0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

Diken var sanki batıyor resmen kızlar aynı dertten muzdarip olanlar doktora gitmeye çekiniyorum bana etkili Krem yada hap önerirmisiniz. Dışardan benimkisi çok azmis ya :(((:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir akrabamız geçenlerde oturuken konu açıldı her hafta 1 sarımsak fitil gibi takiyormus basur geçmiş çok iyi geldi diyo deneyen birsuru kişi var dedi
(593 puan) tarafından
Aaaa bende deniyim o zamn. Ya daha fazla azar yada iyi olur tşk canm
tarafından
Daha fazla azmasada belki iyileşir seninde iyi gelmezse mecbur doktor yaoarsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora git bacım kimsenin dediği ilacı kullanma bayan olsada mı utanıyosun
(593 puan) tarafından
Utanıyorum canm valla
tarafından
Bi kere git sonra alışacaksın eger çok ilerlerse tedavisi daha zor. Bende senin gibi utandım sonra iyice ilerlemiş. İlerlemeden git derim
(593 puan) tarafından
Gittinmi peki sonradan. Şuan ne durumda.
tarafından
Şu an iyiyim Bi ara üzerine oturamıyodum Ankara hacettepe hastanesine gittim oranın doktorları iyi
(593 puan) tarafından
Ameliyat mı ilaç mı sonuç verdi canm
0 oy
(3,596 puan) tarafından
Benimde oldu mecbur doktora gittim iyikide gitmişim yoksa hayat zehir oluyordu 
(593 puan) tarafından
Naptilar canm geçti mi şuan
(3,596 puan) tarafından
Doktor arka tarafa bakti dedi cam parçasıyla kesilmiş sanki 3 tane krem vermişti çok iyi geldi sende ihmal etme lütfen git seni çok iyi anlıyorum hayatımı mahvetmisti hiç zevk almiyordum
(593 puan) tarafından
Bende aynıyım canm birde basur zayıflatıyor diyorlar doğrumu acaba canm napsam kilo alamiyorm gerçekten basurden olabilir mi gorumcemin eşi ameliyat olms basurden sonrasında kilo alms
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da anneannemde vs hep vardı kanamada olurlardı tavsiye üzerine 15 gün çoban çantası kaynatıp içtiler her gün 1 bardak şimdi hiç öyle bir sorunlari olmamış gibi birebir etki etti 
(593 puan) tarafından
Çoban çantası nedir canm ilk kez duyuyrm
tarafından
Şifalı bir bitki :) valla benim ailem de de kaynana tarafımda da bu hastalık var kim yaptıysa iyi geldi inşallah sizede şifa olur hiç bir zararı yok
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Acı incir receli yicen bacım. 
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Postlarima bak bi fitil önermiştim türkiyede yoksada buna benzerini verir eczane ben onla kurtuldum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
17 Aralık 2025 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
9 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Feridem (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 136 göst.
20 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,272 puan) tarafından soruldu