0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar benim oğlum 1 yaşında ve 6 haftalık hamileyim sizce çok zorlanır miyim yada ikinci doğum kolay olur mu nasıl ilki kolay oldu çok şükür şimdiden korku basladi bende ya 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım benim Allah kolaylık versin bende seninle aynı durumdayım kızım 14 aylık . İkinciye de 6 haftalık hamileyim bakalım çok zorlanmayiz inşallah
(191 puan) tarafından
İnşallah emziriyor musun peki
tarafından
Enmiyor benim kız malesef çok oldu birakali
(191 puan) tarafından
Nasıl bıraktı ben doktora sorudum emzir dedi ama annem gilde çocuk zehirlenir emzirme diyor
tarafından
Kendi kendine bıraktı çok gazliydi doğduğunda kolik bebekti akşamları yatiramazdim bile kucağıma bağıra bağıra ağlardı uyurken alır emzirmeye çalışırdım çoğu zaman beş buçuk aylıkken bıraktı tamamen :(
(191 puan) tarafından
Bakalım inşallah benimkide kolay bırakir
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkinci doğum daha kolay olmuştu benim. Bakımı olarak tabi biraz zor olcak. Yaş farki çok az. Ama doğum olarak kolay olur 
(191 puan) tarafından
İnşallah cnm ya rabbim tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Bunyeden bünyeye değişiyor bı arkadaşım ilk dogumum çok kolay şu ikinciye ölüyordum dedi normalde ilk zormuş... İlk cocugun uysalsa kolay olur ikiz çocuklardan gmfaha kolay olur bakımı 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ara kısa inşallah kolay geçer canım ben 9 yıl aradan sonra 2. 'yi doğurdum zor geçti ama bi şekilde doğuyorlar kız korkma zor da olsa kolay da olsa kucağına alınca unutuyon ne çektiğini sağlıcakla kucağına al inşallah
(191 puan) tarafından
Orası öyle cnm ama insan işte korkuyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,572 soru

24,126,643 cevap

333,785 kullanıcı

...