekler balık etli severler
(8,279 puan) tarafından
Keşkem az da benim yüzüm şişse herkesin bi derdi var ya
(8,279 puan) tarafından
Bence de bende olsam ben de balık etli severdim :))
(302 puan) tarafından
Son aylar alırsın bende öyleydim hiç kilo alamayan ben 61 kiloyla doguma girdim hamileyken herkes sana cok yakışmış kilo verme böyle cok iyi dediler ama benim kilolar yine gitti:(
(302 puan) tarafından
Hlyaa96 evet Kocam kilo al diyip duruyor daha da cinlerim tepeme cıkıyo
(569 puan) tarafından
İlk gebelıgım de 58 den  71 kadar  cıkmıstım sonradan gitti tabi hepsı aslında bebek buyuseydı napar eder kilo alırdım da sımdı ikinciye hamileyım bısey yapamıyom gebeyım dıye yoksa ılac falan kullanırdım anca ile kilo alıyom
(8,279 puan) tarafından
Aynen son aylar da çok alırsın çünkü iştah bayağı açılıyor o zaman
(302 puan) tarafından
Bende karar verdim gitcem dahiliyeye ilaç mı veriyor napıyo sa yapsın :)
(569 puan) tarafından
Kız sorma .. Mira.. Benim eşim 103 kilo onun yarısı bile degılım oda bakıp bakıp zayıflıyon kendine bak der hep
(302 puan) tarafından
Benimki zayıf ama yine diyor ele gelmiyom zaar ondan diyor :)
(569 puan) tarafından
Vala benim bı arkada buldu yontemı denedim de cok guzel kilo almıstım ama riskli biraz depresyon ıkacu kullanıyordu yan etkisi kilo aldırıyordu bı ay denedim ıstedıgım kilonun uzerıne cıkmıstım cok da guzel Dı ya kıyafetlerim.cok yakışıyordu bana sımdı giyinmek bile istemiyom
(569 puan) tarafından
Hepsı ole valla :))
(302 puan) tarafından
Kız ben emziriyom depresyon ilacı kullanamam bence
(8,279 puan) tarafından
Kız ben dahiliyeye gittim ilaç verin bana dedim doktor sağlıklı insana ben nasıl ilaç vereyim dedi niye zayıfım diye sordum metebolizman çok hızlı çalışıyor dedi( bir de öyle hiperaktif biri de değilim )bende azıcık yavaşlatamaz mısınız dedim adam güldü herhalde bunun kafa gidik  falan diye düşündü :))
(8,279 puan) tarafından
Ay Allahtan benim koca demiyor yoksa deli olurdum benim de kaynana kocadan beter dert ediyor Valla ona neyse artık
(302 puan) tarafından
Bende takıntı sorunu var canım bir yer dağınıksa asla oturamıyorum yada bir yerde toz görürsem orayı silmeden uyuyamam ve kızım var 9 aylık onun peşindende koşuyorum yani hiperaktif biriyim ve metebolizmam da hızlı napcam bilmiyorum
(8,279 puan) tarafından
Dediklerimi yap kız Valla çok işe yarıyor ben çabuk bıraktım yoksa bayağı kilo alırdım
(302 puan) tarafından
Yapcam kız cok sağol
(8,279 puan) tarafından
Ne demek canım
0 oy
(1,334 puan) tarafından

Zayiflamak istiyorummm :D

Kansizliginmi var canim

0 oy
(35 puan) tarafından
Boy kilo endeksine göre kilon tam yerinde zayıf değilsin ki çünkü boyun kısa alma bence gerek yok komik durur
0 oy
(4,360 puan) tarafından
Pastaları borekleri ye tatlıyı meyveyi göm sonra da yat ohh gelsin kilolar 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Boyuna göre kilon normal 
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bence kilonuz cok ideal, benimde boy 1.58 kilom 52-53 olunca cok ideal oluyo fazlasi hem kisa hemde tiknaz gosteriyo
0 oy
tarafından
Bence hiç isteme canım bende çok zayıftım kilo almak istedim şuan o kadar pişmanım ko keşke eski halime dönebilsem yani ondan.az bi şey kilolu olsam bana yeterdi 
0 oy
(539 puan) tarafından
Bemde doğum kilomu veremiyorum neden almak istiyorsun genç insan zayıf olur bence alma miden büyürse durduramasın kendini
0 oy
(550 puan) tarafından
Ah kuzum vereyim 5 kg

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 295 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
9 cevap 281 göst.
13 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifcik010101 (407 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,466 soru

24,031,189 cevap

328,701 kullanıcı

...