0 oy
856 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merakım su ki, çocuk olduktan sonra es yaklaşımı nasıl değişti?

Öncesinde mi daha mutluydunuz, sonrasın da mi?

Birlik beraberlik mi oldu yoksa kopukluk mu?

Hiç 3. Kişiler karışmadi mi?

Onlar yüzünden evde sesler yükselmesdi mi?

İhtimaller dahilinde konuşuyorum arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın.

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Eşimle birbirimize çok bagliydik   çocuk olduktan sonra dahada bağlandık  

Çocuktan önce mutluyduk  şimdi dahada mutluyuz  

(802 puan) tarafından
Maşallah berakallah
-Reklam-
+1 oy
(731 puan) tarafından
Çocuk evlilik kurtarmıyor eşler çocuktan önce kopuksa çocuktan sonra başta iyi olsada sonra kopukluk iyice artıyor. Olan kadınla çocuğa oluyor gitmek istesede çocuk var diye gidemiyor
(4,687 puan) tarafından
Aynen öyle çocuk evliliğin kurtarıcısı olmuyor kötüyse evliliğin dahada kötü oluyor çocuk olduktan
(802 puan) tarafından
Evet çocuk evlilik kurtarmıyor bende buna inanıyorum.Ama öyle bı söylem var ve gelenek inanış olmuş artık.Belki bı ümit bir ihtimal diye düşünüyorlar
+1 oy
tarafından
hohahah hep iyiler yorum yapmiş fenalar uyuyo :D
tarafından
:))))) aynen valla doğruydu
(802 puan) tarafından
Valla pek fena yazan olmadı.Herkes mutlu mesut maşallah
tarafından
Maşallah maşallah inşallah öyle olur hep
(802 puan) tarafından
İnşaallah cnm ,rabbim herkesin yuvasını sen eylesin
tarafından
amin amin herkes yuvasinda huzurlu olsun inşaAllâh:)
0 oy
(6,679 puan) tarafından
6yillik evliyim 2de çocuğumuz var eşim seni her gun dun sevdiyimden daha çok seviyorum diyo..çocuk evin neşesidir ya rabbim hic bir evi çocuksuz birakmasin❤❤❤
(802 puan) tarafından
Amin ecmain olsun, size de maşallah
0 oy
tarafından
Başından beri iyiyiz 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Çocuk evin neşesi ve birbirine daha cok bağlıyor 

0 oy
tarafından
Başından beri aynıyız sadece hamileliklerim zor geçtiği ve hastalandım için sürekli bir ara konuşucak uğraşacak halim olmuyor o dönemlerde ev baya sessiz oluyor sadece 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Zaten güzel bir evliliğimiz vardı arada kavgalarımiz oluyordu ama o kavgalarimiz bitti daha mutluyuz çok şükür ♥️
0 oy
(1,353 puan) tarafından

2.5ay oldu doğum yapalı. Sonrasında daha anlayışlı, ılımlı sakin bi kocaya dönüştü. Sinirleniyor kızamıyor sürprizler çoğaldı. İyi ki doğurmuşum :D bi de bana daha çok bağlandı ha daha önce de mutluyduk. Şimdi double mutluyuz 

(802 puan) tarafından
Ohhh sizede maşallah, rabbim daim eylesin
(1,353 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(18,630 puan) tarafından

Ayni ya değişen bir sey yokm mutluyduk çocuklarımızla birlikte mutluluğumuza renk geldi. Biri pembe biri mavi :D<3

(802 puan) tarafından
Ohh maşallah daha ne olsun Rabbim daim eylesin
0 oy
tarafından
Ayniyim valla kuzum benim eşim aynı. Yani her dakka durtmeye devam:)))) yemek yaparım gelir öper, iş yaparım sarikiverir bı bakmışsın o terli hakimle....:) Bı degisikkik yok eşimde kilo konusunda soruyorsan ben der bazen tabi artık kilo aldım derim o da der üç tane çocuk dogurdunn kolay mı benim göbek daha fazla der:)))
(802 puan) tarafından
Maşallah rabbim daim eylesin inşaallah
tarafından
Amiin inşallah cank Rabbim her yuvaya mutluluklar versin
0 oy
(4,100 puan) tarafından
İlk günki gbi mutluyuz çk şükr sadce kızımzn gülümsemesini gördüğümüzde mutluluğumuz iki katına çıkıyor :) 
0 oy
tarafından
Benim kocam lohusa sendromunu ben yorulmayayim diye kendi yaşadı sağolsun baus uğraştırdı şükür şimdi iyiyiz 
0 oy
tarafından
Biz şuan çok mutluyuz evladımızı kucağımıza almaya 14 gün kaldı dahada bağlanıcak mış gibi geliyo
(802 puan) tarafından
Allah'ım daim eylesin inşaallah, maşallah herkes mutlu...
0 oy
tarafından

Birbirimize olan duskunlugumuz degismedi, ama sakinlestik, olgunlastik, eskisi kadar tartismaz olduk, iyi geldi bize :D

0 oy
tarafından
Eş yaklaşımı duygusal anlamda çocuktan önce ve sonra diye birşey yok benim için seviyorum halen de seviyorum. Ama eşimin çocuk sonrası ilgisi sevgisi tamamen eve yansır oldu. Çünkü cocugumuz olmuyordu ses etmesede onun stresiyle yaşıyordu. Olmayacak mı diye geçen 9 sene evlilikte 8 senemiz vardı. Şimdi şükürler edip çocuklarını seviyor bendé ilgisinden bunalan biri olarak işime geliyor. Yani çok bişey degişmedi aslında. 
tarafından
Bende orda yaşamıyorum maalesef ama 7 aydır  ordaydım yeni geldim. Pendikteyim. Senede 3 4 kez gidip geliyordum çocuklar olmadan artık ancak seneye ya kısmet
(802 puan) tarafından
Ooww masallah ne kadar uzun kalıyorsunuz.Bende İstanbul basaksehirdeyim ama bayramdan bayrama gelebiliyorum ancak.Esim Trabzonlu değil çünkü
tarafından
Benim eşim Trabzonlu burada kimsemiz yok. Bu kadar uzun ilk defa kaldım sağlıkla ilgili durumlar oldu.
(802 puan) tarafından
Çok çok geçmişler olsun.Acil ve kesin şifalar dilerim
tarafından
Çok şükür geldi geçti sağol ❤
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Malesef bağzen çocuk olunca Beklenenin tam tersi olabiliyor aa İşte çocuk oldu şimdi herşey daha güzel olur diye düşünürken bi bakmışsınız eşinizden bağımsız sadece çocuğunuzla bi hayat sürdürüyor gibisiniz 
(802 puan) tarafından
Evet bu da ihtimal dahilinde.Anne çocuğa tek bakan kişi olduğunda dediğiniz doğru olabilir ama eşin desteği varsa bağımsızlık söz konusu olmaz sanirm.Eside dahil etmeli yani.Bakim sadece anneye özgü bı durum değil bence
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Çocuk öncesi evlilik değilmiş bizimki çocuklar olunca hayatımız bambaşka oldu eşim Cook değişti çok olgunlaştı ince fikirli oldu bana karşı bambaşka oldu yani baba olunca herseyimiz değişti Rabbime sonsuz şükürler olsun...
0 oy
tarafından
Öncesindede mutluyduk cok sukur sonrasnda daha mutluyuz cok şükür allahıma .  Insanın ıcınden gelır bence degısıp degısmemek yanı. Ne bıleyım . Saygınjn sevgının oldugu yerde bı bozukluk olusmaz dıye dusunuyorum
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Hep mutluyduk çocukla dahada mutlu olduk maşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 556 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,369 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 785 göst.