0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar gezilecek yerleri nelerdir ve en uygun konaklama nasil olur

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eskişehir için örnek vereyim kent park sazova park borsuk çayı adalar. Yer altı akvaryumu hayvanat bahçesi şelale park
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Eskişehir de kaldim 5 sene . Sazova parki su altı dünyası hayvanat bahçesi bi kaç daha park vardi adını unuttum. Sazova güzel 4 senedir gitmedim daha da değişmiş gelişmiş olabilir. Ha bide porsuk çayı var carsinin içinden geçiyor kenarinda çay bahçesi oralarda güzel 
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım
(3,799 puan) tarafından
Aslında çok ama 4 sene oldu ordan çıkalı unuttum çoğunu düşündükçe geliyo aklima . Odunpazari evleri var. Çarşı sida güzel ben seviyordum çarşıda gezmesini tam ortasindan tramvay geçiyor o da başka bi hava veriyo.
(2,265 puan) tarafından
Sagol canim internetten de bakiyorum zaten ama yeraltı su dunyasini gormemistim mesela
(3,799 puan) tarafından
Ufak bi park ama güzeldir mutlaka git sazova hayvanat bahçesi su alti bide orda bi park daha vardi bilim muzesi mi ne hepsi ayni yerde yanyana iç iceler tabi degismediyse benden sonra . Ama mutlaka git derim çok güzel dir . Ben ordayken ayda bi gidiyorduk .
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım cok sagol gidecem insallah
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Ankarada öle pek bi yer yok canm ya Anıtkabir var ilk gidilmesi gereken yer bence başkada öle bi yer gelmedi valla aklıma işte kızılay falan varda çok kalabalık 
tarafından
Nasıl yok kız aşağıya yorum yaptım birsürü yer yazdım :)
(2,265 puan) tarafından
Sagolun kizlar❤ anitkabir ilk durak elbette
0 oy
tarafından
Hacı bayram kesinlikle ziyaret edilmeli bukadar ankara da :)
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım
0 oy
tarafından
Ankara ya gelince beypazarına mutlaka gitmelisin canım ayrıca atakule, Ankara kalesi, hamam önü, hacı Bayram, saman pazarı, Kızılay ve ulusta şöyle bir tur at ulusa gidince sulu hana mutlaka uğra kocatepe camisi çok güzeldir Gölbaşı mogan gölüne mutlaka git Sincana doğru gelirsen Göksu ve harikalar diyarını gezebilirsin kaleye çıkarsan ulucanlar cezaevi müzesi çok güzel mutlaka uğra canım 
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım ❤
(7,934 puan) tarafından
Hemşo haymana hamamini untmussun şifali suyu vardir derler
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım  bakacam insallah hepsine
tarafından
Evet hemşo unutmuşum orayı :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından

İstanbulluyum ankarayı çok iyi gezdim :D dikmen vadisi, kuğulu park, çamlık 50. Yıl parkı, harikalar diyarı, kızılayda bişey yok gezilecek biyer değil :D istersen güvenparka gidebilirsin orda idare eder :D, Gölbaşı olabilir, hamam önü olabilir sincanda salı pazarına git :D biz kızılayda bi otelde kalmıştık adını unuttum

(2,265 puan) tarafından
Sagol canım. Ne zaman gittiniz ne kadardi acaba semt olarak kixilay mi uygundur
(25,181 puan) tarafından
Canım baya oldu gideli biz ya o oteli hiç hatırlamıyorum fiyatını valla kızılay şuam merkezi oldugu için bu zamana göre uçmuştur fiyatlar o zamanlar uygundu uçak bileti bile 40 tl ye almıştık
(2,265 puan) tarafından
Oy o ne kız bedava valla ne guzel insallah biz de uygun buluruz
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım şimdi resimlere baktım 2017 de gitmişiz :D
(2,265 puan) tarafından
Bu vesileyle sende anılarını canlandırdin :)
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Gezilcek yerleri kızlar yazmışlar Ankarada konaklayacağın otele aman dikkat et :D 

tarafından
Ulus dışında tercih ederse çok sorun olmaz heralde ulus hep pavyon dolu
(1,453 puan) tarafından
Adı sanı belli olan yerleri tercih etmeleri lazım ya da yer bulabilirlerse öğretmen ya da polis evi
(2,265 puan) tarafından
Hadi ya o kadar sıkıntı yani :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
15 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 768 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,845 soru

24,189,280 cevap

336,818 kullanıcı

...