0 oy
692 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kızım 13 aylık kayınvalidem demiş ki "derin annen senin nerene vurdu " derin de eliyle kafasına vurmuş ki asssla asssla böyle bir şey yok kimin ismini söylersek aynı hareketi yapıyor acaba taklit yoluyla mı öğrendi yoksa gerçekten birileri canıni mı yaktı bu arada ben çalışıyorum hafta sonu kızımın yanındayım kayınvalidem bakıyor kızıma bu yaştaki çocuklar yapabilir mi böyle şeyler lütfen yazar misiniz

18 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ya bence öylesine yapıyor 13 aylık çocuk nerden anlasın bişey olsada hatırlamaz ki bence vurdu niye diyorsunuz ki hemde çok saçma geldi bana
(56 puan) tarafından
Bilmiyorum ben çalışırken olmuş olay kayınvalidem anlattı bende denedim acaba başka isimlere de aynı tepkiyi veriyor mu diye her isme aynı tepki
(1,663 puan) tarafından
Bence öylesine yapıyodur canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda 13 aylık hiç böyle şeyler yapmadı.  Eşimin babannesi geçen gün ellerini sevdi yavaş yavaş vurdu büyük babanne nerene vurdu diye sordular göstermedi anlamaz daha bence o başka birşey gösteriyordur belki
(56 puan) tarafından
Ne olabilir ki
0 oy
(133 puan) tarafından
Evet yapar benimkiler de öyleydi inan bak bir kere bile vurmadım sadece bağırrim oğluma sorardilar annen seni dovurmu nasıl dövüyor diye oda poposunu yüzünü kolunu gösterirdi;)
(56 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya acaba biri bişey mi yapti diye düşünüyorum kimse de yok yapacak
(133 puan) tarafından
Çocukların hayal dünyası geniştir canım bide kim ne derse onu tekrar eder şimdi kaynanan devamlı ona soruyor oda devamlı aynısını diyor e bu çocuk o öyle dedikçe kaynanan da gülüyorsa oda onu bişey sanıp söylüyor işte
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Kaynanan neden böyle bir soru sorma ihtiyacı duymuş ki
(56 puan) tarafından
Biraz değişik işte kendi bakıyor ya ben sennden daha iyi bakiyoruma getircek lafı millere karşı benim ilk çocuğum on tane daha olsa elimi kaldırmam asla
0 oy
tarafından
Kaynananın aklına o soruyu sormak nasıl gelmiş acaba oyun olarak yapıyordur canım bence 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Benim kızım 7 aylık ve sürekli kafasına vuruyo, bence bu öğretilmiş birşey gibi geldi
0 oy
(1,950 puan) tarafından
11 Aydan sonra taklit yoluyla ogrenir çocuklar.
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlum 15 aylık eğer gün içinde yapmaması gereken birşey yapmak istemiş ve ona hayır diyerek sesimi yukselttiysem babası geldiği gibi enne eh eh diyor eşim sana vurdu mu diyince hıh diyor nasıl diyor kafasına kafasına vuruyor oğlum ama öyle birşey yok sadece ona hayır demem hoşuna gitmiyor  
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cocuklar ne yazıkkı bilmiyorum bu konularda yalan yapıyorlar. Tabi kıvonşar ufak yalanı bilmiyorlar ama yapıyorlar. Kızım benim 7 yasında ve annem beni dovuyor diye yalan soylemiş bir kac kere. Yapıyorlar yani takma kafana
0 oy
tarafından
Kizim 12 aylik ben aloo dediğimde  elini  kulagina kapıyor  belki dogru olabilir
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Oyle denk gelince gulduyse eger ondan yapıyordur 1 yaşındaki çocuk bunu anlayarak yapamaz
(56 puan) tarafından
Evet guluyolar işin garibi
(3,158 puan) tarafından
Benim bebeğim 2 yaşında bi kere burayı kim kirletti diye sorduk anne dedi. Biz gülünce de hoşuna gitti şimdi ne sorsak anne diyor. Kim bezini kirletti diyoruz anne diyor:)
(56 puan) tarafından
İnşallah benim ki de eğlence amaçlı yapiyordur
0 oy
(864 puan) tarafından
Benim oğlan 15 aylık tehlikeli şeyler  yapınca haff eline vurup kızıyorum anne sana napti diyorum  sonra oda eline vuruyor  gösteriyor
0 oy
(776 puan) tarafından
Eğer kaynanan sorarken kafasını gösferdiyse o da kafasını göstermiştir 13 aylık bebek anlamaz taklit yapar sadece gel git al ağzını aç el salla öpücük at gibi gibi bunları yapar 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
13 aylık cocugun bunu anlayıp göstereceğini sanmıyorum 
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Benim kızım 14 aylık annen nasıl ağladı deyince ıhı ıhı ıhhhhhh diyor. Oysa ki ben onun yanında hiç ağlamadım. Buradan pay biç artık
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Ya benimki de mesela öyle TV ünitesine felan vurur elimle şiiii yaparım o da ona vurur fakat altında birşey yok kaynanan olayı saptiriyor bence sana kim vurdu diye neden sorma gereği duyuyor 
0 oy
(667 puan) tarafından
Benmi oğlum 17 aylık oda yeni yeni huy edindi arada vuruyo kafası normal bence

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 149 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Lamelif (1,886 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 290 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Karanfil27 (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 575 göst.