0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Bilgisayardan giriyomuşsun sınavlara falan varmı giren nasıl oluyo biraz bilgilendirin beni.. tek seferde almam lazım koca kişisini utandırıcammm

3 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından

Yazılı kolay 

Direksiyon sıkıntı 
(589 puan) tarafından
Direksiyon da kendime güveniyorum ama yinede havaya girmiyorum sonra tırt olmıyım :-D
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Tabletin bilgisayar hali canım dokunmatik bildiğin çıkarken de sonucu alıp çıkıyorsun 
(589 puan) tarafından
Aa iyiymiş. Kolay mı bari sınav ya
(4,061 puan) tarafından
Bn 100 le geçtim canım benm için kolaydı önemli olan direksiyon o dada bildiğim için bana hiç bisi sorulmadı gittim yarı yolla giderken hayırlı olsun geçtin dedi müfettiş oldu bitti benm için ☺️
(589 puan) tarafından
Allahımmm. Darısı başıma inşallah yaaa bende pat diye geçtim koca kişisini utandırıyım altından arabasını alayımmm
(4,061 puan) tarafından
Amin canım amin inş güzelce tek seferde geçersin inş
(589 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Kardeşim sınava giderken arabada aclisti aynı anda girdik bende sınava gireceğim akşam çalıştım 90 aldık çok basit 
(589 puan) tarafından
Aaa iyiymiş valla bende kitabı okuyorum bide uygulama var onda çıkmış sorular var onlara çalışıyorum. Zaten 1 hafta ders sonra sınav dedi kadın direksiyon dersi nasıl olucak acaba
(2,066 puan) tarafından
Dijital sınavi geçince program yapiyosun kursla ders aliyosun hocalardan direksiyon dersi sonrada dersin bitince milli eğitimden gelen komisyon üyeleriyle sınava giriyosun benim oda bitti çok şükür aldım ehliyetimi
(589 puan) tarafından
Oh ne güzel hayırlı olsun darısı başıma inşallah
(2,066 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah eğer biraz biliyorsan hiç korkma çok rahat geçer darısı sana inş
(589 puan) tarafından
Az çok biliyorum direksiyon hakimiyetim iyi ama debriyaj biraz korkutuyo beni bide yokuş çıkarken arabayı kaydırmakk
(2,066 puan) tarafından
Korkma hiç hoca derslerde sabirla öğretiyor biraz pratik yaparsın olur biter

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 344 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sultii35 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu