Gunaydin kızlar nasılsınız ? Baryamda ne yapicaksiniz evde mi gecirceksin yoksa gezcek misiniz ?
Gonul isterdiki malatyaya gidim ama malesef evde gecircem yakindaki yerlere gezmeye gtcez sn ne yapaacaksn cnm
Gezcek kimse yok herkes memlekete gitmis biz de evde dogum beklicez
esimde bende oturdugumuz yerin yerlisiyiz bayram ziyaretleri normalde iki gunde bitiyor iki tarafta kalabalik. ama bu bayram kayinvalideme anneme gidicem o kadar evde gececek yani
Çok sıkıcı bir bayram bizi bekliyor kendi annemler tatile gittiler dün bugünde kayinvalidemler tatile gittiler normalde aynı şehirde yakın oturuyoruz ama bayramda kimse olmicak gibi :/ evde sıkılmakla geçiricem herhalde ne bayram temizliği ne tatlı ne ikramlık hiç bisi yapmadım sıfır bayram coşkusu
Suan hastayim ve hic bilmiyorum heo evdeydim biraz gezmek istiyorum ama o an durumuma baglo hala korku var
Bayramda esim calisio 4qunun 4qunude ise qidecek :( kaynanamla aram cok kotu 3haftadir knusmuorz suan bile balkondan konusuo laf dio. Ailem zaten cook uzakta kimsem yok burda. Bayramda ewde tek basima qecircem dier qunlerden hicbi farki olmayacak
Valla ben 36.haftamdayım ama önce eşimin ailesini ziyaret edicez, sonra kısmetse benim aileme gidicez.Inşallah bi aksilik çıkmaz:)
Yarin 40 miz cikiyo bol bol gezecz bayramin tadini cikaracz insllah
Valla bu bayrami bayram.gibi hissetmiorum zaten benim ailem istambulda hamileyim diye onlarada gidemicem bi esiminkilere gitcez ama dedim.ya bayram gibi hissedemiorum oykesine evin cevrelerindeyz yani. Sen neler yapcan canim
1,490,663 soru
24,361,663 cevap
347,119 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın