+1 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
6eylulde okullar açılıyor dendi ama onceki gibi 1 hafta önceden mi gidecekler şubeleri ne olacak ne goturecegiz  saat kacta gidecekler eksikleri nasil oluyor bize bilgi verilecekmi bizmi öğreneceğiz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okul telefon numarası aldı bizden arayıp bilgi verecekler
(181 puan) tarafından
bizimde numaramizi aldi ama hiç öyle birsey demedi
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Çocuğunuz ana okuluna yeni başlayacaksa ya da 1. Sınıfa başlayacaksa bir hafta önce gidecek uyum haftası adı altında. Uyum haftasında hangi saatlerde okulda olmanız gerektiği sınıf öğretmeni ya da idare tarafından haber verilir.Yoksa herkes gibi 6 Eylül'de başlayacak.
(181 puan) tarafından
1.sinifa baslayacak ama bilgi verilmedi malesef ben yarin arayacagim olmadi gidecegim okula
(21 puan) tarafından
Daha 1 hafta var telaş yapmayın.:) Mutlaka ararlar sizi.:) Şubeler henüz belli olmadıysa kura için de haber verirler.
(181 puan) tarafından
hiçbir bilgim yok heyecanlıyım ayrıca tez canlı birisiyimdir: ))
(21 puan) tarafından
Anlıyorum sizi. Ben kızımın okulunun ilk gününün öncesi gecesinde heyecandan uyuyamamıştım. :)
0 oy
tarafından
1-3 eylül arası cnm 30 ağustos olduğu için sadece 3 gün gideceklet
(181 puan) tarafından
teşekkür ederim canım
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Müdür un yanina gidiyorsun o sana ne zaman saat kacta gideceğinizi ve subenizi söylüyor 

(181 puan) tarafından
tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bizim burda 27 Ağustos ta lists asilacak Okul camina orda her bilgi var 1.sınıflar bir hafta erken başlıyor 6 Eylül değil 
tarafından
aynen cnm 30 ağustos tatil 1-3 eylül diye biliyorum açıklama yapılmıştı mebden
(181 puan) tarafından
27 Ağustos olduğunu nereden ogrendiniz acaba
tarafından
27 ağustosta bilgi listesi asilacak okula nezaman gidecek Şube Okul no vb
0 oy
(923 puan) tarafından
Biz geçen gün müdürle konuştuk kayıt olmuş bile biz hiç kayıtla uğraşadik kapıya liste asmışlar sorduk sistem kaydetti dedi 31 ağustosta kura çekimi ile sınırlandırılacaklar uyum haftası olacak bende çok heyecanlıyım 72 aylık yoksa seneye gönderecektim mecburi dedi müdür artık okulun duvarının dibinde iki çocukla pinekliycem okul saatleri nasılsa eve gelip tekrar gidip ders görme varmı acaba inşallah öğlene kadardır 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 152 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
23 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
3 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 238 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,846 soru

24,091,038 cevap

331,751 kullanıcı

...