0 oy
3,230 göst.
Diğer kategorisinde (1,627 puan) tarafından
eşim de benimden önce bi kız istemesi olmuş halasinin torununu istemiş sevmiyordum istemeye bile gitmek istemiyordum zorladilar diye anlattı geçen bayram da da kızın ailesi geldi kaynanama bnde ordaydim ve kız sürekli bni sorup Durmuş nasıl iyi mi güzel mi vs diye oysa kızda evli bnde o gün öğrendim o kızı dha önce istediklerini sevgiliyken konuştuğumuz da kız için güzel demişti baktım da güzelmiş Allahi var yani :( o gün bugündür aklımdan çıkmıyor kızin gözü yukseklerdeymis onun için kabul etmemiş kız tarafi sonra bir kaç ay sonra biz tanışmısiz kız evlenmiş esimde apar topar benimle evlenmek istedi dha birbirimizi yeni yeni taniyorduk bna anlatmisti birini istediğini ve gönlü olmadığıni ama.bu kadar çabuk istemesi bni sasirtmisti cok sordum o evlendi diye mi evlenmek istiyorsun diye ne alaka seni seviyorum seni istiyorum falan dedi nyse kurban bayramında da bn sormaSam o kızın ailesi olduğunu bilmicem kız bni soruyor merak ediyormus bni dedim oda istemeye gittiğim kız o diyince başımdan kaynar sular döküldü  sende annesiyle kız kardeşleriyle baya samimiydin şaşırdım dedi niye sasirdin bunlar bunun kızını istedim demedin ki dedim ısrarla söylediğini iddia ediyor oysa söylemedi nyse dedim zaten sen istememissin dedim Evet çok gözü yuksekteydi şuan evlendiği adamın parası bile yok dedi bnde içime atıp nyse ne ailen sonuçta kimsenin suçu yok tavır koyamam geçmişte kalmış dedim aynen öyle dedi ama içim içimi yiyiyo hep aklımda 

Sizce gereksiz bir düşünce mi yoksa kafama takmamalimiyim wc gidiyorum aklında her yerde aklimda hele kıza güzel demesi :((((( offf 

65 Cevaplar

0 oy
(19 puan) tarafından
Eşim evlenmeyi düşünüyordu ailesi annesinin amcasının kızıyla ayarlamaya çalışmışlar işte köye felan gitmiş evlendirmek için annesinin amcasınn eşi merak etme ben halledidem busrayla olucak demiş ondan sonra ben hayatına girdim annesi zorla o kıza çiçek göndermiş felan filan sonra kız istememis eşimi ben okucam demiş sonra biz eşimle evlendik cenaze de beni gördüler ağzı açık kaldilwr bu eşi felan dediler baya kıskandılar kız da küçük yani beni görüyor gülüyor felan ben ilk anlamadım gel git zaman eşim bana söyledi senden önce böyle bir şey oldu diye ben şok o zaman dank etti kızın bana gülmesi felan bide annesi kaynanama geldi oturmya yengesi kızı bir övüyor bana çok akıllı sağlık okucak zehir gibi bana övüyor kızı sonra gördük bol yoluna gitti kaçarak evlendii..
(4,300 puan) tarafından
2019 ait post:)
-Reklam-
0 oy
(5,450 puan) tarafından
Eşinin gonlu olmadığına eminmisin olsa da vardı gönlüm ama onun gözü yukseklerde olduğu için istemedi demez heralde
(4,300 puan) tarafından
2019 ait post :)
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Eşimin benden önce konuştukları olmuş ama isteme olmamış. Eşim ben varken kalkıp hiç bir kadına da güzel diyemez hele de geçmişi olmuş bı kıza. Onun gözünde sadece ben güzel olabilirim. 
(4,300 puan) tarafından
(2,248 puan) tarafından
Abooo ya kim hortlattı bu postu :D
0 oy
(5,450 puan) tarafından
Benimde esiminde ikinci evliligi bosandiktan sonra illaki bana gelen giden oldu. Onunda sevgilisi varmisti ayrılmışlar 3 ay sonra biz tanistik
(4,300 puan) tarafından
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Bitanesiyle cok ciddiymiş aileler tanısmıs ama isteme vs olmamıs görümcemin düğününede gelmiş düğün fotoların da gördüm görümceme sordum kim bu diye yakın arkadasın dedi ama ben inanmadım sonra kaynanamda da gordum aynı resimleri baya tartısmıstık eşimle oda hem ablaısna hem annesine baya kızdı size o resimleri yırtın atın demedim yuvamı mı dagıtmaa calısıyosunuz amacınız ne diye uzun bi süre görüşmedik ama ondan önce kaynanam o kızdan bahsetmişi tartışmıştım hem kaynanamla hem eşimle eşim ozmanda annesine kızmıstı sonra daha bahsetmediler 
(4,300 puan) tarafından
2019 ait post:)
(2,169 puan) tarafından
Kim hortlartmış yineee eski postu ,:D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla inci (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,110 göst.
0 oy
5 cevap 381 göst.