0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından

Kizim sabah 8 de uyaniyor. Sonrasinda emziriyorum altini degisiyorum. Biraz oyun oynadıktan sonra yataklari evi ocagi toparliyorum temizliyorum. Sonrasinda kahvalti yapıyoruz kizimla. Ben isimi yaparken kizimida heryere yanimda tasiyorum nereyi temizleyeceksem orda vakit geciriyoruz sarki soyluyoruz yada kendi kendine oyun oynuyor. İahvalti faslindan sonra kizima duş aldiriyorum. Bende mutfagi toparliyorum. Sonra oyun oynayip kizimi uyutuyorum oglen. Oyle yani .:))

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
5 buçuk ta başlıyoruz b*klu bez değişerek sonra devam sütü veriyorum iki bebeme de eşim gelip alıyor oğlumu o çünkü ayakta hep kız uyur. Yarın saat 1 saat yatarım o giderken 7 buçukda kalkarız 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saat yedi buçukta kalkıyorum Eşim işe gidiyor Onun için kahvaltı hazırlıyorum Çocuklarını da saat yedi buçukta kalkıyor Kahvaltı falan hazırlıyorum Sonra kaynanam onlarla falan Kahvaltı yapıyoruz Eşim işe gidiyor oturuyorum Evi temizliyorum nefeslere nefeslere  yine kalkıyorum oraları topluyorum iki çocuk olunca biraz zor toplanmıyor etraf dağıtıp duruyorlar en önemlisi akşama kadar sürekli anne anne anne anne deyip ötemeleri
0 oy
(3,148 puan) tarafından

Sabah rutinim daha fazla nasıl uyurumla başlıyor :D

0 oy
(1,310 puan) tarafından
8 buçuk gibi uyaniriz eşim ise gider bende yatağı toplar kahvaltı hazirlarim kizimla yerken annemle de görüntülü konuşurum sonra balkon yıka ev supurur vs. İşleri yaparım saat 1 olur kızımın sütünü içirir öğle yemeğini hazırlarim 2 buçuk gibi uyur bende film izlerim sonra kızım uyanır yemek yer ben akşam yemeğini hazırlamaya geçerim falan filan hergun aynı işte
0 oy
(4,100 puan) tarafından
7 buçk aylık kızm 8 de uyanıyor yarım saat kadar yatk keyfi yapıyoruz sonra alt değişme sonra kahvltmızı hazırlıyorum sonra sofra toplama sonra oyun snra öğle uykusu 45 dk
0 oy
(15,022 puan) tarafından
7.30 tam uyanma sonra kızıma bakarım uyursa bı sigara yoksa alırım onu oyuncaklarina koyarım sonra mama bez bidaha bez :D böyle bez almakla geçiyor günüm :D

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 480 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 765 göst.
0 oy
11 cevap 605 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler