0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Ankarada tüp bebek tedavisi görüyorum.2  Profesör vardı.erkek olanı sectık yurt dışı tecrubesı var dıe. İlk muayne ettı daha adamı hıc görmedim. Hemşireler ilgilenıo. Vecok  kaba davranıyolar. Tansıyonum cıktı orda cok olumsuz konustu lar anestezi alamazsın sorun olck fln dıe. Ölürmüyüm diyorum inşallah bişi olmaz dıyolar güvenım sarsıldı. İğnelere basladık 10 günlük iğne verdi oldum vs falan hergun de gıdıyoruz ultrason kan  verıyoruz. Cumartesi gittim yumurtalar istedımiz boyuta gelmış dedi carsamba gunu toplayalım dedı tamam dedım.. P. Tesı tekrar gel dedı.ama yanında iğne fln getırme dedı artık igne olayıbıttı dedı. Bugun gıttık baska bı hemsıre bı suru iğne yazdı bunları al kullan dedı dedım benım ıgne olayım bıtmıştı.. Carsamba yumurta toplanck dedım kımse un kımseden haberı yok. Cok güvenım sarsıldı

5 Cevaplar

0 oy
(54,067 puan) tarafından
Allah hayirli sağlıklı evlat versin canim işlerini önemsemiyorlar zorundaymislar gibi davranıyorlar
(23 puan) tarafından
Adet günüm yaklaştı ne zmn yumurta toplancak transfer olck kafam cok karışık.. Anestezi olayıda kafama cok takıldı ya bişi olursa dıye
(54,067 puan) tarafından
insallah olmaz canim
(802 puan) tarafından
Cnm normalde 14. Gün toplanması lazım, tedavi adetin ,3-4 günü başlar asa yukarı 14. gün yumurta toplanır.Ama merkeze doktora güven saglikli sonuç almak adına çok önemlidir.İnsaallah hayırlı güzel sonuçla alirsin
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bir arkadaşım 30 bin verdi tedavi için doktor herkesten 30 bin alıp yurt dışına kaçtı o doktorda öyle sertmiş Özbek olduğu ve kaçak yaşadığı için parasında alamadı diğerleri davacı olurken o hiçbir hakta bulunamadı 
(23 puan) tarafından
Doğrudur ya bizde her muayneye gidiyoruz arkamızdan telefon edıolar muhasebeye ugramadnız dıye.. Transferde ödeme yapılıo normalde ama sureklı arıyorlar parayı yayırmadınız dıe.
0 oy
tarafından

Özel klinik mi burası :ermm:

(23 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
Adı ne. ? Başta ne iğne kullandın sonra ne ignesi yazdılar sana yazar mısın
(23 puan) tarafından
Merıdonel 10 tane 5 tane yumurta catlamasın 2 tane gonal yumurta buyutucu bunları 10 gun oldum bitti. Cumartesi gittim yıne gonal yazdı..son dedı bıttı dedı bugun yine gittim yıne Merıdonel yazdı baska bisey daha yazdı yumurta catlatma yazdı
tarafından
Tuhaf ya. Ne diyeyim bilemedim vallahi bir sürü para veriyorsunuz böyle muamele olmamalı
0 oy
(999 puan) tarafından
Antalya tıp fakültesinde yaptık biz... Ve her kontrolde doktor muayene ediyordu o yazıyordu iğneleri.. hep konuşuyor du buyumus gelişmiş şu gün alicaz falan hep moral veriyordu.. ilk tüp Bebek denemem tutmadı ama ben ikiciyide yine orda aynı doktorda yaptım ve tuttu çok şükür rabbime ..hatta bugün doğum günü oğlumun..rabbim sizkerede nasip etsin inşallah...ama dediğin gibiyse bence sen başka bir yer araştır canim..çok hassas bir durum ve özellikle doktorun ilgilenmesi gerekiyor
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Canım yumurta toplamadan önce çatlama iğnesi var yapılıyor ayrıca toplamada anestezi mecbur alacaksın canlı canlı yapamazlar rahim dinlendirmesi de iste hemen transfer olma çünkü ilaçlar ve tansiyon varsa biraz vücudun dinlenmesi gerek gittiğin özel hastaneyse öyle konuşmaları gerçekten üzücü 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 974 göst.
0 oy
23 cevap 579 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Acemiana (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,176 soru

24,121,201 cevap

333,479 kullanıcı