0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Güzel kizimin tatili :D

6 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Tatiller güzel de eve gelince valiz boşalt çamaşır yıka çok zor be :) maşallah çok tatlı
tarafından
Evet bugün valizi topladım bi valiz yikanicak kıyafet dolu resmen gözümde öyle büyüyor ki :)
(13,675 puan) tarafından
Bende iki makina yıkadım ikimakina daha yıkanicak :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyyy masallah cnm Rabbım bağışlasın prensesi çok tatlı keyfe bak
tarafından
Teşekkür ederizzz :)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ama ben senın mayondan ısırırım Kı =D
tarafından
Teşekkür ederizz :)
0 oy
tarafından

Maşallah bizde hiç gidemedik8-)

tarafından
Nasip olur inslalah en kısa zamanda
0 oy
tarafından
Maşallah minnoşa ya kaç aylık bide zor oldu mu bizde düşünüyoruz da cesaretim yok bebeyle gtmeye
tarafından
21 aylik denizden çıkmak istemedi denizdeyken huysuzluk etmedi hiç bi kum bi deniz oynadı saatlerce sadece gezdiğimiz zamanlar zorladı bebek arabasına binmeyip hep koşmak istedi arabalar var diye bırakmadık kucağımız da taşıdık hep o yüzden biraz zorlandık tabi
tarafından
Benimkide 22 aylık suyu doğduğundan beri seviyo ama dediğin gibi gezerken ve yolculukta huysuzlanır aglayabilir çünkü hareket etmeden oynamadan duramıyor. Tatile gitsek en az 10 saat yol siz yolda zorlandınız mı
tarafından
Hayir zorlanmadı defter ve kalem aldim yanima biraz boyama yaptı biraz telefon verdim biraz abur cubur süt uyutma derken cok şükür yormadi yollarda ama dediğim gibi gezerken baya huysuzlandi zorladi bizi
tarafından
Çok soru sordum kusura bakmada otel de mi kaldınız eşim diyor ki istersen ev tutalım ama ben o yorgunlukla yemek yapamam dedim sence hangisi mantıklı
0 oy
(213 puan) tarafından
sen gercek misin ya :)) masallah subahan allah
tarafından
Teşekkür ederiz :))

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 1,291 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
17 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 943 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,396 soru

24,138,806 cevap

334,414 kullanıcı

...