0 oy
518 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
kapalı
Tezgahım çok kirli uyumuyorumda neden kalkıp temizlemiyorum siz nasıl böyle temiz çalışkan başarılı vegüzelsinşz çok salmışım kendimi 2 yıllık evliyim evim ayrı tek çocuk Maşaallah çok aklı aöa bende akıl yok nasıl aklım başıma gelir bu sorumsuzluklarım evine eşime mutlulugumuzada yansıyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah ah dur geliyom senle sohbet edicem☺️☺️ önce midemi tutucak birşey yemem lazım bunu buraya yaziyomki post gitmesin
-Reklam-
0 oy
tarafından

yap bacım Allah el vermıs kol vermıs sukur saglık vermıs bak farkına varabılmıssın hatanın demek kı akılda vermıs :D kalk yap yanı

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Başlığa bak emredersiniz
(83 puan) tarafından
Hakkınızı helal edin kız valla bunalımdayım
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Temizlik imandan gelir :) 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ohoo ben cok gece 3 te 4 te iş yaptım. Allah affetsin bir huyum var yatılı misafir sevmem ben. En son annemler gelmişti. Gece uykum kactı kalktım temizlik yaptım dip temel sabaha kadar.ses yapmadıgı surece problem yok. Hem daha yeni evlisin. Bak karı gibi karı oldum demen için 5 sene geçmeli. Kendini bilmem kac senelik evlilerle kıyaslama. 
(83 puan) tarafından
Zamanla mı olur diyorsun
(12,026 puan) tarafından
Kesinlikle zamanla. Dur bakalım daha. Birde kendini tesvik et. Su işleri yapayım cabuk cabuk bitireyimde adam gelen kadar 1 saat uyuyayım de. Ödüller koy kendine
(7,786 puan) tarafından
Ben oldum bence ya sanki ev hanımı olmak icin dogmusum bugünü beklemisim
Ne zaman ki anne oldum daha bi pratik oldum yani... Su senin geceki seyi bende yaparim bazen mesela bugun koltuk tastik silip ortulerini takcam :D tatli yapcam yarına hazir olsun falan filan
(12,026 puan) tarafından
Vallaha simdi 2. Cocuk oldu ya. Zorda bir evlat geceleri. Pek bir yerim yemiyor gece uykusuz durmaya
(7,786 puan) tarafından
Kuzum bende oyle bazen gece yapiyorum vazen uyuyorum iste kıza bagli...
Ama oldum bence simdiden iyiyim :D 8 seneye tam bi kocakari olurum ahag
0 oy
tarafından
Bakıp geçmiyim madem.2 yıllık evlisin bak daha yolun başındasin sabah kalk güzelce yap temizliğini böyle bir kaç gün yapsan. O zaman o düzeni arar yaparsin
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Evinde bakara suresi aç 

Besmele çek evinin temizliğine giriş 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kalk temizle yani ... İcinden gelecek önce 

Bugun dip kose girdim eve canim cikti ama değdi o temizligin huzuru hic bi syde yok. 

Boyle evim mis gibi cocugu birakiyorum istedigi yere dokunsun temiz yani icim rahat oluyo...
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Valla inanılmaz temizlik hastaydım. 2 kızım var saldım gitti. Hele şimdi hamileyim doğuma 20 25 gün var tuvalete gitmeye eriniyorum bırak evi ya. Gece yatamazdım. Yattığım yerden şu işi yapayım şumuda yapıyım diye planlar kurar deli olurdum. Uykuya dalamazdım. Sürekli halıları yıkatır perde yıkar her sene boya badana yapardım. Çocukları asla bırakmazdım ki oyun oynasınlar boya yapsınlsr. Kendi kendimi heba ederdim. Eşime kızardım sürekli onu öyle yapma kanepeyi bozma kırlente yaslanma şekli bozulur vs vs.. En son amaan dedim hımına koyarım işinin dedim yavas yavas saldım kızlar da eşimde daha rahat ettiler. Ama şimdi hiiiç canım istemiyor valla. Bende bir doğursam da Bi temizlik yapsam diyorum şöyle dip köşe battaniye neyi yıkasam diyorum. 
tarafından
Post sahibi degilim ama hımına koyarim guzeldiiii valla koptum sen hımına falan koyamasin ki cnm senin rurhunda var mis gbi temiz olmak anladim ben onu
(3,546 puan) tarafından
Vay sağolasın canım benim.. Valla kafayı yiyordum artık gece plan yapacam diye uykuya dalamz kendi kendi öf aman sabah olsun hepsini hallederim diye kendimle konusurdum.  Baktım ev işi nankör kızları kısıtlıyorum falan aman dedim.. Boşver isterse kurt düşsün ama yine temizim yani. Sağ sol hep der. Balkondan komsular ım bagırır yeter gayrı diye. :D
tarafından
Ben bilirim canim senin salmani gozun isin ustundedir en saldim diyenler wc yi temizlemeden yatmaz
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Çocugum uyudu bende bütün evin daginikligini topladim banyomu temizledim( her gece muhakak temizlerim) şimdi sabah kalkcam her yer tertemiz miss gibi ama sen sabah kalkcaksin her yer kirli ve için rahat etmicek kalk yap şeytanin bacagni kır
0 oy
tarafından

Kız bunu yazarken aklın varda icratta niye yok bacım aboooo kaynanamın ilk gelini iyiki topa tutmuyolar seni:D

(83 puan) tarafından
Kaynanamın ilk gelini derken cnm
tarafından
Büyük eltimde böyleymiş dert yanıyo kadın
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Oğlum izin verdikçe mutfağı toplamadan yatmam 
0 oy
(308 puan) tarafından
Bende hamileyim şimdi son ayımdayım aşırı üşengeçlik çöktü :ad yaparken çok üşeniyorum ama yapıyorum amerkan mutfak bziim gözüme çarpıyo sinir oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,468,249 soru

24,055,672 cevap

329,901 kullanıcı

...