0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ya tam odadan çıkıyorum başlıyor ağlamaya beni goremeyince nasıl temizlik yapacam ben ya :(

8 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından
Canım bizimkide aynı yanından hiç ayrılmami istemiyo odadan cikayim başlıyo ağlamaya iş yapıcağim zaman önüne oyuncak koyuyorum biraz onlarla oyalansin diye yada yurutece bindiriyorum 
tarafından
canım yurutecte zaten kapının dibine geliyo ağlıyo yerleri siliyorum çorabı çıkıyor ayağı üsuyo diye getiremiyorum
(834 puan) tarafından
Canım yerleri sildigim zaman kapıyı kapatıyorum ben ama yine onunla konuşuyorum sesimi duysun diye
tarafından
konuşuyorum bende canım sesimi duyuyor ama gene ağlıyor yanına gidip 2 dk oturuyorum gizlice kaciyorum farkedince gene aynı tabi ayy büyüdükçe  daha ta zorlaşıyor hayat
(834 puan) tarafından
Aynen canım zor oluyor bizimkide öyle sürekli yanında durucam onunla ilgilenecem onu istiyo önceden temizlik yaparken tv açardım şimdi onu bile istemiyo ya kucağımda durcak yada oyun oynucaz allah yardımcımız olsun
tarafından
Aynen benimkide önceden tv hastasıydı artık oda yok kuzum Aminn valla Allah yardimcimiz olsun Annelik çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kanguru tak ona koy rahat edersin yada ana kucağı al gittiğin yere götür 
tarafından
canım o kadar küçük değil 10 aylık kanguruda is yapamam onla belim kopar
0 oy
tarafından
Onu da yanına al canım oda oda yap temizliğini ben öyşr yapuytoum
tarafından
canım yanıma alsam bu sefer onla uğraşıyom her yeri bozuyor vede çorabı falan çıkıyor ayağı üşüyor yerleri siliyorum
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Bebekle temizlik çok zor :((
tarafından
Aynen ya kaç kez yanına gidip geldim
0 oy
(707 puan) tarafından
Bu durum için ana kucağı tavsiye ederim.
tarafından
canım o kadar küçük değil durmaz onda yurutecte duruyor
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Benm kızimda aynı pusete koyuyorum odadan odaya goturuyorum temizlik yaparken 
tarafından
durmuyor ondada canım 10 aylık küçükken de sevmemişti zaten hiç kullanmadım ben satmayı düşünüyorum hatta
0 oy
(526 puan) tarafından
Kaç aylık ki benimde ilk başta öyleydi şimdi tvi karşısında yada yanima goturuyom yada uyuyor oyle iş yapayom
0 oy
tarafından
Bana kargoyla yola ben hep yanında uzanırım onun hahahaha allah yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 318 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Citlenbikannesi42 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 764 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gizemogek (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,502 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,060 soru

24,053,168 cevap

329,786 kullanıcı

...