0 oy
1,046 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar ben nişanlı olduğum yıl (2016)

Karşı köy den bi kız tanydm konşmşlğmz da vardı küçüktü 15 yaşında ydı 

Amcasının oğlu kıza defalarca kez tecavüz ediyor ( kızın ailesi hepsi yayla da sadece kız ve küçük kız kardeşi 3 yaşında ki ev deymş )

Kız hamile kalmış göbeği büyümeye başlaynca hersyi annesine anlatyo çocuk hamile olduğunu duyar duymaz hemen bursa ya kaçyo 

Annesi bikaç defa hastaneye götüryo kürtaj için doktor kabul etmyo doğum a yakın kürtaj olmz ancak doğurur demiş 

7 ay lık bebek 

Kız ın o cani annesi amcasının karısı kızı salonda bağlayıp doğurmaya çalşyorlr 

Kolunu ayağını bağlyor önce alltan makasla fln uğraşyrlr yk bebek  gelmeynce 

Bıçakla karnını kesip bebeği cıkartyrlr 

O sırada kız ölüyo 

Bebegide siyah bi posete buz karın üstüne atyrlr 3 saat boyunca bebek yaşyo sonra donarak oda ölüyo

Demem o ki çocuklarımıza çok dikkat edelim kötülklrn çoğu yaknmzdan geliyo 

O kız sürekli aklıma gelir 

Kanım donyo

46 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Okurken boğazım düğümlendi Allah'ım nasıl bir dünyadayız ne oldu peki tutukladılar mı kız öldü ölüsünü ne yaptılar jandarma falan gelmedi mi ölü bebek için soruşturma yapılmadı mı 
-Reklam-
0 oy
(337 puan) tarafından
Kalbim cız etti kötü oldum. Rabbim evlatlarımizi korusun. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Insanlarımız ne hale geldi allahım sen yardim et. Tüm kötü düşünceli canileri yok et.
0 oy
(6,392 puan) tarafından
Bu olay nerde olmuş tu sanki ben duymuştum ya
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Annesi kızına bunları yapicagina çocuğu bulsalarmis 
0 oy
tarafından
Ayyy annesi nasıl kızını ölüme terk ediyor ayyy için gitti
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Benim anlamadigim kızın annesi kizini öldürecegine neden o amcanin oğlunu öldürmüyor. Bazı insanların kafa yapısını cidden anlamıyorum. Şaka bi yana oldurmek değilde ben eşime soyleyip o çocuğu mahfederdim ki yaşı da küçük değildir bunu yaptigina göre hiç acimazdim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,277 göst.
27 Ağustos 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,741 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cemrenin-Annesi (2,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elf.ylmz.6006 (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,949 soru

24,147,356 cevap

334,712 kullanıcı

...