Kızlar bugün akşam saat 10 gibi park a gittik büyük çocuğum oynuyodu fln benle kocam da oturup doldurma yiyodk 4 kız gelip karsi tarafta oturdu
Bi kız daha 17-18 yaşlrda hiç gözünü kırpmadan eşime bakıyodu
Eşim fark etmemşti ben yanlış anlrym deyip sohbet edyrz eşim sigara içiyo kız hayranlkla izliyo
Kim baksa anlar bikaç dk lığna su almaya gittim arkamı döndm eşim dn 1-2 adım uzak kahkaha atark eşime bakıp konusyo arkadaşyla
Neyse yine takmadm cünkü eşimdn eminm parktn çıktğını sandm biz gelirkn arkamzdaydı eşim bebek arabsyla kücük bebeğimi bende büyük oğlumlaydm
Eşim benden 10-15 adım uzaklşnca sordum nye bu kadar bakysn birine mi benzettn gülümsedi yk dedi
Bişy anlamdm neydi Şimdi bu
Esim de kızıyo niye knştn istedigi kadar baksn bendn emin oldğn sürece muhatap olma dyo
Ne demek muhatap olma bır erkek sana baksa napardı acaba eşin vallahı orda Azraili olurum onun zilliye bak sen ya kocamıza sahıp cıkıp bakan laf atan kıza falan sen hayırdır dıyemıceksek nıye evlıyız lan bız cıldırtmayın benı
Etrafta ne kadar boş insan var. Tövbe tövbe aranıyor mu ne . Git başka yerde aran. Allah akıl fikir versin.
Zilliye bak parçalar yolarim valla araniyo mu ne sürtükkkkkk git bekardan bul evli adamların başını yakiyolar pislikler
Öyleleri çok yaa bende çok denk geliyorum ama hiç ağzımı açıpta bi laf dahi söylemiyorum baktıklarıyla kalsınlar sürtükler yaa evli adamlar daha çok hoşlarına gidiyo heralde onların
Bi dayağı da haketmiş l
1,487,147 soru
24,311,785 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın