Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Tüp bebek merkeziyle sorun yaşayan oldumu
0
oy
172
göst.
23 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
Bkt_
(
23
puan)
tarafından
soruldu
Ankarada tüp bebek tedavisi görüyorum.2 Profesör vardı.erkek olanı sectık yurt dışı tecrubesı var dıe. İlk muayne ettı daha adamı hıc görmedim. Hemşireler ilgilenıo. Vecok kaba davranıyolar. Tansıyonum cıktı orda cok olumsuz konustu lar anestezi alamazsın sorun olck fln dıe. Ölürmüyüm diyorum inşallah bişi olmaz dıyolar güvenım sarsıldı. İğnelere basladık 10 günlük iğne verdi oldum vs falan hergun de gıdıyoruz ultrason kan verıyoruz. Cumartesi gittim yumurtalar istedımiz boyuta gelmış dedi carsamba gunu toplayalım dedı tamam dedım.. P. Tesı tekrar gel dedı.ama yanında iğne fln getırme dedı artık igne olayıbıttı dedı. Bugun gıttık baska bı hemsıre bı suru iğne yazdı bunları al kullan dedı dedım benım ıgne olayım bıtmıştı.. Carsamba yumurta toplanck dedım kımse un kımseden haberı yok. Cok güvenım sarsıldı
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
23 Ağustos 2021
ikbal
(
54,067
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah hayirli sağlıklı evlat versin canim işlerini önemsemiyorlar zorundaymislar gibi davranıyorlar
23 Ağustos 2021
Bkt_
(
23
puan)
tarafından
yorumlandı
Adet günüm yaklaştı ne zmn yumurta toplancak transfer olck kafam cok karışık.. Anestezi olayıda kafama cok takıldı ya bişi olursa dıye
23 Ağustos 2021
ikbal
(
54,067
puan)
tarafından
yorumlandı
insallah olmaz canim
23 Ağustos 2021
Afrasiyap
(
802
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm normalde 14. Gün toplanması lazım, tedavi adetin ,3-4 günü başlar asa yukarı 14. gün yumurta toplanır.Ama merkeze doktora güven saglikli sonuç almak adına çok önemlidir.İnsaallah hayırlı güzel sonuçla alirsin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Ağustos 2021
Beden dili
(
4,687
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir arkadaşım 30 bin verdi tedavi için doktor herkesten 30 bin alıp yurt dışına kaçtı o doktorda öyle sertmiş Özbek olduğu ve kaçak yaşadığı için parasında alamadı diğerleri davacı olurken o hiçbir hakta bulunamadı
23 Ağustos 2021
Bkt_
(
23
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğrudur ya bizde her muayneye gidiyoruz arkamızdan telefon edıolar muhasebeye ugramadnız dıye.. Transferde ödeme yapılıo normalde ama sureklı arıyorlar parayı yayırmadınız dıe.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Özel klinik mi burası
23 Ağustos 2021
Bkt_
(
23
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım
23 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Adı ne. ? Başta ne iğne kullandın sonra ne ignesi yazdılar sana yazar mısın
23 Ağustos 2021
Bkt_
(
23
puan)
tarafından
yorumlandı
Merıdonel 10 tane 5 tane yumurta catlamasın 2 tane gonal yumurta buyutucu bunları 10 gun oldum bitti. Cumartesi gittim yıne gonal yazdı..son dedı bıttı dedı bugun yine gittim yıne Merıdonel yazdı baska bisey daha yazdı yumurta catlatma yazdı
23 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tuhaf ya. Ne diyeyim bilemedim vallahi bir sürü para veriyorsunuz böyle muamele olmamalı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ağustos 2021
66saniye
(
999
puan)
tarafından
cevaplandı
Antalya tıp fakültesinde yaptık biz... Ve her kontrolde doktor muayene ediyordu o yazıyordu iğneleri.. hep konuşuyor du buyumus gelişmiş şu gün alicaz falan hep moral veriyordu.. ilk tüp Bebek denemem tutmadı ama ben ikiciyide yine orda aynı doktorda yaptım ve tuttu çok şükür rabbime ..hatta bugün doğum günü oğlumun..rabbim sizkerede nasip etsin inşallah...ama dediğin gibiyse bence sen başka bir yer araştır canim..çok hassas bir durum ve özellikle doktorun ilgilenmesi gerekiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Ağustos 2021
Nihalinannesi
(
1,235
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım yumurta toplamadan önce çatlama iğnesi var yapılıyor ayrıca toplamada anestezi mecbur alacaksın canlı canlı yapamazlar rahim dinlendirmesi de iste hemen transfer olma çünkü ilaçlar ve tansiyon varsa biraz vücudun dinlenmesi gerek gittiğin özel hastaneyse öyle konuşmaları gerçekten üzücü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
59
göst.
Koraspirini kestikten sonra sorun yaşayan oldumu
22 Kasım 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Myangell
(
739
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
22
cevap
974
göst.
Kızlar üstü cam yemek masası kullanan varmı sorun yaşayan oldumu resimli
23 Kasım 2021
Diğer
kategorisinde
Sellyensar
(
166
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
tavsiye-fikir
0
oy
23
cevap
579
göst.
40-41. Haftada doğum yapıp bebeğinde sorun yaşayan oldumu ?
17 Nisan 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
66
göst.