0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Hepinize gunaydin bebisler ne durumda benimki simdi uyanmaz 11 de uyanir gozler gidiyor bugun butun yorgunlugunuz gitsin yeni bir gune yeni bir dinclikle devam edersiniz insallah seviliyosunuz canlarrb

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günaydın cnm Bebiş 6 da uyanır karnını doyurup altını temizleyip sonra kendi karnımı doyururm geldiğimde uyumuş oluyor işime başlıyorum normalde ama bugün hiç halim yok bacım adet sancısı bilmeyen ben dogumdan sonra sanci çekmeye başladım ölüyorum şuan kıvranıyorum 
(14,198 puan) tarafından
Ah canım benim şuan bende adet sancısı çekiyorum kendimi bildim bileli çekiyorum ama zulüm ya resmen
(183 puan) tarafından
Agri kesici icsenize niye cekiyorsunuz ben oyle yapiyom birde seyini ilik suyla yika oda rahatliyor iyi geliyor
tarafından
Cnm ağrı kesici bile fayda etmiyor 4 aydır bu durumdaym bende bu sabaha o sanciyla yataktan fırladım ama nasıl bir ağrı karnim çatlayacak gibi
(14,198 puan) tarafından
Bana hiç bir şey fayda etmiyor denemediğim bir şey kalmadı yıllardır çekiyorum
(183 puan) tarafından
Allah yardimci olsuncanim benim
-Reklam-
0 oy
(3,280 puan) tarafından
6 da uyandı mamasını verdim biraz döndü durdu baktım uyumuş tekrar şimdide kahvaltı yapıcaz uayndık ilk  defa bu saate kaldık 
(183 puan) tarafından
bendeilk defa bu saatte kalktim 11 civari uyanirdi hep neyse canim bugunun guzel gecsin insallah gune negatif degilde huzur dolu baslarsin insallah
(3,280 puan) tarafından
Bizde hep daha erken kalkardık.
Çok teşekkür ederim canım Senin de günün güzel geçsin inşallah l
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Günaydın kuzum benim mi 7 de uyandi şimdi takrar uyudu bende uzandım yanına:)
(183 puan) tarafından
En guzeli de uyurken izlemek degilmi :))
0 oy
(3,561 puan) tarafından

11 e kadar uyur mu. Nasıl? Kaç aylık? Formulü ne:) size de günaydın. Başlık çok sempatik geldi. Bi selam vereyim dedim. 

(183 puan) tarafından
Ve aleykum selam bilmem dogdugundan beri boyle hatta dograken hemsire bile sancilarda bebegin uyudugunu ve cok uykucu oldugunu soylemisti :)
(183 puan) tarafından
Benim panjurlarim var oda karanlik oldugu icin daha rahat uyuyor canim sirri da bu
0 oy
tarafından

gun nay dııııııın :D

kahvaltı ettık arabaları dızdık oynuyoruz bakalım iş guc yok bugun :D

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 4,468 göst.
3 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 148 göst.
13 Mart 2025 Moda kategorisinde naturellbebe (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
20 cevap 736 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,404 soru

24,098,518 cevap

332,233 kullanıcı

...